prince0fpersia
شما بعضا حرفاتون اشتباهه به علت نداشتن اطلاعات درست !
اگر واسه سی++ میشد یک IDE به قدرت ویژوال استودیو پیدا کرد من 100% انتخاب اولم سی++ بود
بحث IDE شد . خیلی ها تو ایران همش با توربو یا بورلند کار می کنن مخصوصا دانشگاها! البته بعضیا می گن که بهتره برای شروع از محیط های ساده استفاده کرد
ولی من خودم شخصا کد رنگ و با رنگ رو دوست دارم !
ویژال استدیو سی پلاس هم می خوره ! فقط سی شارپ نیست که !
VS2010 بهترینه البته نه به تنهایی ! فقط کافیه پلاگین VAssistXرو نصب کنی تا لذت برنامه نویسی رو بفهمی
http://www.wholetomato.com
حتما اینو نصب کن !
من خودم بدون ویژال استدیو و این پلاگینه اصلا برنامه نمی نویسم ! شما اینو نصب کن بعد بگو IDE درست برا سی پلاس نیست !
VS هم یه نسخش پولیه نسخه رایگان داره !
درضمن شما کد رو تو اون بنویس بعد برو با GCC کامپیل کن کاریت ندارن !
-
بقیه چیزایی هم که گفتی چز سختی های سی پلاس پلاسه ! که قدرت سی پلاس به همونه ! (ماکرو ها ، تمپلیت ها ، و خیلی چیزا که تو کتاب جعفر نژاد نیست و تو دانشگاهم نمی گن )
چون شما خیلی چیزاشو بلد نیستی می گی این چقدر افتضاهه اصلا خوانا نیست !
متاسفانه هرکسی یه کتاب جعفر نژاد قمی می خونه فکر می کنه حرفه ای شده !
درضمن من خودم 2 سال سی شارپ کار کردم ! ولی الان می فهمم سی شارپ بیشتر از اسباب بازی نبود !

به هر حال من دل رو به دریا زدم و خواستم Qt رو دانلود کنم اما حجم بالای اون منو شگفت زده کرد . همچنین اینکه نسخه 32 بیتی رو فقط برای ویتدوز داره . و در نهایت اینکه من نمیدونم کدوم یکی از اینهارو باید دانلود کنم ؟!
- Qt 5.0.1 for Windows 32-bit (MinGW 4.7, 823 MB)
2-Qt 5.0.1 for Windows 32-bit (VS 2010, 481 MB
اولی برا MinGW هست و دومی برای VS2010
اگه ویژال استدیو 2010 رو نصب داری دومی رو بگیر !
اگر هم می خوای تو محیط خود ویژال با کیوتی کار کنی پلاگینش هست ! همون پایین مایین ها نوشته !