مشاهده دست آورد نظرسنجی: به نظر شما این موضوع ادامه پیدا کنه؟

رای دهنده
83. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • بله

66 79.52%
  • خیر

17 20.48%
صفحه 8 از 11 اولاول ... 678910 ... آخرآخر
نمایش نتایج 281 تا 320 از 403

نام تاپیک: خواهشمندم حداقل یه نگاه بکنید

کاربر دائمی آواتار zarifcomputer
    محل زندگی
    تهران

نقل قول: خواهشمندم حداقل یه نگاه بکنید

نقل قول نوشته شده توسط masoud_z_65 مشاهده تاپیک
    پست شمارو خوندم...اون نظر من بود که حضوری بهتره اما این طور که شما هم گفتید میشه خب....نظر اکثر بچه ها اگه این باشه منم موافقم....مهم اینه که استارت کار زده بشه
    برای اینکه جلو دوباره کاری ها گرفته بشه باید اول آقا نیما به اعضاء فعلی که ایمیل ازشون گرفته فراخوان بزنه تا همین تعداد محدود هم نظر بدهند. من فکر میکنم اعضایی که خیلی وقته ازشون خبری نیست یا دلسرد شدند و یا از اولش هم همینطوری الکی یه موافقتی کردن و رفتن .
    شاعر میگه :
    به عمل کار برآید به سخن دانی نیست
    یا
    دو صد گفته چون نیم کردار نیست
    آخرین ویرایش به وسیله zarifcomputer : شنبه 20 آبان 1391 در 10:08 صبح دلیل: اصلاح غلط املایی

کاربر دائمی آواتار maythammsp2000
    محل زندگی
    زير گنبد كبود

سلام/من بچه شهرستان هستم.خيلي دوستدارم كه توگروه باشم و كمكي هرچند كوچيك رو انجام بدم.ترخدا هروقت تشكيل گروه شروع شد منو بي خبر نزاريد.ممنون

maythammsp2000@gmail.com
    09187898676
    اينم راههاي تماس با من.منتظر هستم

کاربر تازه وارد آواتار viv.ninga
    محل زندگی
    انترانت

من برنامه نویس نیستم ولی با همه جور سیستم عامل کار کردم هرنوع ایراد خوبی بدی هر سیستم رو دیدم خواستین کمک می کنم

کاربر دائمی
    محل زندگی
    ایران

سلام دوستان :
    همان طور نظر اکثریت هست ما یک جایی رو هماهنگ می کنیم (تا به اینجا شده تهران) بعد حضور اولیه و افراد منتخب همونجا
    تا در مرحله ی اول با هم آشنا بشیم ببینیم چی کاره ایم
    دوستان تهرانی : اگه دفتری شرکتی کافی نتی جایی دارن خبر بدن که مزاحمش بشیم " الکس جان " شما

درخت بودن زیباست، زیباتر از آن با هم بودن و جنگل ساختن است
    منم به نوبه خود از این حرکت انقلابی حمایت می کنم

کاربر جدید آواتار MAHDI.MALVERDI
    محل زندگی
    اصفهان

سلام دوستای عزیز به نظر من اگه این قرار مرکز ایران مثل اصفهان باشه بهتره چون از تمام نقاط ایران راحت می تونن به اصفهان برسند تا تهران
    اگه خبری هم شد مارو بی خبر نذارید اینم همست ایمیلم
    mahdi.malverdi@gmail.com

من تازه به این جمع اضافه شدم
    میخوام اینو بگم که به خاطر اینترنتی بودن قضیه خیلی ها بودن در چنین گروهی رو نمی خواهند چون ممکنه چندین نفر این وسط بیشترین تلاش رو بکنند و بعد چند نفر دیگه سوئ استفاده
    پیشنهاد من اینه
    که اول گروهی رو تشکیل بدیم
    برای اون مدیر تعیین کنیم
    و بعد یه همایش کوچیک توی یکی از شهر ها ترتیب بدیم (هزینه اش هم دونگی به پای اعزای گروه)
    بعد اون نوبت یه ایده توپ گه به رای گذاشته شه بین اعضای گروه (هرچه تعداد بیشتر بهتر)
    راه اندازی یه استارتاپ توپ (با صد نفر سرمایه دار خورد و همون صد نفر برنامه نویس اون استارتاپ )
    حالا فکر کنید که به کجا ها میتونه برسه
    - میتونه یه ایده ی خوب برای طراحی سایت باشه (حتی اونایی که از وب سر در نمیارن این وسط چیزی یاد می گیرن و سهام دار ایده میشن ) و در نهایت حداقل سایت بتونه رتبه 2 هزار و یا سه هزار دنیا بشه که تا 20 میلیون تو ماه هم درامد میتونه داشته باشه
    - میتونه تکمیل و کار بر روی یه قضیه مثل پردازش تصویر باشه
    - و ...
    همین سایت پونیشا رو می بینید
    یادمه استاد کرامتی می گفت یه عده از بچه های همین کلاس های مجتمع آموزشی برنامه نویس این رو نوشتن
    میخوام بهتون بگم میشه اگه میخواید
    با یه روند اصولی
    و یه برنامه ریزی به نحوی که حق هیچکسی پایمال نشه و همه چی طبق قانون پیش بره

