تا حالا خواننده بودم ، اما خیلی زشته توی اصفهان باشه اونوقت بچه های اصفهانی این تالار ثبت نام نکنند ،من توی این چند روز حتما مبلغ را واریز میکنم و از دوستان دیگه هم با هر مقدار اطلاعاتی که دارند خواهشمدم که شرکت کنند.
سال های ۷۸ یا ۷۹ یادش بخیر توی شبکه های BSS مثل پارسیان و شاور و غیره که عضو بودیم و با ترمینال توی سر و کله هم میزدیم ، قرار عمومی زیاد برگزار میشد و من جدای استفاده های علمی که از دوستان و بچه های اون شبکه ها داشتم دوستان خیلی خوبی پیدا کردم که حتی تعدادیشون توی این سایت بسیار فعال هستند و با تعدادیشون هم همچنان رابطه دارم. اون موقع قرار عمومی ها توی سینما ، پارک برگزار میشد و بعضی وقتها انقدر زیاد میومدند که مدیران انجمن شکه میشدند و کلی دردسر با نیروی انتظامی و حراست و غیره پیدا میکردیم ،یاد آن روز ها خوش و خرم !
یه موضوع دیگه هم هست و اون اینه که متاسفانه ما ایرونی ها توی این مساپل منتظریم ببینیم چی یمشه و کیا میان مخصوصا اگه Deadline نداشته باشیم که اصلا توجهی نداریم مثلا شب امتحان یاد درس خوندن میفتیم ! آخرین فرصت حذف و اضافه همه میخوایم حدف و اضافه کنیم ،آخرین روز ثبت نام دانشگاه از همه روزش شلوغ تره (البته الا مثل اینکه آنلاین ثبت نام میکنند ولی دوره ما اینطور بود) ، ورزشگاه ها در کوتاهترین زمان مونده به شروع مسابقه پر میشوند ،همیشه دنبال یک شنبه ای هستیم لاغر کنیم ، ورزش کنیم ، درس بخوانیم ، تحقیق کنیم ، نماز بخوانیم و غیره ... من به این نتیجه رسیدم که این مو.ضوع در حال حاضر فرهنگ عمومی مردم کشورم هست و چاره ای هم نداریم و نمیخوام خودم را با خلاف جهت شنا کردن فعلا غرق کنم ! اما یه روز خوب میاد .....
جناب شهرکی میدونم شما میخواین مراسم را به بهترین شکل برگزار کنید اما چند نکته :
۱ - با توجه به صحبت هایی که داشتم بهتره یک زمان مشخص بشه برای برگزاری و deadline هم تعیین بشه وگرنه تا سال دیگه این تاپیک باید پست بخوره.
۲ - من از قیمت سالن ها و اماکن اجتماعات خیلی خبر ندارم و پروسه اونها را هم نمیدونم ، اما به نظر من باید اندازه جیب خرج بشه ،شما یک deadline بگذارین مثلا ۱۰ روز مونده به برگزاری یا بیشتر بعد بر اساس مبلغی که جمع میشه برنامه ریزی میکنیم ،باور کنید باید از یکجا شروع کرد ،شاید اجتماع اول کمبود های اجرایی و علمی زیاد داشته باشه اما به مرور زمان بهتر میشه و میشه اجتماعاتی هر ۴ یا ۶ ماه برگزار کرد ،به قدری هم موضوع برای بحث کردن وجود داره که هیچوقت تمام شدنی نیست. خیلی از گروه های open source از برگزاری جلسات در پارک ها و تریا ها شروع کردند چون آدم باید واقع بین باشه. ولی مطمئن باشین وقتی نظرات کاربران پس از برگزاری و نتایج حاصل از جلسه منتشر بشه در جلسات بعدی شرکت کننده های بیشتری خواهند بود.
به امید شرکت کردن دوستدارن PHP و Oepn Source و حتی مخالفان