{IIF ((2!=0), SumI((4 /2)*100),0)} -- سلام تشکر - امتحان کردم جالبه با مقدار ثابت هم خطا میده -عجیبه - دستور پست قبل بدون SumI داخل دیتابایند درست جواب میده اما با sumI خیر !
{IIF ((2!=0), SumI((4 /2)*100),0)} -- سلام تشکر - امتحان کردم جالبه با مقدار ثابت هم خطا میده -عجیبه - دستور پست قبل بدون SumI داخل دیتابایند درست جواب میده اما با sumI خیر !
همچنان مشتاقانه منتظر راهنماییهای دوستان هستم
سلام
من همین الان اینو تست کردم و جواب درست گرفتم. احتمالا مشکل شما مربوط به فرمول نمیشه !!!
{IIF(Grt.ss !=0,SumI((Grt.Zarib/Grt.ss)*100),0)}
سلام
من همین الان اینو تست کردم و جواب درست گرفتم. احتمالا مشکل شما مربوط به فرمول نمیشه !!!
{IIF(Grt.ss !=0,SumI((Grt.Zarib/Grt.ss)*100),0)}
سلام - کد در داخل گزارش بدون دیتا صحیح و ایرادی نمیگیره - اما در برنامه - این خطا میده- ورژن استیمول 2010.1.700 - اعداد مورد نظر کمتر از 15 رقم هستن - نوع فیلدها در گزارش long - آیا از نوع دیگه ای از SUM میشه استفاده کرد؟
سلام - هنوزم ایراد داره - چطور میشه در داخل footer band و group footer band شرطی گذاشت که اگه فلان فیلد صفر بود - داخل محاسبات نیاد - تشکر
object IIF (bool condition, object truePart, object falsePart)
{IIF(RatingPost.UserName == "fakhravary","1","2")}
سلام - من گزارشی داشتم که بدون ایراد کار میکرد - حالا یدونه دیالوگ بهش اضافه کردم که ابتدا کاربر مقداری در داخلش وارد کنه و سپی اون مقدا در گزاش نمایش داده بشه - در محیط دیزاین استیمول کاملا صحیح کار میکنه - اما در داخل vs این خطا میده Ambiguous match found. - چه باید کرد؟؟؟ تشکر
سلام ، من از Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 استفاده می کنم و برای استفاده از business object متد regbusinessobject را لازم دارم و باید stireport رو داشته باشم ولی متاسفانه این ابزار را فقط تو محیط ویندوز اپلیکیشن دارم تو محیط وب به لیست ابزارهام اضافه نمی کنه !
از معماری سه لایه استفاده می کنم و در پایگاه داده از استور پروسیجر استفاده میکنم .پارامترها رو با استفاده از لایه business object برنامه می خوام به business object استیمول ریپورت ارسال کنم .
تو سایت استیمول هم نتونستم چیزی پیدا کنم
پیشاپیش ممنون از راهنمائیتان
آخرین ویرایش به وسیله pcengr_pronet : دوشنبه 15 آبان 1391 در 03:37 صبح
سلام ، دوستان لطفا یکی راهنمایی کنه که آیا استیمول رو ناقص نصب کردم که stireport رو نمی آره!؟
Stimulsoft.Report.StiReport report = new Stimulsoft.Report.StiReport();
همه dll های لازم رو هم به پوشه bin اضافه کردم و از toolbar>>chose items گزینه های لازم رو هم اضافه کردم ولی متاسفانه این ابزار را فقط تو محیط ویندوز اپلیکیشن تو ابزارم اضافه می کنه ولی تو محیط وب به لیست ابزارهام اضافه نمی کنه !
خواهشا یکی کمک کنه !
در ضمن استیمولم هم کرک شده هستش و این هم ورژن برنامه Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 از سایت soft98.ir دانلود کردم
پیشاپیش از کمکتون ممنونم
باسلام
error.jpgمن در وب سایت که با asp.net نوشته ام زمانی که StiWebReport1 ld می گذارم برنامه اجرا می شود و لی زمانی که به صفحه StiWebViewer1 اضافه می کنم زمان اجراء پیغام زیر را می دهد
Line 36: <cc1:StiWebViewer ID="StiWebViewer1" runat="server"
Line 37: CsvEncoding="System.Text.UTF8Encoding" CurrentPage="0" ExportResponse="True"
Line 38: Height="300px" HtmlEncoding="System.Text.UTF8Encoding"
عکس صفحه به پیوست می باشد.
لطفا مرا راهنمائی کنید.
