اضافه شدن پورت ios و android به Qt در اینده باعث جذب شدن برنامه نویسای خیلی بیشتری میشه هر چند من خودم Qt رو زیاد قبول ندارم مخصوصا با این باگ هایی که تو ورژن 5 داشت !!
ضمن اینکه امروز مطلبی رو در فروم stack overflow میخوندم که به دلیل بهینه سازی خودکار کد زبان هایی مقل سی شارپ و جاوا سرعت اونها حتی از سی++ هم بیشتر شده و یا خاصیتی مثل garbage collection به این موضوع خیلی کمک میکنه .
بستگی داره کد C++‎ رو کی نوشته باشه ولی غیر ممکنه کدی که بصورت حرفه ای با C++‎ نوشته شده باشه از C#‎ یا جاوا کند تر باشه!
زبان هایی که اینجا نام بردید هیچ کدوم به تنهایی Cross-Platform نیستن ، مگر C++‎‎/Qt
البته C++‎ به تنهایی هم Cross -platform ه...
از نظر سرعت و مدیریت منابع و قدرت برناتمه نویسی هم هیچی توی ویندوز به win32 نمیرسه که خوب یادگیریش ساده نیست
هر زبانی برای نوشتن یک سری برنامه خاص مناسبه همون کروم رو هم که بقیه مثال زدن به غیر از C++‎ از چند تا زبون و تعدادی زیادی کتابخونه استفاده کرده.
http://en.wikipedia.org/wiki/Google_Chrome
اگر واسه سی++ میشد یک IDE به قدرت ویژوال استودیو پیدا کرد من 100% انتخاب اولم سی++ بود اما انگار این زبون متولی نداره و حس میکنم شاید در سالهای آتی توسط زبان هایی مثل سی# یا جاوا که متولیان گردن کلفتی پشتش خوابیده محو بشه (هرچند سی++ هم ساپورت خیل عظیم برنامه نویسان open-source رو داره اما آینده اش در پس ابهامه به نظرم! . توی همین اینترنت هم بحث های زیادی هست که با جاوا جایگزین میشه!!)
داخل ویژوال استودیو هم که میشه C++‎نوشت! یعنی شما این مدتی که با ویژوال استودیو کار می کردی visual C++‎ رو ندیدی؟!