نمایش نتایج 1 تا 25 از 25

نام تاپیک: مصاحبه من با Chad Z Hower

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

نقل قول: مصاحبه من با Chad Z Hower

کلا برای پیدا کردن کار و پول در آوردن از این روش, راه های کلی, چی هستش؟
    مطمئن باش که اگه در کارت حرفه ای بشی بیکار نمیمونی. توجه داشته باش که شما در تهران مستقر هستید و شرایط کاری بهتری نسبت به من و امثال من باید داشته باشید. من خودم شخصاً در شهرستان دماوند به دنبال یک برنامه نویس دلفی می گشتم و بعد از مدت ها هیچ شخصی را پیدا نکردم و شاید من شخصاً یگانه برنامه نویس نسبتاً حرفه ای در کل شهرستان دماوند باشم ولی وضعیت در تهران کاملاً متفاوت است و من و امثال من هم اگر بخواهیم با شرکتی همکاری کنیم باید مدام با تهران در ارتباط باشیم. دوست عزیز روزی رسون خداست و پیشنهاد می کنم که زیاد نگران این موضوع نباشید.

و اما در رابطه با پول در آوردن:
    آیا فکر می کنی که یک میلیون تومان در ماه درآمد خوبی است؟ به نظر من بهترین راه پول در آوردن داشتن ایده های نو و پیاده سازی درست آنهاست. شاید باورت نشه که همین الان اشخاصی را می شناسم که با داشتن ایده های نو در دنیای نرم افزار روزی 2 میلیون تومان درآمد دارند به عبارتی دیگر ماهانه 60 میلیون تومان. باور کن که حتی در وضعیت کنونی هم داشتن چنین درآمدهایی اصلاً هم دور از ذهن نیست و در این مورد زیاد بدبین نباش. اگر شرایطش رو داری پیشنهاد می کنم که با جمعی از دوستان برنامه نویست یک گروه تشکیل بده و از پروژه های کوچک شروع کن. ممکنه که اولش اصلاً در آمد نداشته باشی ولی حداقلش اینه که تجربه ات زیاد میشه و دیگه وضعیت بعد از یکسال به کلی تغییر خواهد کرد.

امیدوارم که موفق باشی...
    آخرین ویرایش به وسیله BORHAN TEC : شنبه 17 فروردین 1392 در 12:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •