ای داد بی داد! یه حفره امنیتی باحال!!!
در همین رابطه داشتم چندتا نمونه که تو ذهنم بود رو تست میکردم که به چیز جالبی رسیدم. عجب
میشه خیلی راحت از طریق url آی دی هر سشنی رو خودمون تعریف کنیم 
تو این مثال چون لازمه محتویات کوکی حامل آی دی سشن رو بخونیم، سشن هارو تو بانک ذخیره میکنم که راحت بهشون دسترسی داشته باشیم.
خب، کدهای زیرو بریزید تو یه صفحه
require_once('sssh.class.php');
$session=new MySessionHandler('localhost','root','','session_db ');
session_start();
$_SESSION['user'] = 'colors';
حال اون صفحه رو توسط مرورگر باز میکنم.
و نتیجه برای من این شد.(تصویر ضمیمه اول). یعنی آی دی سشن برای من : df1kp0qjqc2ttgij40g5mmvaa0 شد.
خب الان اون سطر از جدول(سشن تولید شده) رو حذف کنید و مرورگرو exit و مجددا run کنید.
الان بدونه اینکه به آدرسی برید مستقیما این آدرس رو فراخوانی کنید:
http://localhost/test1/example.php?PHPSESSID=idad
یعنی قبل از اینکه اون صفحه رو باز کنید حتما اون پارامتر PHPSESSID رو با مقداری دلخواه مثلا idad به urlتون اضافه و بعد go کنید.(تصویر ضمیمه دوم).
و نتیجه برای من این شد.(تصویر ضمیمه سوم). یعنی آی دی سشن برای من : IDAD شد. یعنی همون مقداری که برای پارامتر PHPSESSID در نظر گرفتیم. 
خوب هکر میتونه مث آب خوردن یه لینکی چیزی به ما بده که با باز کردنش سشن آی دی ما اونی بشه که دوس داره و ...
برای جلوگیری از این آبروریزی فقط کافیه تابع session_regenerate_id به کار بگیریم. مثلا
require_once('sssh.class.php');
$session=new MySessionHandler('localhost','root','','session_db ');
session_start();
session_regenerate_id();
$_SESSION['user'] = 'colors';
الان شما هرجوری که سایت رو باز کنید ( چه با اون پارامتر PHPSESSID ) یا بدون اون، یک آی دی رندوم برای سشن ایجاد میشه.
ولی بازم با این کار فقط جلوی اینو میگیریم که بچه هکر نتونه با استفاده از URL برای خودش هر غل..ی خواست بکنه. ولی میتونه با بدست آوردن اون آی دی حال کنه. پس اون کدی که تو چند پست بالاتر گذاشتم میتونه راه کار نهایی باشه.