prince0fpersia
شما بعضا حرفاتون اشتباهه به علت نداشتن اطلاعات درست !
بحث IDE شد . خیلی ها تو ایران همش با توربو یا بورلند کار می کنن مخصوصا دانشگاها! البته بعضیا می گن که بهتره برای شروع از محیط های ساده استفاده کرداگر واسه سی++ میشد یک IDE به قدرت ویژوال استودیو پیدا کرد من 100% انتخاب اولم سی++ بود
ولی من خودم شخصا کد رنگ و با رنگ رو دوست دارم !
ویژال استدیو سی پلاس هم می خوره ! فقط سی شارپ نیست که !
VS2010 بهترینه البته نه به تنهایی ! فقط کافیه پلاگین VAssistXرو نصب کنی تا لذت برنامه نویسی رو بفهمی
http://www.wholetomato.com
حتما اینو نصب کن !
من خودم بدون ویژال استدیو و این پلاگینه اصلا برنامه نمی نویسم ! شما اینو نصب کن بعد بگو IDE درست برا سی پلاس نیست !
VS هم یه نسخش پولیه نسخه رایگان داره !
درضمن شما کد رو تو اون بنویس بعد برو با GCC کامپیل کن کاریت ندارن !
-
بقیه چیزایی هم که گفتی چز سختی های سی پلاس پلاسه ! که قدرت سی پلاس به همونه ! (ماکرو ها ، تمپلیت ها ، و خیلی چیزا که تو کتاب جعفر نژاد نیست و تو دانشگاهم نمی گن )
چون شما خیلی چیزاشو بلد نیستی می گی این چقدر افتضاهه اصلا خوانا نیست !
متاسفانه هرکسی یه کتاب جعفر نژاد قمی می خونه فکر می کنه حرفه ای شده !
درضمن من خودم 2 سال سی شارپ کار کردم ! ولی الان می فهمم سی شارپ بیشتر از اسباب بازی نبود !
اولی برا MinGW هست و دومی برای VS2010به هر حال من دل رو به دریا زدم و خواستم Qt رو دانلود کنم اما حجم بالای اون منو شگفت زده کرد . همچنین اینکه نسخه 32 بیتی رو فقط برای ویتدوز داره . و در نهایت اینکه من نمیدونم کدوم یکی از اینهارو باید دانلود کنم ؟!
- Qt 5.0.1 for Windows 32-bit (MinGW 4.7, 823 MB)
2-Qt 5.0.1 for Windows 32-bit (VS 2010, 481 MB
اگه ویژال استدیو 2010 رو نصب داری دومی رو بگیر !
اگر هم می خوای تو محیط خود ویژال با کیوتی کار کنی پلاگینش هست ! همون پایین مایین ها نوشته !