سلام خدمت دوستان؛
آقای نصرتی عزیز؛
چندتا نکته کوچیک رو به عنوان مخاطب شما میگم؛
نمیدونم منظور شما از "صنعت" چیه...
هر چیزی بالاخره جزو "صنعت" هستش دیگه. حتی خدمات هم یه نوع صنعته، واسه همین بهش میگن صنعت خدماتی، صنعت گردشگری و....
بگذریم...
اما عرایض من:
قبل از فکر در مورد هر حوزه ای، یکم باید با شرایطش آشنا شد، از کجا فهمیدید که :
تحقیقات؟صنعت همیشه محل خوبی برای پول در آوردن است و در حال حاضر ایران بستر بسیار مناسبی برای برنامه نویسی صنعتی شده
حدس؟
یا با دیدن چندتا شرکت که درآمدشون بالاست به این نتیجه رسیدید؟
2-صنعت مورد نظر شما چیه؟ نیازش چیه؟
برنامه نویسی CNC ؟
اوه تاحالا با نرم افزارهای Pro Engineer ، Uni Graphics و ... کار کردی؟
این نرما افزارها قدرت اینو دارن که که تندیس یک صورت رو توش بهتر از مکس و مایا!! طراحی کنی (CAD)
متصل کنی به CNC و اطلاعات رو وارد کنی، بشینی کنار و تراشیده شدن فلز رو توسط فرز سی ان سی تماشا کنی و لذت ببری...!! (CAM)
و قبل از متصل کردن به سی ان سی میتونی توی این نر افزارها :
تست فشار وارد کنی و نرم افزار بهت میگه مثلاً تحت فشار یک تنی، از زاویه سی درجه، کدوم نقطه قطعه مثلاً از جنس آلومینیوم با ضریب سختی X تحت فشار قرار میگیره و آستانه تمحلش چقدره...! و حتی بهت میتونه نشون بده که مثلاً گوشه پایینی قطعه موقع تراش احتمال شکستنش وجود داره!
یا مثلاً محیط نرم افزار، فرز کاری شبیه سازی شده برات نشون میده و میگه توی سی ان سی مثلاً سه محوره این قطعه چطوری تراش میخوره....
یعنی تبدیل طرح به G-Code برای این نرم افزارها، حکم اینو داره که انیمیشن سازها مکس داشته باشند، ما بیایم بگییم که میخوایم براشون یه نرم افزار طراحی کنیم که به اشیا متریال بده و بازار خوبی هم میتونه داشته باشه!!
حالا سوال من، با این شرایط بازار قبولت میکنه یا واقعاً محل خوبی برای پول در آوردن میشه؟
به عبارتی شما متناسب با شرایط و تقاضای بازار میخوای محصول بسازی یا اینکه میخوای محصول بسازی و منتظر بمونی که بازار به محصولت علاقه نشون بده؟!
مثلاً تمام شرکت ها (حداقل قسمت اعظمشون) اپراتور CNC ای استخدام میکنن که مسلط به پاور میل هستند.... پاور میل به جز تبدیل کد خیلی کارهای دیگه هم میکنه! بنظرت میشه با ساخت چنین محصولاتی بازار رو عوض کرد؟
جسارت نباشه دوست من؛ ولی اینطور برداشت ها مثل اینه که بگیم افراد مرفه به اتومبیل رانی علاقه نشون میدن و شرکت های موفقی هم دارن واسشون اتومبیل مسابقه ای میسازن ( شرکت ها کیا هستند؟ رنو، فراری، پژو ...)، من آهنگری بلدم، بیاد بریم واسه این افراد ماشین بسازیم که بهشون بفروشیم تا پول در بیاریم!
موفق باشید