دوست عزیز این سایت خیلی وقت هستش ایجاد شده ایده های زیادی هم پیشنهاد میشه سرمایه گذاران...
    من خودم توی این دوره حضور داشتم به دوستان هم پیشنهاد میکنم حتما یک بار استفاده کنند بلیت حضورش 200 تومن هست با تمامی امکانات و باور کنید برداشت و استفاده از این تعامل خیلی بیشتر از هزینه ای که میکنید هست...
    بیش از 60 نفر بر روی سن رفتن و به نوعی ایده و پینشنهاد خودشون رو برای بهتر شدن دادن.
    آدرس سایت

محل زندگی
    تهران

نقل قول نوشته شده توسط samadblaj مشاهده تاپیک
    دوست عزیز این سایت خیلی وقت هستش ایجاد شده ایده های زیادی هم پیشنهاد میشه سرمایه گذاران...
    من خودم توی این دوره حضور داشتم به دوستان هم پیشنهاد میکنم حتما یک بار استفاده کنند بلیت حضورش 200 تومن هست با تمامی امکانات و باور کنید برداشت و استفاده از این تعامل خیلی بیشتر از هزینه ای که میکنید هست...
    بیش از 60 نفر بر روی سن رفتن و به نوعی ایده و پینشنهاد خودشون رو برای بهتر شدن دادن.
    آدرس سایت
    چه خوب !!!!

کاربر تازه وارد آواتار ≡ ALEX ≡
    محل زندگی
    San Frabarnamenevisco

نقل قول نوشته شده توسط nima.sh مشاهده تاپیک
    از نظرات همه دوستان ممنون،فقط یه خواهش کوچیک از ≡ ALEX ≡ عزیز....
    میشه خودتون رو کامل برای ما معرفی کنید و بفرمایید که در چه زمینه ای فعالیت دارید،در شرکت یا ارگان خاصی مشغول هستید.....؟
    خدای ناکرده قصد جسارت ندارم،فقط یه خورده کنجکاو شدم....
    به هر حال من خیلی خوشحال میشم این گروه راه بیفته....
    بعد این همه تلاش با یه دانشگاه صحبت کردم و Ok دادن،البته دانشجوهای اونجا برنامه نویس های زیاد بزرگی(به جز چند نفر) نیستند ولی از هیچ بهتره.....
    ممنون از همه دوستانی که به فکر هستند....
    نیما جان بنده بنا به تجربه از دادن اطلاعات اضافی در فضای وب خودداری می کنم و در برخی موارد با ارایه رزومه کاری مورد انتقاد افراد نا آشنا قرار می گیرم. این بار هم به خاطر درخواست شما و خیلی خلاصه در مورد خودم میگم: برنامه نویس، متخصص شبکه و متخصص امنیت. زبان های مختلفی رو کار کردم (ویندوز، لینوکس، مکینتاش، موبایل، وب) و توانایی کار باهاشون رو دارم. Cisco و Microsoft خوندم و چند سال Hacking & Cracking کار کردم و لذا در برنامه نویسی یا مدیریت شبکه از تجربیات ام در این زمینه بهره بسیار می برم. در زمینه طراحی و ساخت Game و نیز برنامه نویسی آن و همچنین در زمینه هوش مصنوعی و همچنین روباتیک کار کرده ام. خلاصه مطلب اینکه بنده عاشق کامپیوتر هستم و از سنین پایین به حوزه های مختلفی وارد شده ام. بخش دیگر ذهن من درگیر مدیریت فروش و بازاریابی و تبلیغات و مهمتر از آن حسابداری و سرمایه گذاری شده است که مطالعات جانبی من را شکل می دهند و در مدیریت شرکت کمکم می کند. دوست ندارم از تخصصم برای کسب درآمد استفاده کنم و پروژه هایی رو شخصا انجام میدم که دوست دارم تجربه کنم و من رو ارضا کنند.

-------------------------------

دوستان فکر کنم تو این 15 صفحه بحث و گفتگو همه به این نتیجه رسیده باشیم که از لحاظ آماری عده قابل توجهی آمادگی همکاری و ورود در این عرصه رو دارند. لذا نیازی به ادامه دادن این تاپیک نیست. من همانطور که قول دادم این گروه رو به درستی و با امکانات مورد و به کمک دوستان نیاز تشکیل میدم. تاخیر بنده هم به خاطر درگیری های روزمره هستش که افراد شاغل و درگیر زندگی این مورد رو درک می کنند. پروژه های سنگینی زیر دست دارم ولی در لابلای کارهایم دنبال قضیه شما هم هستم. کمی صبور باشید همه کار ها درست می شود و این گروه اولین روز کاری خود را تجربه خواهد کرد.

ارادتمند

نقل قول نوشته شده توسط zarifcomputer مشاهده تاپیک
    چه خوب !!!!
    دوست عزیز بهتر بود قبل از نظر دادن یه سر به سایت میزدید و برنامه سمینار رو مشاهده میکردید (سه روز متوالی) و همینطور متوجه حضور مهمانان بزگی خواهید شد که واقعا تجربه بزرگی خواهد بود...

