نقل قول نوشته شده توسط اسماعیل ابراهیمی مشاهده تاپیک
با سلام مجدد
قرار بود دوستان راهنمایی کنن ...

از 80-90 نفر فقط یه نفر نظر داده ....
چند ماهی میشه که بطور مستمر در تالار #C به همراه بعضی دیگه از دوستان حضور دارم. متاسفانه دوستان خیلی کمی وجود دارند که در چنین مباحثی نظر علمی ارائه میدن اکثرا فقط استفاده کننده هستند حتی زمانیکه استفاده میکنند یادشون میره که از دیگران بابت وقتی که گذاشتن و زحمتی که کشیدن یه تشکر ساده کنند. این درست که پاداش واقعی رو آدم باید از خدا بگیره ولی تشکر کردن از دیگران نشانه شخصیت خود ماست وگرنه ستاره ها و تشکرها و القابی مثل کاربر دائمی یا کاربر ویژه فقط گول زدن خودمونه. چند وقت پیش با توجه به نیازی که درباره کار با کریستال ریپورت احساس کردم یه تاپیک ایجاد کردم که از دوستان خواستم نظرشون رو درباره ساخت یه ویدئوی اموزشی درباره ساخت یک گزارش ترکیبی از چند جدول با کریستال ریپورت رو بگن. پرسیدم که آیا به چنین آموزشی نیاز دارید؟،اگر نیاز ندارید یا نمونه اون در وب هست بگید تا دوباره کاری نکنم و یه چیز تکراری ایجاد نکنم.(با وجود اینکه خودم جستجو کرده بودم و چنین موردی رو پیدا نکرده بودم). دریغ از یک نظر، منم کلا بی خیالش شدم.بعد از اون تاریخ یکی از 3 مواردی که بسیار دربارش سوال پرسیده شده همین کار کردن با کریستال ریپورت هستش.دوست عزیزم آقای ابراهیمی، اولین کسی که باید اهمیت بده خود این دوستان هستن که متاسفانه فقط دانلودر هستن ( بازم تاکید میکنم نه همه تعدادی هستن که علمشون رو بدون هیچ چشم داشتی در اختیار دیگران میذارن. اسم نمیارم تا باعث ناراحتی بعضی از دوستان نشه). حالا با این توضیحاتی که دادم زیاد نباید انتظار همکاری صمیمانه از دوستان داشته باشی. اگه به راهی که شروع کردی ایمان دارید کار خودتون رو انجام بدید وگرنه اینجا خبری از انرژی دادن و روحیه دادن نیست.