صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 53 از 53

نام تاپیک: هک نمودن یک کامپیوتر

مدیر بخش آواتار whitehat
    محل زندگی
    شیراز
    شما با زدن دستور زیر چه پیغامی می گیرید ؟
    telnet 127.0.0.1
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

به شکل زیر نگاه کنید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg tel.JPG‏ (22.4 کیلوبایت, 43 دیدار)

کاربر دائمی آواتار 3nitro
    محل زندگی
    تهران
    شاید پورت 23 بسته است .

نه بسته نیست و حتی Firewal نیز خاموش است

عزیز دل برادر
    باز بودن یک پورت به این معنی نیست که مجاز هستید به کامپیتوری نفوذ کنید
    اگر یک پورت باز باشد ؛ فقط به این معنی است که برنامه ای با نام Server به آن پورت گوش می کند (Listen) و منتظر تماسهای یک Client مانده است تا خدماتی را به وی ارائه کند
    اگر با Telnet یا هر برنامه دیگر نمی توانید به پورتی Connet شوید این بدان معنی است که آن پورت بسته است(که می تواند توسط Firewall باشد یا به خاطر نبود برنامه Server که به پورت گوش دهد!) یا اینکه برنامه Server شما را مجاز به تماس نمی داند(Reject)
    وقتی در سایتی پورتهای بلا استفاده باز می مانند ؛ اجازه خرابکاری به نفوذگر داده میشه ... مثلا شما توانسته اید از یک نقص امینتی سو استفاده کنید ... خوب تنها راهی که برای تماس Remote دارید همان پورت است که اگر فایروال آنرا ببیندد هیچ راهی جز تاسف خوردن نخواهید داشت. البته باز بودن یک پورت هم به معنی بی سرپرست بودن آن نیست بلکه فایروال بر اتصالات نظارت میکند
    خوش باشین

مدیر بخش آواتار whitehat
    محل زندگی
    شیراز
    نقل قول نوشته شده توسط JavanSoft
    نه بسته نیست و حتی Firewal نیز خاموش است
    این پیغام برای این است که یا شما اجازه دسترسی به سرویس تل نت را ندارید مثلا پورت آن بسته شده یا دسترسی مناسب نیست یا اصلا سرویس start نشده
    آیا ویندوز XP شما Pro می باشد؟
    آیا فایروال خود ویندوز(اگر sp2 دارید) خاموش میباشد؟
    آخرین ویرایش به وسیله whitehat : پنج شنبه 17 شهریور 1384 در 14:36 عصر
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

سلام
    این طور که من فهمیدم ایشان میخواهند بدونند که چه چیزی بدرد یک هکر میخوره
    خب فرض کنید 1 یا 2 سال دیگه سرویس پرداخت اینترنتی فعال بشه بعد یک هکر ساده با نفوذ به کامپیوتر شما و نصب یک نرم افزار کوچک میتونه تمام موجودی حساب شما رو برداره یا مثلا با برداشتن یک سری اطلاعات از شما اخاذی کنه از نظر تئوری بعد از نفوذ هکر همه کاری میتونه بکنه ایجاد و حذف و تغییر و ... هر فایلی که شما بتونید از روی کامپیوترتون انجام بدید که این کار نیاز به پهنای باند زیاد نداره تازه این مساله برای ما ایرانی ها تازگی داره و مهم نیست برای یک خارجی که از اتصال باند پهن استفاده میکنه و در واقع کامپیوتر همیشه وصل هست و اطلاعات مهم کاری و شخصی روی کامپیوترش داره مهمه و البته برای منی که روزی سه بار صبح و ظهر و شب ویندوزم رو از نو نصب میکنم و هاردم رو فرمت میکنم و با ارزش ترین اطلاعاتم سی دی آهنگ مورد علاقه ام است ( به جون خودم خالی بستم )مهم نیست در کل این مساله فعلا در ایران به کم شدن سرعت محدود میشه
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله aras00000 : دوشنبه 11 مهر 1384 در 02:16 صبح