اگه هدف ساخت پروژه ای باشه که بتونه با شرکت بزرگی مثل مایکروسافت رقابت کنه استفاده از محصولات اون شرکت مثل WPF و سی شارپ و ... صلاح نیست

سلامی دوباره به همه ی دوستان عزیز....
    ممنون از همگی که پست گذاشتید....
    به نظر من تمام مشکلات ما با یه بار ملاقات حضوری درست میشه،فقط و فقط حضوری(حتی شده برای 1 بار)،بعد از اون به گفته دوستان ملاقات های اینترنتی(yahoo,Skype,...)فقط میمونه معین کردن یه تاریخ،تاریخ الکامپ مشخص شده 19 الی 22 آذر ماه(منبع)یعنی روزهای یکشنبه،دوشنبه،سه شنبه و چهارشنبه،من با هیچ کدوم از روزها مشکلی ندارم،هر روزی باشه من موافقم،فقط میمنونه نظرات دوستان،ایمیل های اون دسته از دوستانی رو مه قبلا تو جمع ما بودند رو دارم،به همه یه فراخوان میدم،یه تاپیک جداگانه هم یک هفته مونده به برگزاری میزنم،هرکس مایل بود تشریف بیاره....
    من مشتاقانه منتظر اون روز هستم....
    به امید دیدار در الکامپ...
    موفق و پیروز باشید....

محل دائمی نمایشگاها....

محل زندگی
    تهران

نقل قول نوشته شده توسط samadblaj مشاهده تاپیک
    دوست عزیز بهتر بود قبل از نظر دادن یه سر به سایت میزدید و برنامه سمینار رو مشاهده میکردید (سه روز متوالی) و همینطور متوجه حضور مهمانان بزگی خواهید شد که واقعا تجربه بزرگی خواهد بود...
    قصد جسارت نداشتم . فقط خیلی تعجب کردم که خیلی راحت در مورد 200 تومن پیشنهاد دادید . البته به سایت هم سر زدم و تقریبا متوجه خیلی چیزها شدم . مطمئن هستم که به هزینه اش می ارزه . فقط فکر کردم ممکنه کسانی باشند که 200 هزار تومن براشون رقم قابل توجهی باشه . مثل خودم !!!

محل زندگی
    تهران

نقل قول نوشته شده توسط S_VB.max مشاهده تاپیک
    اگه هدف ساخت پروژه ای باشه که بتونه با شرکت بزرگی مثل مایکروسافت رقابت کنه استفاده از محصولات اون شرکت مثل WPF و سی شارپ و ... صلاح نیست
    منم با نظر شما موافقم . فکر میکنم شاید تولید یک نرم افزار جامع ایرانی که کاربرد عمومی داشته باشه برای شروع بهتر باشه . مثلا یه نرم افزار حسابداری یا آموزشی یا یه مجموعه از پروژه های دانشجویی و این جور چیزا یا همین طرح بنده. البته بازم نظر اکثریت ملاک انتخاب است. ایشالا برای کارهای بزرگتر باید تیم با تجربه تر بشه.

به نظر من تمام مشکلات ما با یه بار ملاقات حضوری درست میشه،فقط و فقط حضوری(حتی شده برای 1 بار)
    برای اینکه یک انجمن از افراد با استعداد را دور هم جمع کنیم با وجود اینترنت نیاز به حضور فیزیکی نیست خیلی از پروژه های Open Source بصورت مجازی مدیریت می شوند
    ما نیاز داریم که به این فرضیه بپردازیم که دنیایی از تکنیک های مدیریت پروژه وجود داره ما به اونا آشنایی نداریم

قصد جسارت نداشتم . فقط خیلی تعجب کردم که خیلی راحت در مورد 200 تومن پیشنهاد دادید . البته به سایت هم سر زدم و تقریبا متوجه خیلی چیزها شدم . مطمئن هستم که به هزینه اش می ارزه . فقط فکر کردم ممکنه کسانی باشند که 200 هزار تومن براشون رقم قابل توجهی باشه . مثل خودم !!!
    نه دوست عزیز برای همه ما این پول ، پول زیادی هستش اینم توی این اوضاع اقتصادی.
    بلیت حضور من در این سمینار جایزه بود.
    موفق باشید.

کاربر دائمی آواتار masoud_z_65
    محل زندگی
    Tehran-SHiraz

من هستم
    Zayyani.masoud@gmail.com
    09358538789

ممنون بابت زحماتی که میکشید

باز هم میگم اولین قرار حضوری باشه بهتره
    به نظر من تا زمانی که به شناخت هم برسیم اولین قرارها هرچی حضوری تر باشه بهتره و بعد از شروع پروژه دیگه میشه از طریق نت با هم درارتباط بود برای هماهنگی های پروژه

محل زندگی
    تهران

نقل قول نوشته شده توسط S_VB.max مشاهده تاپیک
    برای اینکه یک انجمن از افراد با استعداد را دور هم جمع کنیم با وجود اینترنت نیاز به حضور فیزیکی نیست خیلی از پروژه های Open Source بصورت مجازی مدیریت می شوند
    ما نیاز داریم که به این فرضیه بپردازیم که دنیایی از تکنیک های مدیریت پروژه وجود داره ما به اونا آشنایی نداریم
    بنده یک بار این روش را امتحان کردم . با یکی از دوستانم بدون نیاز به حضور فیزیکی یک پروژه را پیش میبردیم .

