مطمئن باش که اگه در کارت حرفه ای بشی بیکار نمیمونی. توجه داشته باش که شما در تهران مستقر هستید و شرایط کاری بهتری نسبت به من و امثال من باید داشته باشید. من خودم شخصاً در شهرستان دماوند به دنبال یک برنامه نویس دلفی می گشتم و بعد از مدت ها هیچ شخصی را پیدا نکردم و شاید من شخصاً یگانه برنامه نویس نسبتاً حرفه ای در کل شهرستان دماوند باشم ولی وضعیت در تهران کاملاً متفاوت است و من و امثال من هم اگر بخواهیم با شرکتی همکاری کنیم باید مدام با تهران در ارتباط باشیم. دوست عزیز روزی رسون خداست و پیشنهاد می کنم که زیاد نگران این موضوع نباشید.کلا برای پیدا کردن کار و پول در آوردن از این روش, راه های کلی, چی هستش؟
و اما در رابطه با پول در آوردن:
آیا فکر می کنی که یک میلیون تومان در ماه درآمد خوبی است؟ به نظر من بهترین راه پول در آوردن داشتن ایده های نو و پیاده سازی درست آنهاست. شاید باورت نشه که همین الان اشخاصی را می شناسم که با داشتن ایده های نو در دنیای نرم افزار روزی 2 میلیون تومان درآمد دارند به عبارتی دیگر ماهانه 60 میلیون تومان. باور کن که حتی در وضعیت کنونی هم داشتن چنین درآمدهایی اصلاً هم دور از ذهن نیست و در این مورد زیاد بدبین نباش. اگر شرایطش رو داری پیشنهاد می کنم که با جمعی از دوستان برنامه نویست یک گروه تشکیل بده و از پروژه های کوچک شروع کن. ممکنه که اولش اصلاً در آمد نداشته باشی ولی حداقلش اینه که تجربه ات زیاد میشه و دیگه وضعیت بعد از یکسال به کلی تغییر خواهد کرد.
امیدوارم که موفق باشی...