نقل قول نوشته شده توسط msalim مشاهده تاپیک
قرار بر این بود که راجب خود جدول صحبت کنید. بگید که اصلا این جدول چیه و مربوط میشه به چه چیزهایی...

سطری که از نوع Header هست بازم دارای مقداری در ستون HeaderID هست چرا؟ شما میگین HeaderID مربوط هست فقط برای آیتم ها نه برای Header ها.

پست اولتون ویرایش نشده که.

اینو از اول میگفتین. مشکل همین جاست. واقعیتش من نمیتونم روی اینگونه جداول گزارشگیری کنم.

منظورتون رو متوجه نمیشم. شما دو جدول دارین حالا n تا گزارش بر اساس این دو جدول انجام میدین.
بله در ستون HeaderId دقیقاً من اومدم برای هدرها همون کد هدر رو گزاشتم گفتم که شاید برای Query نویسی مفید باشه.

استاد در حقیقت جداول DataBase اصلی به صورت زیر است
INV: که موجودی فعلی کالا را نگه داری می کند
LIB: که مشخصات نمام کالا در آن است
OUT: که مشخصات تمام خروجی های کالا در آن ثبت می شود
TRAN: که تمام ترزاکشن های مربوط به کالا در آن ذخیره می شود

حال من باید با توجه یه این جداول یک سری گزارش ایجاد می کردم و با توجه به اینکه داد های درون این جداول شبیه به بازار شام است من اومدم به ازای هر گزارش یک جدول ایجاد کردم که ابتدا سری اول مثلاً اول هفته زمانی که فایل Text را درون وب سایت Import کردن من ابتدا بیام تمام داده های جدول گزارش 2 رو پاک کنم و با توجه به منطق گزارش 2 دادد های آن را واکشی کنم و درون جدول دو Insert کنم و برای بقیه گزارشات دقیقاً همین روند رو انجام میدم.
حال که تمام داد های گزازشات درون جدول خاص خودشون قرار گرفتند کاربر زمانی که بخواهد مثلاً موجودی صفر کالا را بگیرد کاری به جداول اصلی ندارد بلکه مستقبم از جدول Report2 دادها رو واکشی می کند و به کاربر نشان می دهد این دقیقاً منطق کار این سیستم است.

در حقیقت در جدول Report4 روند مصرف اقلام قرار می گیرد یعنی اینکه یک کد کالا را مشخص می کند و می گوید در سه ماه جاری چقدر مصرف داشته ، در دوره اول چقدر مصرف داشته و ....(من تمام فرمول ها را اعمال کردم ودر اینحا اطلاعات آماده هستند که فقط به کاربر نمایش داده شوند).

ممنون میشم باز هم من رو راهنمایی کنید.