حضور فیزیکی و ملاقات برای 1 بار خیلی هم سخت و غیر قابل اجرا نیست. میشه برای آشنایی بیشتر جلسه اول را در نمایشگاه برگزار کرد . ولی شاید دوستانی که در تهران زندگی نمیکنند تصور درستی از ترافیک های وحشتناک تهران نداشته باشند
    تصویر کنید ترافیک سنگین تقریبا از ساعت 7 صبح شروع میشه و تا حدود 9 ادامه داره و به مرور تا 10:30 ازش کاسته میشه و دوباره از ساعت 16 شروع میشه و تا گاهی اوقات تا ساعت 22 ادامه پیدا میکنه . خصوصا که اگه مناسبت نمایشگاه هم وجود داشته باشه که دیگه اکثر خیابان های منتهی به نمایشگاه قفل میشوند . سال قبل که من و دوستانم خواستیم به نمایشگاه بریم مجبور شدیم ساعت 6 صبح از خونه بزنیم بیرون تا 9 وارد نمایشگاه بشیم . هماهنگی در دنیای واقعی بسیار مشکل تر از هماهنگی در اینترنت هست . شما برای آنلاین شدن فقط به برق + کامپیوتر + اینترنت نیاز دارید . ولی برای یک قرار در دنیای واقعی اونم در تهران و برای نمایشگاه پر طرفداری مثل الکامپ خیلی چیز ها را باید رعایت کنید تا خوش قول باشید .
    بد نیست یه نگاهی هم به این بندازید
    http://www.tehrantraffic.com/trafficmap/map.asp

در مورد اجرای پروژه های Open Source یا تیمی در اینترنت باید مطالبی در مورد مدیریت پروژه و کار با نرم افزار هایی مثل SVN را بدانیم . سایت Source Forge امکان استفاده از SVN را برای اجرای پروژه های تیمی برنامه نویسی فراهم کرده . فقط کافیست عضو سایت بشوید و نرم افزار SVN را هم روی سیستم خودتان نصب کنید . (من یه PDF فارسی که راهنمای استفاده از SVN هست دارم اگه کسی خواست تو پیام خصوصی بگه تا براش ایمیل کنم) از اینجا به بعدش را کافیست با مدیر پروژه هماهنگ باشید تا کار ها مثل ساعت پیش بروند . برای مدیر پروژه هم پیشنهاد میکنم کسی را به گروه اضافه کنیم که به صورت تخصصی کنترل پروژه را انجام داده باشه و شغلش همین باشه . لزومی نداره حتما مدیر پروژه برنامه نویش باشه . بچه هایی که مدیریت صنایع خوندن میتونند خیلی به ما در کنترل پروژه کمک کنند
    آخرین ویرایش به وسیله zarifcomputer : یک شنبه 21 آبان 1391 در 15:52 عصر

با SVNموافقم استفاده از اون بسیار راحت و تنظیمات خاصی نیاز نداره
    کافیه نسخه کلاینت اونا روی کامپیوتر خودمون نصب کنیم و به کمک یوزر و پسوردی که در سرور برای پروژه ست کردیم به اون وصل بشیم

علاوه بر این موضوع مسئله دیگری که باید به آن بپردازیم انتخاب یک زبان برنامه نویسی مناسب است چون همانطور که قبلا اشاره کردم اگه هدف ساخت پروژه ای باشه که بتونه با شرکت بزرگی مثل مایکروسافت رقابت کنه استفاده از محصولات اون شرکت مثل WPF و سی شارپ و ... صلاح نیست

نقل قول نوشته شده توسط zarifcomputer مشاهده تاپیک
    بنده یک بار این روش را امتحان کردم . با یکی از دوستانم بدون نیاز به حضور فیزیکی یک پروژه را پیش میبردیم .

حضور فیزیکی و ملاقات برای 1 بار خیلی هم سخت و غیر قابل اجرا نیست. میشه برای آشنایی بیشتر جلسه اول را در نمایشگاه برگزار کرد . ولی شاید دوستانی که در تهران زندگی نمیکنند تصور درستی از ترافیک های وحشتناک تهران نداشته باشند
    تصویر کنید ترافیک سنگین تقریبا از ساعت 7 صبح شروع میشه و تا حدود 9 ادامه داره و به مرور تا 10:30 ازش کاسته میشه و دوباره از ساعت 16 شروع میشه و تا گاهی اوقات تا ساعت 22 ادامه پیدا میکنه . خصوصا که اگه مناسبت نمایشگاه هم وجود داشته باشه که دیگه اکثر خیابان های منتهی به نمایشگاه قفل میشوند . سال قبل که من و دوستانم خواستیم به نمایشگاه بریم مجبور شدیم ساعت 6 صبح از خونه بزنیم بیرون تا 9 وارد نمایشگاه بشیم . هماهنگی در دنیای واقعی بسیار مشکل تر از هماهنگی در اینترنت هست . شما برای آنلاین شدن فقط به برق + کامپیوتر + اینترنت نیاز دارید . ولی برای یک قرار در دنیای واقعی اونم در تهران و برای نمایشگاه پر طرفداری مثل الکامپ خیلی چیز ها را باید رعایت کنید تا خوش قول باشید .
    بد نیست یه نگاهی هم به این بندازید
    http://www.tehrantraffic.com/trafficmap/map.asp
    ممنون دوست عزیز....
    من برای نمایشگاه کتاب و الکامپ همیشه به تهران میام،درسته ترافیک وحشتناکی داره،ولی مترو خیلی کار رو راحت کرده،اگه سختی باشه،فقط 1باره.....؟
    ما حداقل یه بار همدیگه رو ببینیم،بهتر میتونیم تصمیم بگیریم...
    من منتظر پیام همه دوستان هستم.....
    موفق وسربلند باشید....

