نوشته شده توسط
morteza271
سلام.
همونطور که قبلا گفتم اگه بتونید کاربر رو محدود کنید به انتخاب تصاویری با حجم محدود بهتره ولی به هر دلیلی ممکنه شما نتونید این کار رو بکنید. و از طرفی هم اگه بخواین تصاویر با حجم مثلا 5مگ رو در بانک ذخیره کنید خیلی سریع سرعت برنامتون کم میشه و اعصاب کاربران داغون!!!
پس حالا که نمیتونید اینکار رو بکنید فکر کنم راهی به جز اینکه فقط آدرس عکس رو در بانک ذخیره کنید ندارین.
از طرفی باید یه مدیریت خوب روی تصاویر داشته باشین.
به صورتی که هر عکسی از رو هر سیستمی انتخاب شد شما باید اول از همه اونو به مسیر مورد نظر بر روی سرور و یا یکی از کلاینت ها انتقال بدین. تا حداقل تمامی عکس ها در یه مسیر خاص باشه و عکس ها بر روی سیستم های دیگه بخش نشه که دردسرش زیاد میشه و کنترل اینکار خیلی براتون سخت میشه.
یکی دیگه اینکه موقع اجرای برنامه به نظرم بهتره حتما دسترسی به این پوشه موردنظر بر روی شبکه رو چک کنید تا اگه مشکلی بود همون اول برنامه باشه و در خلال برنامه مشکلی پیش نیاد!
از طرفی چون عکس ها توی شبکه هستن و برنامه از روی یک سیستم باید عکس ها رو از روی سیتم دیگه لود کنه طبیعتا سرعت برنامه کم میشه که برای همین کار باید یه مدیریت خوب برای نمایش تصاویر هم در نظر بگیرین. به صورتی که لود شدن تصاویر رو در تردهایی کاملا مجزا انجام بدین تا لود شدن تصاویر سرعت برنامه رو زیاد نگیره...
یه مسئله دیگه که به نظرم میرسه اینه که برای هنگامی که میخواین پشتیبان گیری کنید این تصاویر رو یادتون نره و حتما این تصاویر رو هم به همراه فایل بک آپ به صورت زیپ شده نگه دارین و در هنگام بازیابی تصاویر رو به جای تصاویر موجود قرار بدین(یعنی اول تصاویر موجود رو حذف کنید و بعد تصاویر همراه فایل بک آپ رو کپی کنید.)
ببخشید طولانی شد(البته فعلا همینا به ذهنم رسید) ولی همونطور که گفتم اینکار خطاهای احتمالی زیادی به وجود میاره و حتما باید مدیریت قوی براش درنظر بگیرین.
موفق باشید.