باتشکر
با سلام خدمت دوستان بعد از بحث هایی که شد من یه سوال دارم . ببینید من دو مشکل دارم که هنوز کار نکردم ولی میخام راهنماییم کنید . من از vs2010 استفاده میکنم و میخام همچین برنامه ایو بنویسم . یه جدول دارم در اس کیو ال که میخام هروقت کاربر عکسو انتخاب کرد و در ایمیج برنامه قرار داد اطلاعات کاربر با عکسش در دیتا بیس ذخیره بشه و بعد که من گذارش خاستم بگیرم با زدن کد عضویت فرد اطلاعات با عکسش به استیمول پاس داده بشه و نمایش داده بشه . لطفا لینک و آموزش کاملیو برام بزارین . چون من از طریق memory strim رفتم برای ذخیره ولی مشکل پیدا میکرد. خاهشا کمکم کنید این آخرین مرحله پروژمه .خاااهش میکنم یه نمونه پروژه به زبان C# بران بزارییید ..جبران میکنم
خوب شما بگید کجارو ببینم من همه جارو گشتم ندیدم خاهش میکنم راهنمایی کنید. در ضمن منم بچه بوشهرما . همشهری هستیم دیگه
بابا نخاستیم لا اقل بگین این ارور تو استیمول یعنی چی ؟http://axgig.com/images/50124866901675960474.png
یه ورودی خراب داری مقدار دهی میکنی.
من تا رو ... رو به رو image url یا datacolumn کلیک میکنم این ارور رو میده . این image مربوت به فیلد عکس درون دیتابیسمه که فرستادم به محیط دیزاین استیمول فیلد پیکچر رو میزارم رو صفحه تا رو ... کلیک میکنم اینو نشون میده . وقتی هم که گذارش رو show() میکنم عکس نشون نمیده و فقط یه تکسته نوشته image عکسا تو یه دیتا بیس به صورت باینری ذخیره شده اند
خاهش میکنم این مشکل منو حل کنین این پروژه رو اعطابم مونده هی یه چیزیشه فقط همینو بگید چجوری میتونم تو گذارش عکسهای دیتابیس رو که به صورت باینری ذخیره شده اند رو نمایش دهم و بگید این ارور چیه ؟(vs 2010) و (stimul 2011) نصبه و کار میکنم
ax![]()
سلام دوستان
آیامیشه کاری کردکه یک فرم گزلرش برنامه با یک پرینتر خاص بدون دخالت کابر چاپ بشه
مثلان برای چاپ رسید از پرینتر حرارتی استفاده بشه بدون اینکه کابر بخواد بریتر انتخاب کن
در صورتبکه پریندر اصلی چیزه دیگه با شه
اره دیده بودم که حتی میتونی اسم پرینتر بدی.
مشه بگید چط.وری نمونه کد ندارید
سوال گزاشتم باید دنبال کنید
http://forum.stimulsoft.com/viewtopi...t=35567#p63245
سلام - ارسال رشته چند 10 کلمه ای به استیمول به صورتیکه خودش اون رشته خط بندی کنه و در فرم نمایش بده - از ریچ تکست باکس که استفاده میکنم تمام رشته در خط اول خودش نمایش میده و سایز فونت بسیار کوچیک میکنه !! دوستان راه حلی برای این مطلب سراغ دارن ؟؟؟؟؟ تشکر
با سلام خدمت دوستان
کسی از دوستان میدونه چطوری میشه با StimulReports به یه linq وصل شد؟
مرسی
سلام - چطور میتونم بگم زمانیکه دیتاباند اطلاعاتی نداره تعداد 10 ردیف ستون بدون اطلاعات برام نمایش بده ؟
سلام - من میخوام فرمت یک تکست باکس که میانگین اعداد float محاسبه میکنه بصورت %00.00 باشه اما با انتخاب فرمت percentage وتنظیم آن باز هم تعداد اعداد بعذ از ممیز بیش از 8 رقم میشه !!! چه باید کردد؟؟؟ تشکر
سلام - چطور میشه در richtextbox فاصله بین خطوط تنظیم کرد؟ تشکر
سلام دوستان
من با سی شارپ برنامه ای نوشتن که حالا برای گزارشش از استیمول استفاده می کنم . گزارش من بر اساس مقداریه که از یه تکست باکس استفاده می کنم حالا تو قسمت کوئری ساخت دیتاست چجوری باید ارتباط برقرار کنم ؟ خواهشا مبتدیانه توضیح بدید
کد من تو خود سی شارپ این هست
+select * from gharardad where id='"+textbox1.tex"';
سلام ایا میشه با Stimulsoft گزارشی به این صورت طراحی کرد؟
![]()
سلام چجور میتونیم اطلاعات یه textbox رو به یک شی در فرم stimul بریزیم.