دوستان عزیز،خواهش میکنم نظر خودتونو بگید،حداقل یه بار همدیگه رو ببینم،صحبت کنیم،بعد هر کس موافق بود تیم تشکیل بشه....
    تو این چهار روز چه روزی میتونید تشریف بیارید....؟
    نمایشگاه از یکشنبه 19آذر تا چهارشنبه 22آذر برگزار میشه....
    منتظر نظراتتون هستم...
    موفق باشید....

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    Iran

سلام نیما جون منم میتونم بدون هیچ چشمداشتی تجربیات ناچیرم را جهت این امر خیر ارائه دهم. jalali_2005@yahoo.com

محل زندگی
    Tehran-SHiraz

منم با svn موافقم

در ضمن اینجوری عالی میشه و هر قسمت از پروژه رو چند نفر انجام میدن

محل زندگی
    San Frabarnamenevisco

دوستان در بخش نرم افزار های Open Source یک نظر سنجی ایجاد کرده ام و ازتون درخواست می کنم در آن شرکت کنید. البته تاپیک اش مخفی شده، فکر کنم باید مدیران تایید کنند تا نمایش داده بشه. بحث سر نهایی شدن نام این تشکیلات هستش و امیدوارم دوستان لطف کنند از مدیران و افراد قدیمی و با تجربه تر سایت هم بخواهند که در این نظر سنجی شرکت کنند.

Persian Conference on Computer Technology and Development (PCCTD)
    Persian Conference on Computer Science and Information Technology (PCCSIT)

کاربر دائمی آواتار linux
    محل زندگی
    تهران

یک مقداری از نوشته ها را خواندم، خوب سوالی پرسیده شده که جواب دادن بهش، و پیدا کردن پاسخ درست به این راحتی ها هم نیست و شاید لازم باشه یک کتاب نوشته بشه در موردش از طرف متخصیصن امر و شاید هم بشه ازش یک تز دکتری علوم انسانی مانند جامعه شناسی و اقتصاد ازش درآورد. در اینجا هرکسی از دید خودش سعی کرده جواب بده و خوب شور و شوق جوانی هم به کمک بعضی‌هاتون آمده و شور حسینی گرفته که ما هم یک کاری بکنیم بسیار هم عالی هست.
    نرم افزارها کلا در پاسخ به نیازها ساخته می شوند و بر خلاف گفته دوستان ما طراح نرم‌افزار حرفه‌ای و برنامه نویس حرفه تو کشور خیلی کم داریم شاید، سیستم آموزش عالی ما کلا ناکارآمد و هست و خروجی‌های اکثر رشته‌ها از جمله همین نرم‌افزار و سخت‌افزار اکثرا فاقد دانش فنی هستند و هرکسی هم با دوخط برنامه نوشتن خودش را برنامه نویس می‌داند. ما برای یک جایی برنامه نویس سی شارپ لازم داشتیم از ۳۰-۴۰ نفری که آمدند فقط ۱-۲ نفر مسلط به بحث oop بودند بقیه مفاهیم اولیه شی گرایی را هم نمی دانستند ولی تا دلتان بخواهد از جانوس و کامپوننتهای آماده اطلاع داشتند.
    تولید نرم‌افزاری در حد سیستم عامل شدنی هست و اگر به این سایت سر بزنید و بگردید می بینید که چقدر سیستم عامل تولید شده ولی بحث بر سر فراگیر شدن سیستم عامل هست و بعد از تولید نرم‌افزارهای مورد نیاز کاربران در آن سیستم عامل.
    اختراع دوباره چرخ باعث اتلاف منابع خواهد بود، بهترین گزینه این هست که ببینید در شرایط فعلی چه کاری می تواند نیازهای کابران ایرانی را جواب دهد.
    با جنبش نرم‌افزارهای آزاد که از ده سال پیش به این طرف اوج گرفت دوستان بهتر هست که به جای اینکه از اول شروع به پایه‌گذاری جنبش جدیدی بکنند وارد این بحث شوند و از اینجا به کمک بازار نرم افزارهای ایرانی بیایید.
    سیستم عامل آماده هست و ابزارهای توسعه نرم‌افزار در حد خیلی خوب مهیا هستند.
    این پیشنهاد من به شما هست.
    ۱- سیستم عامل آزاد مانند لینوکس انتخاب کنید
    ۲- اگر تصمیم برای تولید نرم‌افزار دارید ببنید که نسخه آزاد از آن چیزی که شما می خواهید هست؟ اگر هست در صورت برآورد کردن نیازهای شما فقط آنرا فارسی کنید در غیر این صورت به گروه توسعه دهندگان بپیوندید و نیازهای خود را در آن نرم افزار بگنجانید.
    ۳- همه را تشویق به استفاده از نرم‌افزارهای آزاد کنید.
    در بیست سال گذشته ماکروسافت چندین بار همه چیز را از اول شروع کرده ولی در دنیای نرم‌افزاره ای آزاد این چنین نبوده است.

محل زندگی
    San Frabarnamenevisco

linux عزیز در واقع قرار نیست ما دور هم جمع شویم و صرفا محض خالی نبودن عریضه اقدام به تولید نرم افزار های Open Source نماییم. چیزی که مد نظر ماست اجتماعی متشکل از افراد متخصص و متبهر در سطح اولیه و نیز نوآموزانی در سطح پایین تر می باشد. متخصصین که بعد از مصاحبه تایید می شوند، در کنفرانس های دوره ای گرد هم می آیند و اطلاعات و نقطه نظرات خود را به اشتراک می گذارند. نوآموزان نیز با قرار گیری در مسیر صحیح آموزش از پایه به درستی تعلیم دیده و در آینده در سطوح بالاتر به فعالیت خواهند پرداخت. از طرف دیگر در اجتماع متخصصین بر حسب تقاضا و نیاز بازار اقدام به برنامه ریزی، طراحی و ساخت نرم افزار و یا سخت افزار مورد نظر می شود.

