-
جمعه 20 بهمن 1391, 22:03 عصر
نقل قول: دو محدودیت Metro UI پیش روی برنامه نویسان ایرانی
دوست عزیز، احتمالا شما از پیاده سازی NET. اطلاع چندانی نداری،
System.Data.SqlClient کلاس هایی برای کار با پروایدر SQL Server ( نه این که System.Data.SqlClient خودش پروایدر باشه، نه، اون فقط یک دسترسی به پروایدر از طریق NET. هستش، مهم خود پروایدر هستش )،
Windows Forms دسترسی NET. ای به +GDI، نه خود +GDI
یه برنامه NET. ای می تونه در ویندوز اجرا بشه، چون همه ی این موارد داخلش هست، اعم از GDI، Direct X و پروایدر ها و ...
یه برنامه ی NET. ای به شرطی می تونه در Win RT اجرا بشه، که یا این موارد در اون وجود داشته باشند، یا معادل سازی بشوند
که این آیتم برای مواردی که در این جا ذکر شده اند انجام شده است
خوندن کتاب CLR Via C# 4 به شما توصیه می کنم، علاوه بر لینک هایی که دیدید + پست های Scott Hansleman
همین مورد برای Mono هم هست، مثلا مونو یه قسمت هایی از NET. رو پیاده سازی کرده، یه قسمت هایی رو پیاده سازی نکرده، یا برای مثال Silverlight، Android و ویندوز فون و ویندوز موبایل و .NET Micro Edition
فقط #C ای که در iOS استفاده می شه، سیستمش متفاوت با این داستان هستش
اون لینک رو شما مطالعه بفرمایید، اشتباهتون تصحیح می شه، مواردی که باید کار بشه، چیزی نیست که با جیلبیرک حل بشه، اینی که شما می فرمایید، مال وقتی هستش، که اون امکان هست، ولی دسترسی اش بسته شده، وقتی امکانش از پایه وجود نداره، که بحث کلا منتفیه
صفحه مورد نظر در Mono
البته من دارم با SQL Lite در Win RT به خوبی کار می کنم، و مشکلی ندیدم تا اینجا، برای UI هم دارم از Dev Express استفاده می کنم ( شامل دیتا گرید )
البته می تونیم یه برنام Win RT رو در ویندوز 8 معمولی که روی PC نصب شده هم اجرا کنیم، اما نمی شه، برای مثال یه برنامه ی NET. ای که با ویندوز فرم نوشته شده رو روی Win RT اجرا کرد، یا نمی شه یه برنامه Win RT رو روی ویندوز 7 اجرا کرد، Win RT و NET. پیش نیاز اجرا دارند، همون طور که NET 4.5 در ویندوز XP اجرا نمی شه، همون طور که Win RT در ویندوز 7 اجرا نمی شه، اینها پیش نیاز دارند برای کار کردنشون، ته همه متدهای NET. ، یه سری DLL Import هستش به کد های سیستم عامل، ته همه ی کد های Win RT به سیستم عامل ختم می شه، باید اصل قضیه وجود داشته باشه
موفق و پایدار باشید
آخرین ویرایش به وسیله sia_2007 : جمعه 20 بهمن 1391 در 22:16 عصر
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت