در سطح خیلی بالا نیست، اما برای پروژه های سطح متوسط و پایین کفایت می کنه :
Mozilla.zip
در سطح خیلی بالا نیست، اما برای پروژه های سطح متوسط و پایین کفایت می کنه :
Mozilla.zip
خب خدا رو شکر جناب کینگ به سوال پاسخ دادند.
پس اون پنل بود نه فرم!!!
اون فرم من WPF نبود و ویندوز فرم بود ، می خواستم برم کلاس دیرم شده بود و با عجله درستش کردم.
باتنشم کامپونت telerik rad control for win form هستش.
the king میشه توضیح بدید چجور درست شده؟ اون قسمت فلش رو با چی درست کردید؟
اون یه تصویره به اسمه form.png البته ببخشید که من جواب دادم ها!
این هم روش قبلی من البته با تصویر جناب king .
با اجازه از ایشان.
قبل از کلیکو که دیده بودین ، این بعدشه !!!
2.jpg
مرسی از توضیحاتتون منم فکر کردم فرم هستش ، ویندوز من xp هستش نمیدونم چرا خطا میده پروژه رو باز نمیکنه به هر حال ممنونم من رفتم ویندوز نصب کنم ...
راستی ف این تو ویندوز 7 هم بکار رفته ، تو قسمت hidden icon در taskbar.
بابا دمت گرم داش کینگ
خیلی اوستایی!
چند ساله سی شارپ کار می کنی؟
من 17 سالمه 2 ساله که دنبال سی شارپ و php و Css و html
این درو اون در می زنم
به هیچی هم هنوز نرسیده ام!![]()
خوب دوستان این تاپیک جامع هم تموم شد!
از همه دوستانی که در این تاپیک ما را همراهی کردند صمیمانه تشکر می کنم، به ویژه:
The King,ehsan7007,behzad,samadblaj
تشکر ویژه می شود
دیدید گفتم به درد شما هم می خوره!
ولی من خیلی ناراحت شدم که حل شد
اخه شبیه یه معما شده بود!
اما The King یه چیزی به من یاد داد و اون این بود که عجولانه قضاوت نکن!
فقط یه چیزی
اون عکسو از کجا اوردید؟
چون دقیقا مثل عکس اون پنل تو Fire Fox هستش حتی میزان سایه ها و اندازه عکس!!!!
من فایل PSD شو لازم دارم
PSD برای تصاویری یه که طراحی شده و چند لایه اند، اگه چند لایه نباشه که PSD با PNG فرقی نداره.
این فقط یک لایه نیمه شفافه که PNG اش هم در پوشه Resources پروژه موجوده و اگه با فتوشاپ Save As در PSD بگیرید مشخصات بیشتری بدست نمیاد.
من دقیقا خود اون فرم Mozilla Firefox رو بکار بردم، بجز یک تیکه بالایی مثلث اش که هم جدا کردنش مشکل بود (چون نمی توانستم
زیرش رو یکبار مشکی و یکبار سفید کنم) و هم خوب با زمینه کادر هماهنگ نبود.
برای استخراج کردن تصویر نیمه شفاف اش یکبار یک صفحه کاملا مشکی و یکبار صفحه کاملا سفید رو در FireFox باز کردم و اون فرم رو باز کردم
و از صفحه عکس گرفتم. وقتی اینکار رو بکنید مشخصه که وقتی این لایه نیمه شفاف روی رنگ مشکی و روی رنگ سفید قرار می گیره حاصل
ترکیب شون چیه. طبق اصول ترکیب رنگ با لایه نیمه شفاف، از روی ایندو تا تصویر میشه به لایه نیمه شفاف رسید.
رجوع شود به : جدا کردن عکس از بک گراند
خب دوستان ، میدونم دیر گذاشتم ولی شرمنده اگه بعد از ظهرکلاس نداشتم، درستش می کردم ، البته باید بگم که اگه اون تصویر جناب کینگ نبود برنامم زیبا نمی شد.
این درست مثل برنامه ی جناب کینگ هستش ، با این تفاوت که به ساده ترین حالت ممکن نوشته شده و بادیدن کدش مطمئنم خندتون می گیره.
درسته که مثل دوستان هنوز حرفه ای نیستم ولی با همین دانش اندک و کمی خلاقیت درستش کردم.
راستی چون کامپوننت داشت پروژش رو باید جدا نصب کنید و کدشرو جدا می زارم تا شگفت زده تون کنم.
فقط به من نخندید ها!!
آخرین ویرایش به وسیله ehsan7007 : پنج شنبه 20 مهر 1391 در 13:24 عصر
خب حالا توضیح کدش.
فقط یه picture box با عکسی که می خواستم و چند تا کنترل رو به صورت مخفی زیر باتن قرار دادم و با باتن اون رو show اش کردم(به همراه کنترل های رو ش)!!!!!!
به همین سادگی!!!
سلام دوستان
اين كه شد همون مطلبي كه من اول گذاشتم و توضيح دادم كه بايد فايل رو برش زد و به صورت gif ذخيرش كرد