چیزی که بنده در ذهن دارم کامل هستش و پیچیدگی های خاص خود را دارد که در وقت مناسب به سمع و نظر عزیزان خواهد رسید.

نقل قول نوشته شده توسط linux مشاهده تاپیک
    یک مقداری از نوشته ها را خواندم، خوب سوالی پرسیده شده که جواب دادن بهش، و پیدا کردن پاسخ درست به این راحتی ها هم نیست و شاید لازم باشه یک کتاب نوشته بشه در موردش از طرف متخصیصن امر و شاید هم بشه ازش یک تز دکتری علوم انسانی مانند جامعه شناسی و اقتصاد ازش درآورد. در اینجا هرکسی از دید خودش سعی کرده جواب بده و خوب شور و شوق جوانی هم به کمک بعضی‌هاتون آمده و شور حسینی گرفته که ما هم یک کاری بکنیم بسیار هم عالی هست.
    نرم افزارها کلا در پاسخ به نیازها ساخته می شوند و بر خلاف گفته دوستان ما طراح نرم‌افزار حرفه‌ای و برنامه نویس حرفه تو کشور خیلی کم داریم شاید، سیستم آموزش عالی ما کلا ناکارآمد و هست و خروجی‌های اکثر رشته‌ها از جمله همین نرم‌افزار و سخت‌افزار اکثرا فاقد دانش فنی هستند و هرکسی هم با دوخط برنامه نوشتن خودش را برنامه نویس می‌داند. ما برای یک جایی برنامه نویس سی شارپ لازم داشتیم از ۳۰-۴۰ نفری که آمدند فقط ۱-۲ نفر مسلط به بحث oop بودند بقیه مفاهیم اولیه شی گرایی را هم نمی دانستند ولی تا دلتان بخواهد از جانوس و کامپوننتهای آماده اطلاع داشتند.
    تولید نرم‌افزاری در حد سیستم عامل شدنی هست و اگر به این سایت سر بزنید و بگردید می بینید که چقدر سیستم عامل تولید شده ولی بحث بر سر فراگیر شدن سیستم عامل هست و بعد از تولید نرم‌افزارهای مورد نیاز کاربران در آن سیستم عامل.
    اختراع دوباره چرخ باعث اتلاف منابع خواهد بود، بهترین گزینه این هست که ببینید در شرایط فعلی چه کاری می تواند نیازهای کابران ایرانی را جواب دهد.
    با جنبش نرم‌افزارهای آزاد که از ده سال پیش به این طرف اوج گرفت دوستان بهتر هست که به جای اینکه از اول شروع به پایه‌گذاری جنبش جدیدی بکنند وارد این بحث شوند و از اینجا به کمک بازار نرم افزارهای ایرانی بیایید.
    سیستم عامل آماده هست و ابزارهای توسعه نرم‌افزار در حد خیلی خوب مهیا هستند.
    این پیشنهاد من به شما هست.
    ۱- سیستم عامل آزاد مانند لینوکس انتخاب کنید
    ۲- اگر تصمیم برای تولید نرم‌افزار دارید ببنید که نسخه آزاد از آن چیزی که شما می خواهید هست؟ اگر هست در صورت برآورد کردن نیازهای شما فقط آنرا فارسی کنید در غیر این صورت به گروه توسعه دهندگان بپیوندید و نیازهای خود را در آن نرم افزار بگنجانید.
    ۳- همه را تشویق به استفاده از نرم‌افزارهای آزاد کنید.
    در بیست سال گذشته ماکروسافت چندین بار همه چیز را از اول شروع کرده ولی در دنیای نرم‌افزاره ای آزاد این چنین نبوده است.
    ممنون دوست عزیز....
    تمامی حرف های شما درست....
    ولی این رو هم خاطر نشان بشم که هیچ تیمی برای شروع دست به پرژه های بزرگ نمیزنه،مخصوصا تو ایران که هیچ کس به هم(عذر میخوام که این حرف رو میزنم) اعتماد نداره....
    از نظر من آینده این کشور افتضاحه،خودتون برید دانشگاه،موسسات آموزش عالی و.... نگاه کنید،چند نفر برای پیشرفت میاند....؟
    هدف من پیشرفته،فقط پیشرفت،با تشکیل این تیم میتونیم،اطلاعات و پیشرفت رو بین همدیگه به اشتراک بذاریم،تا آینده ای روشن تر داشته باشیم،علاوه بر این به اقتصاد نابسامان کشور هم کمک میشه(البته اگه(......) اجازه بدند)....
    خیلی ها هستند که میخواند یآموزش ببینند،خیلی ها هستند که میخواند بیشتر یاد بگیرند،خیلی ها هستند که دوست دارند کسب درآمد کنند...
    setp by step،آروم آروم،این کار یه پروسه بلند مدته،همه میتونند نقشی داشته باشند،همه باید حمایت کنند،صبر داشته باشند،فقط به حرف نباشه،فقط عمل...
    دوستان الکامپ نزدیکه،خواهشا فقط یه بار فقط یه بار حضورا همیدگه رو ملاقات کنیم،اگه به توافق نرسیدم،یا هرکس خوشش نیومد، میتونه واسه خودش تصمیم بگیره،به خدا یه بار صحبت حضوری ضرری نداره،همه باید جمع بشن،نه فقط یه نفر یا دو نفر....
    از ALEX عزیز هم ممنون،امیدوارم که با خبرهای خوبشون مارو خوشحال کنند و به این قضیه فیصله ببخشند...
    موفق و پیروز باشید...