این متن برای اشخاصی هست که در صفحه اول پست داده بودند

شما اصلن چی در مورد هکر ها میدونید ؟ :)) هیچی ؟ پس چرا در مورد اونها نظر میدین ؟

ببینید دوستان اونایی که شماهکر میدونیدشون من اونا رو احمق کوچلو میدونم که بزرگترین کارزندگیشون در اینترنت وصل به یک سیستم در پیتی هست که اونو 3 روز وقت گزاشته روش تا تونسته به اون سیستم نفوز کنه در صورتی که اگر یک هکر < هکر هایی که من بهشون میگم هکر > بخواد اونو هک کنه شاید مدت زمان صرف شده 1 دقیقه باشه
    یک شخص هکر با نفوز در سیستم سما میتونه خیلی از کارها رو انجام بده اون میتونه از راه دور کارهایی انجام بدا که خود شما که پشت سیستم هستی نمیتونی انجام بدی
    در کل میتونه هر کاری انجام بده :)

ا
    آخرین ویرایش به وسیله hac0de : شنبه 14 آبان 1384 در 10:04 صبح

نقل قول نوشته شده توسط hac0de
    این متن برای اشخاصی هست که در صفحه اول پست داده بودند

شما اصلن چی در مورد هکر ها میدونید ؟ :)) هیچی ؟ پس چرا در مورد اونها نظر میدین ؟

ببینید دوستان اونایی که شماهکر میدونیدشون من اونا رو احمق کوچلو میدونم که بزرگترین کارزندگیشون در اینترنت وصل به یک سیستم در پیتی هست که اونو 3 روز وقت گزاشته روش تا تونسته به اون سیستم نفوز کنه در صورتی که اگر یک هکر < هکر هایی که من بهشون میگم هکر > بخواد اونو هک کنه شاید مدت زمان صرف شده 1 دقیقه باشه
    یک شخص هکر با نفوز در سیستم سما میتونه خیلی از کارها رو انجام بده اون میتونه از راه دور کارهایی انجام بدا که خود شما که پشت سیستم هستی نمیتونی انجام بدی
    در کل میتونه هر کاری انجام بده :)

ا
    ببین دوست عزیز اینجا جایی برای جبهه گرفتن نیست . که حالا اگه یکی یه کلمه رو یه جور دیگه تعریف کرد به بقیه توهینی بشه . اینجا تازه کار هایی مثل من چیز یاد می گیرن و اساتید بزرگوار هم لطف می کنن با شروع یک بحث اطلاعاتشون رو با همه از جمله کسایی مثل منی که هیچی حالیم نیست به اشتراک می گذارند ........
    البته من کوچکتر از اونم که چیزی بگم ولی به نظر من شما متوجه موضوع و هدف اصلی این بحث نشدید .......

اگر به کسی توهینی شد به بزرگواری خودتون ببخشید ............

شرمنده
    اون روز کمی اسبانی بودم
    موفق باشید

کاربر دائمی
    محل زندگی
    استان فارس
    لطف کن شما که بلد نیستی کلمه شو بنویسی ژستشو هم به خودت نگیر!
    در عرض یک دقیقه وارد شدن به سیستم هنر نیست و هیچ وقت سطح دانش طرف رو نمی رسون مثلا من معمولا توی کمتر از این وارد سیستم می شم (البته سیستم خودم ) که البته اونم با حواس پرتی من یه شاهکاره. خوب این میشه دلیلی بر هکربودن من ؟ یا حتی کامپیوتر بلد بودن من !

سلام
    عزیز من کسی که شما رو هک میکنه ... (
    البته اگه حرفه ای باشه که من تو ایران فقط 4 الی 5 نفر میشناسم که البته همشون تنهایی کار می کننن و خدای برنامه نویسی هستن واقعا خدا ... کسی رو میشناسم 30000 بله درست عدد رو نوشتم دیکد حفظه ).... شما رو برای مقاصد دیگه ای می خواد برای مثال برای هک Dos یا denial of servis و .... برای همین کسی که رو هک میکنه فقط به تو ضرر نمی زنه و از طریق تو و رست کردنت می تونه به سایت ها حمله کنه ... پس اگر تو هک شوی ممکنه صد تا سایت دیگه بوسیله تو هک شه
    فعلا

کاربر جدید
    محل زندگی
    تهران

نقل قول: هک نمودن یک کامپیوتر

به نظر من باید با اونا سر و کله زد تا مکانیزمشونو یاد گرفت و برای موارد مقابله دیگه آماده بود. نظر دیگه ای نیست؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •