نقل قول نوشته شده توسط hakim22 مشاهده تاپیک
مشکل اصلی WPF بالاتر رفتن زمان طراحی فرمها و اینترفیس برنامه است. درسته که ایجاد کامپوننت راحته اما اینجور کارها وقت گیره.
واقعا برنامه ای که مینویسید باید نیاز به محیط گرافیکی خوبی داشته باشه که بیایید و از WPF استفاده کنید. مزایاش خیلی زیاده و یعنی بیش از حد زیاده و به جرعت میگم خود VS و Blend هم نتونستن محیط برنامه نویسی کاملی براش درست کنند. در واقع منوها و ابزار گنجایش این همه قابلیت رو نداره هنوز .
اینترفیس خوب رو فقط میشه با Blend ساخت و کد خوب رو هم فقط میشه با VS نوشت.
با این بخش از حرفاتون مخالفم. قابلیت های گرافیکی برای ساخت ظاهر برنامه تنها بخش کوچکی از قابلیت های WPF App ها محسوب میشه. یعنی حتی اگر شما به ظاهر کاربری در حد win app های ساده هم بسنده می کنید، دلیل نمیشه که از WPF استفاده نکنید.
در مورد زمان بر بودن ساخت ظاهر کاربری با WPF هم باید بگم که همش به خاطر این بوده شاید که مفاهیم جدیدی توش وجود داره و برای کسانی که تازه شروع می کنند زمان بر جلوه می کنه. ولی مطمئن باشید بعد از مدتی خیلی سریع تر خواهد براتون. در ضمن شما فقط به ساخت ظاهر برنامه برای اولین بار فکر نکنید، به یک پروژه بزرگ نگاه کنید که ممکنه پس از یک بار ساخته شدن، چندین بار دچار تغییر و تحول بشه. اون وقت خواهید دید که اعمال این تغییرات تو WPF App چقدر سریع تر از یک win app خواهد بود.
در مورد اینکه ظاهر خوب رو فقط میشه با expression blend ایجاد کرد و کد خوب رو فقط میشه با vs نوشت کاملا مخالفم! این امر کاملا بستگی داره به فرد، سلیقه اش و میزان حرفه ای بودنش. بعضی های ممکنه کد زدن با notepad (هم xaml و هم cs) براشون راحت تر و جذاب تر باشه. بعضی ها ممکنه همه کدهای Xaml رو دستی کد بزنن (و مطمئن باشید وقتی راه بیفتید این راه خیلی سریع تر از کار کردن با expression blend هست). و بعضی ها هم ممکنه راحت باشند که همه کار ها رو با Expression blend انجام بدن.