محل زندگی
    San Frabarnamenevisco

نیما جان کدومش جامع و کامل هست و مناسب اهداف ما؟!

توجه داشته باشید هدف این تیم ارتقا تکنولوژی کامپیوتر و اشتراک دانش و تجربه هستش.

ممنون دوست عزیز....
    تمامی حرف های شما درست....
    ولی این رو هم خاطر نشان بشم که هیچ تیمی برای شروع دست به پرژه های بزرگ نمیزنه،مخصوصا تو ایران که هیچ کس به هم(عذر میخوام که این حرف رو میزنم) اعتماد نداره....
    از نظر من آینده این کشور افتضاحه،خودتون برید دانشگاه،موسسات آموزش عالی و.... نگاه کنید،چند نفر برای پیشرفت میاند....؟
    هدف من پیشرفته،فقط پیشرفت،با تشکیل این تیم میتونیم،اطلاعات و پیشرفت رو بین همدیگه به اشتراک بذاریم،تا آینده ای روشن تر داشته باشیم،علاوه بر این به اقتصاد نابسامان کشور هم کمک میشه(البته اگه(......) اجازه بدند)....
    خیلی ها هستند که میخواند یآموزش ببینند،خیلی ها هستند که میخواند بیشتر یاد بگیرند،خیلی ها هستند که دوست دارند کسب درآمد کنند...
    setp by step،آروم آروم،این کار یه پروسه بلند مدته،همه میتونند نقشی داشته باشند،همه باید حمایت کنند،صبر داشته باشند،فقط به حرف نباشه،فقط عمل...
    دوستان الکامپ نزدیکه،خواهشا فقط یه بار فقط یه بار حضورا همیدگه رو ملاقات کنیم،اگه به توافق نرسیدم،یا هرکس خوشش نیومد، میتونه واسه خودش تصمیم بگیره،به خدا یه بار صحبت حضوری ضرری نداره،همه باید جمع بشن،نه فقط یه نفر یا دو نفر....
    از ALEX عزیز هم ممنون،امیدوارم که با خبرهای خوبشون مارو خوشحال کنند و به این قضیه فیصله ببخشند...
    موفق و پیروز باشید...
    باید همدیگرو ببینیم و از هم دیگه استفاده ببریم این که نمیشه . اونطوری اعتمادم بهم پیدا می کنیم نیما جان درست میگن هدف فقط پیشرفته از هر نظری حالا می خواد مالی باشه یا فنی و علمی و...

نقل قول نوشته شده توسط ≡ ALEX ≡ مشاهده تاپیک
    نیما جان کدومش جامع و کامل هست و مناسب اهداف ما؟!

توجه داشته باشید هدف این تیم ارتقا تکنولوژی کامپیوتر و اشتراک دانش و تجربه هستش.
    به نظر من این خیلی مناسبه،کامل و پرمحتوا:
    (Persian Conference on Computer Science and Information Technology (PCCSIT
    خیلی دوست دارم دوستان دیگه
    هم نظر بدند،بالاخره کار گروهی دیگه.....
    آخرین ویرایش به وسیله nima.sh : جمعه 26 آبان 1391 در 15:31 عصر

محل زندگی
    Tehran-SHiraz

به نظر من اولی بهتره:

چون مختصر باشه بهتره هرچند ار این هم مختصر تر باشه چه بهتر
    هرچند حالا اسم زیاد مهم نیست
    این نظر من بود

کاربر دائمی
    محل زندگی
    ایران

به نظر من این خیلی مناسبه،کامل و پرمحتوا:
    (Persian Conference on Computer Science and Information Technology (PCCSIT
    خیلی دوست دارم دوستان دیگه
    هم نظر بدند،بالاخره کار گروهی دیگه.....
    من هم موافقم
    هرچند طولانی تره اما بهتره

محل زندگی
    San Frabarnamenevisco

نیما جان من تاپیک نظر سنجی زدم ولی مثل اینکه مدیر بخش تایید نکرده هنوز (توی بخش Open Source داده بودم)... بی زحمت خودت یه نظر سنجی راه بنداز، از همه هم دعوت کن تا سریع تر نتیجه بگیریم. اینم از متن نظر سنجی:

"به نظر شما کدام عنوان برای سازمانی با هدف به اشتراک گذاری دانش و تجربه و ارتقا علوم و تکنولوژی کامپیوتری و نیز بیان ایده های نوین و اجرای گروهی پروژه های تجاری و Open Source زیر نظر سازمان و همچنین آموزش افراد مبتدی جهت قرار گرفتن در مسیر درست آموزشی، مناسب بوده و جامع و کامل می باشد؟!"

ضمنا در مورد چنین سازمانی اصلا طولانی بودن و این قبیل مسائل اهمیتی نداره. لطفا این رو هم زیر نظر سنجی بنویس که در مورد زیبایی کار کسی نظر نده و نظرات فقط از لحاظ فنی و شیوایی نام سازمان باشه.

