سلام دوست عزیز
حرفاتون ،یه جورایی حرفای دل من هم بود،با این چیزایی که شما گفتین منم تقریبا 5 ساله که درگیرم
یه زمانی فقط پاسکال بلد بودم فکر می کردم خدای برنامه نویسی شدم ورفته بودم دنبال کار ،دیدم نه اصلا این خبرا نیست ... خلاصه
بعد از اینکه رفتم دانشگاه و برگشتم روحیم بیشتر ضعیف شد، می دونستم برای وارد شدن به بازار کار (فقط نمره الف بودن و علاقه شدید کافی نیست ) باید چیزای جدید تری یاد گرفت
یه کار موقت گرفتم دستم(جوشکاری)،که الان شده کار دائمم،شبا تا دیر وقت نمی خوابم و مطالعه می کنم وروز ها هم ساعت 6 صبح بلند می شم تا قبل از صبحانه کتاب می خونم یا تو سایتا می گردم
بعضی موقع ها آرزو می کنم که یک روز تعطیل بشم ، مثل امروز و بشینم تا شب کتاب بخونم،اما وسط های روز دیگه کم میارم و چشام درد می گیره....
خوشبختانه من با یه خانم برنامه نویس ازدواج کردم(قبل از ازدواج اطلاعی در این مورد نداشتم)، بعد از ازدواج به من گفت که قبلا تجربه کار توی یه شرکت برنامه نویسی داشته و بعدا منو با استادش آشنا کرد(استاد مسعود شکری پور، خدا رحمتش کنه ، خیلی زود رفت)،استاد پند زیبایی در همین مورد به من کرد که لازم دونستم اینجا بگم شاید به دردتون بخوره
گفتند :شما یه دستور بلد باش ولی باهاش پول در بیار،می دونم الان چی میگی تو ذهنت منم مثل شما نتونستم نصیحتشو درک کنم و به کار بگیرم
ضمنا دایی همسرم هم یه عمر برنامه نویس دات نته(قبل از دات نت هم با پلت فرم های قدیمی تر کار می کرده که من اطلاعی ندارم، اما می دونم که عمرشو تو برنامه نویسی گذاشته وموفق هم شده) ، اما وقتی من ملاقاتش کردم و در مورد برنامه نویسی ازش پرسیدم دیدم ، که زیاد در مورد فریم ورک های مختلف اطلاعی نداره و حتی با ویژوال استودیو 2008 کار می کرد!!
بروسلی هم حرفای قشنگی زده شاید تاثیر گذار باشه !!!
بروسلی:
The style doesn’t make the fighter, the fighter makes the style.
معادل آن در دنیای نرم افزار:
The process doesn’t make the developer, the developer makes the process.
معنا:
پیروی کورکورانه از روشها و شیوههای جدید از شما برنامه نویس نخواهد ساخت! “شما” هستید که به کار معنا خواهید داد.
تمرکز بیش از حد بر روی یک روش کاری، دیدگاه شما را محدود ساخته و از بسیاری از موقعیتها و امکانات مهیای دیگر غافل خواهید شد.
می دونم این سر درگمی گریبانگیر بخش زیادی از جامعه برنامه نویسای دنیاست،برای پاسخ به این نیاز من و خانمم قصد داریم کتابی با عنوان سی شارپ بدون ترس رو بنویسیم که شامل تجربه های خودمون و صاحب نظر های دیگه در این زمینه است و به طور رایگان در اختیار ملت قرار بدیم
البته قبلا هم کتاب مقدماتی در مورد سی++ با همین عنوان توسط همسرم، نوشته شده ،،، اما اینبار کتاب جدید سی شارپ با محتوایی متفاوت میاد به کمک علاقه مندان برنامه نویسی
امیدوارم که قبول حق تعالی قرار بگیره
آدرس کتاب سی پلاس پلاس بدون ترس
http://www.ipd.blogfa.com/post/45