نمایش نتایج 1 تا 40 از 258

نام تاپیک: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

نقل قول نوشته شده توسط بهروز عباسی مشاهده تاپیک
    ببین دوست عزیز ،ظاهراً این پروژه فقط برای MSWin هستش دیگه نه ؟؟
    اگه اینطوری باشه به احتمال 80درصد از Threadها استفاده نکردی (چون گفتی Crash میشه)
    برای اینکار باید توی چند Thread جدا کارهاتو انجام بدی و در اخر نتایج رو دریافت کنی .
    اما اگه از Threadهم استفاده کردی بیشتر توضیح بده بالاخره شاید تونستم کمک کنم.
    درضمن اگه میشه برای امشب یا امروز بعد ظهر یک ساعت رو مشخص کن تا باهم به این مسئله بپردازیم ،اینطوری بحث خیلی کند پیش میره!

بهروز جان همونطور که دیدی پروژه با qt هست که میشه روی Mac و Linux و Symbiyan و به زودی بر روی android و ios و ... اجرا بشه ... که ((البته که 100 البته وقتی قراره Hook انجام بشه و سطح کرنل برنامه نویسی بشه باید برای هر سیستم پروژه های جداگانه توسعه داده بشه که این خودش خیلی کار داره ... اما فعلا و فقط بر روی MSWin قراره کار بشه ... ))

فعلا روی این بخش به صورت جدی کار نمیکنم (یه جورایی برای گرم شدنه) بعدا روش خیلی کار میکنم ( در باره ی چند Thread شدن ... به نظر شما به قدرت CPU بستگی نداره)
    آخه هم برنامه کرش میکنه و هم CPU بالا میره ...

خودت حساب کن از بین 1850000 فایل قراره فایل های اجرایی مثل exe و dll و com , jar و ... قراره فیلتر بشن و دونه دونه به MD5 تبدیل بشن که اگه حجم فایل ها زیاد باشه که واییییی ...
    حالا بعد از MD5 شدن قراره با دیتابیسی متشکل از 650000(که هر روز قراره زیاد تر بشه) MD5 مقایسه بشه که این تازه شناسایی هست ...
    حالا بعد از شنایایی خودم هنوز نمیدونم چطور دستکاری های ریجستری و ... و فایل های ویروسی و ... و فایل های اجرایی (مثل خود ویروس که اجرا شده) رو چطوری تشخیص بدم و از حافضه بیرون بکشم و حذف کنم ...
    جدا از اینا ... فکر نکنم لازم باشه برای هر ویروس کد نویسی کنیم ... باید اونم از دیتابیس استفاده بشه که خودش کلی سیستم رو درگیر میکنه ... کلا هنگ میکنه ... نظرت چیه ... ؟
    فکر بهتری داری ؟ ( البته خنده داره که از همین الان دارم کلا تصمیم گیری میکنم )

runtime عزیز هم داره روی لوگوی برنامه کار میکنه ...

و اما برای امشب میتونم بیام ++ چت کنیم یا ... ؟
    و در آخر ... بهروز جان من هنوز نفهمیدم که شما با ما هستید یا نه ... با ایمیل به من خبر بدید + چطوری میتونید کمکون کنید ...

نکته : دوستان میل های من به صورت زیر هستن که اولیشو بیشتر سر میزنم (خیلی بیشتر) :

abbasnaghdi@outlook.com
    abbasnaghdi@iran.com
    abbasnaghdi@hotmail.com
    abbasnaghdi@live.com
    abbasnaghdix@gmail.com
    abbasnaghdi@ymail.com

.................................................. .................................................. ..........................
    آخرین ویرایش به وسیله Abbas Naghdi : پنج شنبه 01 فروردین 1392 در 11:27 صبح

تاپیک های مشابه

1. پروژه ساخت آنتی ویروس
    نوشته شده توسط pm_hamze در بخش پروژه‌های Open Source
    پاسخ: 96
    آخرین پست: دوشنبه 22 تیر 1394, 13:18 عصر
  2. چگونه در ساخت پروژه های متن باز مشارکت کنیم؟
    نوشته شده توسط MiniMicro در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 تیر 1391, 22:30 عصر
  3. کنسرسیوم مدیریت پروژه های متن باز
    نوشته شده توسط Identifier در بخش پروژه‌های Open Source
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 19:39 عصر
  4. جامعه متن‌باز از پروژه openSUSE ناول استقبال کرد
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 24 شهریور 1384, 19:39 عصر

برچسب های این تاپیک