نیما جان من تاپیک نظر سنجی زدم ولی مثل اینکه مدیر بخش تایید نکرده هنوز (توی بخش Open Source داده بودم)... بی زحمت خودت یه نظر سنجی راه بنداز، از همه هم دعوت کن تا سریع تر نتیجه بگیریم. اینم از متن نظر سنجی:

"به نظر شما کدام عنوان برای سازمانی با هدف به اشتراک گذاری دانش و تجربه و ارتقا علوم و تکنولوژی کامپیوتری و نیز بیان ایده های نوین و اجرای گروهی پروژه های تجاری و Open Source زیر نظر سازمان و همچنین آموزش افراد مبتدی جهت قرار گرفتن در مسیر درست آموزشی، مناسب بوده و جامع و کامل می باشد؟!"

ضمنا در مورد چنین سازمانی اصلا طولانی بودن و این قبیل مسائل اهمیتی نداره. لطفا این رو هم زیر نظر سنجی بنویس که در مورد زیبایی کار کسی نظر نده و نظرات فقط از لحاظ فنی و شیوایی نام سازمان باشه.
    ALEX عزیز ممنون....
    این هم از لینک

VIP آواتار Amir Oveisi
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد

پس از خوندن 327 تا پست، چند تا توصیه دارم من باب تجربه:
    1- حواستون باشه که نتیجه زحماتتون سودش (چه مادی چه غیر مادی) به همه کسانی که درگیر بودند برسه و افرادی از موقعیت سو استفاده نکنند (حالا به هر شیوه ای)
    2- توجه داشته باشید که یک برنامه نویس تا زمانی که دغدغه مادی داشته باشه تو بک گراند ذهنش، هیچ وقت نمی تونه بیشتر از 50% بالفعل بشه. پس سعی کنید طرح های خوبی برای جذب اسپانسر داشته باشید.
    3- برای همه کارهاتون قانون داشته باشید و همینجوری مرامی کارهارو پیش نبرید! (بعدا براتون دردسر ساز میشه)
    4- به گروهتون رسمیت ببخشید و جایی ثبتش کنید که پس فردا اتفاقی افتاد بتونید از طریق مراجع قانونی پیگیری کنید.
    5- چند نفر داشته باشید که درگیر کارهای بالایی باشند و افراد فنی رو درگیر امور غیر فنی نکنید.

خیلی سخته، ولی موفق باشید

نقل قول نوشته شده توسط Amir Oveisi مشاهده تاپیک
    پس از خوندن 327 تا پست، چند تا توصیه دارم من باب تجربه:
    1- حواستون باشه که نتیجه زحماتتون سودش (چه مادی چه غیر مادی) به همه کسانی که درگیر بودند برسه و افرادی از موقعیت سو استفاده نکنند (حالا به هر شیوه ای)
    2- توجه داشته باشید که یک برنامه نویس تا زمانی که دغدغه مادی داشته باشه تو بک گراند ذهنش، هیچ وقت نمی تونه بیشتر از 50% بالفعل بشه. پس سعی کنید طرح های خوبی برای جذب اسپانسر داشته باشید.
    3- برای همه کارهاتون قانون داشته باشید و همینجوری مرامی کارهارو پیش نبرید! (بعدا براتون دردسر ساز میشه)
    4- به گروهتون رسمیت ببخشید و جایی ثبتش کنید که پس فردا اتفاقی افتاد بتونید از طریق مراجع قانونی پیگیری کنید.
    5- چند نفر داشته باشید که درگیر کارهای بالایی باشند و افراد فنی رو درگیر امور غیر فنی نکنید.

خیلی سخته، ولی موفق باشید
    ممنون دوست عزیز....
    امیدوارم باز هم به این تیم برای پیشبرد اهداف پیشنهادهای موفقیت آمیزی بدید....
    موفق و سربلند باشید....

محل زندگی
    San Frabarnamenevisco

ALEX عزیز ممنون....
    این هم از لینک
    عزیز سوال رو کاش میذاشتی تو پست اول و تیتر پرسش رو هم کوتاه تر انتخاب می کردی. چون الان عملا نا مفهومه.

عزیز سوال رو کاش میذاشتی تو پست اول و تیتر پرسش رو هم کوتاه تر انتخاب می کردی. چون الان عملا نا مفهومه.
    درسته،حق با شماست،سوال نا مفهومه(نمیدونستم چند تا کاراکتر قبول میکنه)....
    تو همون تاپیک یه پست دیگه میذارم،برای سوال....

دوستان اگه یه نگاه به این تاپیک هم بندازند بد نیست....
    مسئولین سایت هم طبق روال هر ساله یه قرار ملاقات گذاشتند،اگه امکانش باشه ما هم میتونیم شرکت کنیم،هم برای کسب اطلاعات و پیشنهادات برای تشکیل گروه....
    از همه دوستان خواهش میکنم که نظر بدن....
    ممنون از همگی....
    موفق و سرافراز باشید...

صفحه 8 از 11 اولاول ... 678910 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

1. پاسخ: 38
    آخرین پست: یک شنبه 06 آبان 1386, 09:31 صبح
  2. یه نگاه به این کد بکنین
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 13 اردیبهشت 1383, 00:20 صبح
  3. اطلاعات کلی در مورد SQL حجم جداول، حداقل سخت افزار
    نوشته شده توسط rezaTavak در بخش SQL Server