من دانشجوی کامپیوتر هستم و برای انتخاب موضوع پروژه نهایی خود نیاز به هم فکری دوستان دارم
اگه نظری داشته باشید خوشحال می شم. :لبخندساده
من دانشجوی کامپیوتر هستم و برای انتخاب موضوع پروژه نهایی خود نیاز به هم فکری دوستان دارم
اگه نظری داشته باشید خوشحال می شم. :لبخندساده
من سال اولی هستم
میشه بگی توی این انتخاب چقدر دستت بازه؟
یعنی هر پروژه ای رو که بخوای می تونی بدی؟
سلام به دوستان عزیز
خدمتتون عرض کنم که من هم دقیقا با همین مشکل مواجه ام،البته من ترم آخرم و نرم افزار هم میخونم.
اگر دوستان لطف کنند و همفکری کنند ،خیلی ممنون میشم.
چیزی که الان توی بورس هست !! ، اینه که یک کرمی سر سرچ انجین ها بریزید و کمی با web Directory ها خلاقیت بازی دربیارین و ....
پروژه دیتابیسی هم میتونه سیستمهای مدیریت تصمیم گیری باشه ...
پروژه با کلاس ! هم میتونه تشخیص امضا باشه ... کتاب بسیار مفیدی هم در همین زمینه توی سی دی های برنامه نویس 3 بود ... از مهندس کرامتی فر بخواهید ....
پروژه بی درد سر و شیک هم میتونه این باشه که چند تا از پروتوکل های سیسکو را بررسی کنید ....
من ترم آخر نرم افزار کامپیوتر هستمنوشته شده توسط vbapr2005
استاد ها هم هیچ محدودیتی برای انتخاب پروژه ام قرار نداده اند و دستم کاملا باز است فقط باید قابل انجام باشه![]()
سمانه جان ، سلام هر چی عشقته انتخاب کن و اصلا به نظر من زیاد به نظرات دیگران ترتیب اثر نده . چون ممکنه باعث سر در گمیت بشه . من خودم الان مشغول خوندن فوق نرم هستم و برات آرزوی موفقیت می کنم .
پروژه پایانی که زیاد مهم نیست . مثل بقیه درس ها که الکی پاس میشن. یه چیز بی دردسر انتخاب کن. انجام بده بره
اما موضوعات زیر جالب هستند :
NLP
Online Store
Online Store With Enterprise Solution
اجازه بدید من هم خودمو بندازم وسط
من فقط یه چیزو میخوام بگم
اگه میخوای یه پروژه ای انتخاب کنی که تو مایه های وب و این حرفا نباشه، به نظر من هر چی که هستش، اونو با VB.Net بنویس
در ضمن اگه با خوشگلی برنامه میتونی نمره ی بیشتری بگیری، من چند تا کامپوننت خیلی خیلی خوشگل (که برنامه ات رو مثل Office 2003 میکنه) دارم که اونا رو از hamedm عزیز گرفتم.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نوشته شده توسط alirezashirin
سلام
سمانه جان یه موضوعی رو انتخاب کن که کاملا باهاش بتونی ارتباط برقرار کنی و هیچ جای مبهمی برات وجود نداشته باشه.
منم ترم دیگه باید پروژه تحویل بدم موضوع هم دارم اما نمی دونم باید چطور شروع کنم ( در چه محیطی بهتر و راحتتره) C++ و بسیک پاسکال فقط بلدم با ویژوالا زیاد کار نکرئم):
کمکم کنید یه مرجع کامل واسه ویژوال c معرفی کنید ممنون میشم
ببین به چه چیزی علاقه داری و اگه حوصله اش رو داری برو سراغ اون . اگه نه میخواهی پاس بشه با یه استاد هلو بردار و یه موضوع تحقیقی بده و خلاص .
عزیزان دل برادر سر چی بحث می کنید؟ اون بنده خدا آخرین باری که جواب داده 24 مهر بوده اونوقت شما دارید راجع به کاری که اون موقع میخواست بکنه بهش پیشنهاد میدین؟؟؟؟؟