نمایش نتایج 1 تا 40 از 85

نام تاپیک: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر دائمی آواتار حسین خانی
    محل زندگی
    قزوین

Red face نقل قول: نحوه استفاده از دستگاه RFT-200

نقل قول نوشته شده توسط romixery مشاهده تاپیک
    سلام
    اولاً اين دستگاه براي ويندوز 64 بيت درايور درست حسابي نداره. و بايد با پورت سريال بهش دستور بدين.
    ولي اگه با USB و ويندوز 32 بيت استفاده مي‌كنيد، نبايد مشكلي داشته باشين. اين كلاس كاملاً روشنه. با اين حال اگه مشكلي دارين بگين من راهنماييتون كنم. در كامنتها هم من يه مثال زدم. اين برنامه رو تحت دلفي XE و ويندوز 7 نوشتم و به خوبي كار ميكنه.
    قطعه كدي كه بالا گذاشتم رو در يك فايل Unit قرار بدين و با نام Device ذخيره كنيد. سپس اين يونيت رو در پروژتون use كنيد و ازش استفاده كنيد. كار سختي نيست. فقط توجه كنيد كه DLL هاي مربوطه رو در كنار برنامه قرار بدين يا اينكه آدرسشون رو درست در تابع loadDLL قرار بدين.
    اينم مثال:

var
    dev: TDevice;
    begin
    dev := TDevice.create;
    dev.loadDLL('MF_API.dll');
    dev.rfInitComm(pnUSB, 9600);
    dev.rfControlBuzzer(0, 30);
    dev.freeDll;
    end

توجه كنيد كه قبلش اين Device رو در پروژتون Uses كرده باشين.
    موفق باشين
    با سلام
    ممنون از راهنمایی شما
    من با این کدی که گذاشتید مشکلی ندارم (حداقلش این که خطا نمیده )! اما از چه کدی متوجه بشم که موقع اجرا فایل Dll و تنظیمات "پورت و کنترل بوق" درست بوده ؟؟؟ و اگه نشناخت یه پیغامی به کاربر داده بشه !!!
    و دوم این که
    بعد از شناخت و ارتباط با دستگاه (به کمک کلاس شما و توابع موجود) بتونه سریال دستگاه رو بخونه - بوق رو به صدا در بیاره - هر دو LED رو روشن و خاموش کنه !
    و با گذاشتن کارت جلوی دستگاه بتونه سریال کارت رو تشخیص بده و بریزه تو یه تکست باکس - یه بلاک از حافظه کارت رو بخونه - و عمل نوشتن رو بشه انجام داد.
    همه این امکانات تو فایل ضمیمه (دمو خود تولید کننده دستگاه (فایل exe)) هستش - لطفا ببینید چطور عمل میکنن!!!

دومین فایل ضمیمه یه تست از نحوه استفاده از کلاس و فراخوانی همه توابع رو آماده کردم!(فایلهای dll رو بدلیل محدود بودن فایل آپلود شده در سایت نذاشتم - فک کنم تو پستای قبلی دوستان گذاشته باشن)
    لطفا راهنمایی کنید که از چه پارامترهایی هنگام فراخوانی توابع استفاده کنم و نتیجه شو تو لیست باکس بریزم؟

دستگاه: RFT - 200
    سیستم عامل: Win7 - 64bit
    دلفی: XE2
    پورت سریال(COM4) رو هم میشناسه !!!

ممنون جناب دانشور
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید