چون با ارسال پیام خصوصی در رابطه با اشکلات به نتیجه نرسیدم، گفتم حداقل اعلان عمومی کرده باشم

اول این که هدف تخطئه نیست، بلکه هدف این هستش که برای مشاوره در این مقیاس ( انتخاب فریم ورک و چارچوب کار یک فرد دیگر و یا افراد دیگر )، دقت بیشتری داشته باشیم

لازم به ذکره که من خودم به شخصه از WCF Data Services استفاده می کنم

برای مورد اول مشکل RIA که عدم توانایی در استفاده از WCF RIA Services در Android هستش نظر شما رو به Open Data و Rest جلب می کنم

شما نه تنها امکان استفاده از RIA Services رو در Android دارید، که با استفاده از upShot.js می توانید در Java Script هم از RIA Services استفاده کنید

با 99% از امکاناتی که تو Silverlight داشتید

اگر Single Page Application رو جستجو کنید بیشتر متوجه می شید

---

مورد دوم و سوم که به نظر می آن بیشتر شبیه به یه اشتباه کوچیک از سمت شما باشن تا باگ

---

مورد چهارم نیاز به بررسی داره، اما هیچ جایی در اینترنت کسی این صحبت شما رو تایید نکرده، و خود من هم همچین چیزی ندیدم

---

در مورد جواب ها در آیتم سوم گفته اید که Custom Binding و Custom Encoder ننوشته اید، چون از MVVM استفاده نمی کنید

در مورد MVVM و مزایای بی شمارش صحبتی ندارم، فقط نمی فهمم، Custom Encoder و Custom Binding برای WCF هستند، ربطشان به MVVM و Silverlight چیست ؟

WCF RIA Service از Pox Binding استفاده می کنه که پیغام ها رو فشرده می کنه، با توجه به جوابتون احتمالا شما از Basic Http Binding استفاده می کنید که حجم پیغام هاش تقریبا

3 برابر حجم Message های WCF RIA Services هستش

---

منظور من از Merge اون چیزی نبود که شما عنوان کردید

---

دوستان حالا می تونن خودشون بین سرویس های متفاوت انتخاب کنند

موفق و پایدار باشید