سلام.

من واقعا نمیدونم باید چی بگم.
اگر برخورد کنیم میشیم آدم بد. اگر هیچی نگیم متاسفانه هرکسی به خودش اجازه میده هر حرفی رو بزنه.
به خدا ما بچه نیسیتم که یکی بالاسرمون با چوب بایسته و هی بهمون تذکر بده.

-----------------------------------------------------------
خوب منم از سال 73 وقتی سوم دبستان بودم با کامپیوتر کار کردم.
اون موقع 700 تومان پول یک 386 دادیم و خریدیم و کلی هم حال میکردیم که 40MB هارد داره.
و من بعد از مدتی بازی با Dbase, Foxpro کار میکردم. بعد یک نکته ای در C یاد گرفته بودم که خیلی از دانشجوها بلد نبودن.
بعد هم با کلی با PE2,FPE,... کار میکردم. با زبانهای Gwbasic, QBasic آشنایی دارم و باهاشون کار کردم.
به جز این با استفاده از Pctools تمامی پیغامهای خطای DOS که در فایل Command.Com بود رو فارسی کردم که وقتی کسی که پشت کامپیوترم بود دستور خطا وارد میکرد بهش فارسی نمایش میداد.
بعد با ویندوز 3.1 کار کردم و....
بعد از مدتی در یک آموزشگاه کامپیوتری در دوم راهنمایی Vb کار کردم و یک پروزه خیلی کوچیک باهاش نوشتم( یک بازی دوز)
بعد از اون با Foxpro کارکردم و یک سیستم فاکتور فروش و مالی باهاش طراحی کردم.در همون موقع یک مدتی با autoCad کار کردم و یکی دوتا نقشه کشیدم.
به جز این اون موقع fifa96 بود که با بچه های اموزشگاه از طریق مودم باهم شبکه شده بودیم و یک جام جهانی راه انداخته بودیم و توخونه هامون سر ساعات مشخص به هم متصل شده و باهم بازی میکردیم.
در دوران دبیرستان نیز شروع به کار با پاسکال کردم.بعد از پیش دانشگاهی با دلفی آشنا شدم و حرفه ای با دلفی کار کردم. از سال 82 مشغول به کار شدم و با دلفی کار کردم و SQL Server رو نیز از همون موقع شروع کردم. الان دوسالی هست که روی دات نت سوئیچ کردم و دارم تخصصا روی این موارد کار میکنم.
--------------------------------------------------------
دوست عزیز ، جناب آقای متقی پور مگر کسی اینجا از شما خواست که بیاید تحلیل کنید ببینید کی راست میگه کی دروغ؟؟
به نظرتون این صحبتها درسته؟ اصلا چه ربطی به این تاپیک داره.؟؟

لزومی نداره من بیام اینجا یک سری دروغ سرهم کنم و یک عده ای رو بخوام بذارم سرکار.
این تاپیک هدفش این هست که فقط مابقی ببیند اونهایی که قدم در این راه گذاشتن و دارن حرفه ای کار میکنند یک شبه به اینجا نرسیدن و کلی تلاش کردن.
پس تمامی صحبتهای شما اشتباه بوده و امیدوارم دیگه از این جور صحبتها پیش نیاد و ادامه پیدا نکنه.

خواهشا یک کاری کنید که اگر باز مشابه اینجور تاپیکها بود ما برخوردی نکنیم و اجازه بدیم یک سرگرمی نیز در سایت باشه نه اینکه اجازه هیچ حرکتی رو درسایت به هیچکس ندیم.

موفق باشید.