سلام...
خیلی برای بنده جالب میشه شما در مورد تفاوت سینتکس های PicBasicPro و VB6 و VB.net و Basic4Android صحبت کنید.
پیشنهاد جالبیه! اما واسه این که فعلا خودمونو گم نکنیم، اول با سینتکس VB6 می نویسیم، که اصل کار انجام بشه بعد در مرحله گسترش به این پیشنهاد هم فکر می کنیم...
چه طور WPF را به مجموعه VB6 که قرار بر گسترش آن دارید را اظافه می کنید.
البته تطابق با هر تکنولوژی ای که مربوط باشه...
ببینید برای ما مهم نیست که مایکروسافت WPF داده یا همون Silverlight یا هزارتا چیز دیگه... برای ما این مهمه که نهایتا Assembly کار چی هست؟ مایکروسافت گفته کد مقصدمون باید چه Format ای داشته باشه؟ مثلا الان ما کد مقصد رو مطابق با Win32/64 API در نظر گرفتیم. همچنین بعدا قراره طوری توسعه بدیم زبان رو که کد مقصد برای Platform های مختلف تولید بشه. برای Linux همون طور که Linux می خواد، برای MacOS همون طور که MacOS می خواد،‌ و برای Windows همون طور که مایکروسافت در آینده می خواد. اصلا اگه من بگم می خوایم Cross-Platform بسازیمش کی به چه طریقی می خواد انتقاد کنه که نمی شه کرد؟ آیا Linux هم برنامه نویسا رو مجبور به استفاده از استاندارد های Windows کرده، یا Windows مجبور به استفاده از استانداردهای یه محیط دیگه ... ؟ اصلا یه زبان مستقل از Platform رو شما چه طور می خواید با نقشه های مایکروسافت مورد انتقاد قرار بدید؟ مهم اینه که تا سیستم عامل هست یه ساختاری هست که یه کامپایلر کد هاش رو با اون ساختار تولید کنه... دیگه نمی فهمم این مدل انتقاد هایی که دوستان در این مورد کردن چی بود؟!
توطئه؟
کلش رو جدی گرفتید
برای گسترش VB6 توسط شما آرزوی موفقیت می کنم.
البته خود VB6 رو گسترش نمی دیم، چون خودش غیر قابل گسترشه باید یه چیز به روز و از پایه ساخت ولی با برخی ویژگی های مشابه... من هم برای شما، خودمون، برنامه نویسای ایرانی آرزوی موفقیت می کنم...