توی جدولم در sitimul به فیلد هست text میخوام از فرم سی شارپ اطلاعات بهش بفرستم؟
یه سوال دیگه که هست من میخوام نزدیک به 10 گزارش از دیتا هام بگیرم آیا نیاز هست برای هر 10 مورد یک stiReport به فرمم اضاف کنم؟
اگه اشتباه نکنم باید از این کد بفرستم ولی نمیدونم چجور باید باشه خطا میده....
stiReport1.Load("..\\..\\Variables.mrt");
stiReport1.Compile();
//Set Variables
stiReport1["Name"] = tbName.Text;
با سلام .من روی وب گزارش تهیه کردم.منتها مشکل دارم
آیا این امکان وجود نداره که ما در گزارش از new connection و new datasource استفاده نکنیم . یه جوری مثل حالت ویندوز که یه دیتاتیبل هم نام با فیلدهای مورد نظر می ساختیم و اونو برای دیزاین گزارش استفاده می کردیم. چون اکثر خروجی هااز پروسیجر استفاده می کنن و ایجاد relation ها تو دیزاین گزارش مشکل زاست
به عنوان مثال کوئری من دوتا join داره و میخام از گروه بندی استفاده کنم اگه از کد مقدار نفرستم خروجی دارم ولی اگه خطوط زیر باشند خروجی ندارم
//report.Dictionary.Databases.Clear();
//report.Dictionary.Databases.Add(new Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase("stCon nection", DALBase.GetConnectionString()));
//report.RegData(Dt);
یادآوری میکنم در صورتی که از یه جدول استفاده کنم درست است. (با استفاده از relation هم رفتم ولی جواب نداد) مشکل کجاست؟؟
2-دوستان در قسمت new datasource یه گزینه data from dataset,datatable وجود داره که بعد میشه با add column یه دیتاتیبل داشت که برای نمایش ازش استفاده کرد ولی من هر کار کردم نمیشه بهش اطلاعات داد . دوستان روشی ندارند؟؟
آخرین ویرایش به وسیله shocraneh : چهارشنبه 08 آذر 1391 در 12:13 عصر
سلام
من میخوام از stored procedures هایی که در Sql نوشتم و شامل پارامتر نیز هستند در Simularsoft استفاده کنم اما نمیتونم؟
من تازه شروع به استفاده از Simularsoft کردم.قبلا با کریستال ریپورت کار میکردم و مشکلی هم نداشتم.
لطفا راهنمای کنید
اگه منظورتون رو ویندوز است.یه دیتاتیبل هم نام و هم نوع با فیدهای جدول تون درست کنید(روپروژه راست کلیک و add data sourse و بعد یه دیتاتیبل ایجاد کنید)
حالا روی فرم یه کامپوننت دیتاست اضافه کنید و حال با پروسیجر پرش کنید
DA.Fill(dsReport1 .DT ); برای دیزاین گزارش هم از همون دیتاتیبل که با فیلدهای هم نام ساختید استفاده کنید
stiReport.RegData(dsReport1);
stiReport.Compile();
stiReport.Render();
stiReport.Show();
اگه منظورتون روی وب است ،خودم هم مشکل دارم
زیار سختی نیست ابتدا باید تابع را از توی برنامه صدا بزنید و بعد ستون ها را بسازی که اینها اتوماتیک میسازه.
و از درون برنامه فراخونی کنید.
http://www.stimulsoft.com/videos/rep...sql-server.swf
فیلم ببینید.
سلکت خودتون بزارید در قسمت جدول در استیمولیت بعد باید یک پارامتر بسازید و از توی فرم مقدار دهید
تشکر از دوستان . ولی گویا اصلا کدهایی که من گذاشتم رو دانلود نکردید؟! من با تک تیبل مشکل ندارم .حتی پروسیجر رو هم با ویزارد به جواب رسوندم ولی وقتی که میخام دیتا رو از کد بفرستم جواب نمیده
//report.Dictionary.Databases.Clear();
//report.Dictionary.Databases.Add(new Stimulsoft.Report.Dictionary.StiSqlDatabase("stCon nection", DALBase.GetConnectionString()));
// report.RegData("DataSource1", Dt);;
همه چیزاه به نظرخودم درست است!!!!!!!!!!!!!!!! واقعا نمیدونم مشکل کجاست . DataSource1 هم هم نام با دیتای داخل ویزارد است
شرط رو هم که با پارامتر ارسال کرده بودم ولی فعلا من پروسیجر بدون شرط رو اجرا میکنم بازم جواب نمیده. اگه امکانش هست دوستان دانلود کنند و روی همون پروژه به جواب برسند.ممنون
آخرین ویرایش به وسیله shocraneh : شنبه 11 آذر 1391 در 09:54 صبح