بله نشست 11 اردیبهشت برگزار میشه. البته اگه باز هم ثبت نام داشته باشیم خیلی بهتره چون حقیقتش (منت نیست ولی) اعتبارم رو گرو گذاشتم که یکروز کامل سالن اجتماعات شهرک رو بگیرم و اگه تعداد کم باشه زیاد وجهه جالبی نخواهد داشت.
اول اینکه حیف شد از اینکه دوست عزیزمون آقای Veteran از نشست انصارف دادن.
دوم اینکه خوبیش به اینه که آقای محسن 15 لطف کردن و ثبت نام کردن که جایگزین دوست عزیمون میشن.
سوم اینکه امید وارم جایگزین هایی برای دوستان دیگر هم پیدا بشه که ظاهرا نمی تونن بیان.
چهارم اینکه دوستان یکمی ظاهرا سرد شدن لطفا تا آخرین لحظه ادامه بدین و دست از تبلیغات برندارین لطفا
پنجم اینکه یاعلی
چیکار کنم محسن جاناول اینکه حیف شد از اینکه دوست عزیزمون آقای Veteran از نشست انصارف دادن.
شرایط طوری نیست که بتونم بیام
جونه داداش اون روز بود که بهت گفتم فردا میرم مشهد
دوربین فیلم برداری + عکس رو واسه نشست با خودم از خونه اوردم مشهد که بیارم با خودم اصفهان
اما الان اینجوری شد و 11 اردیبهشت هست
نمیتونم وسط هفته پاشم بیام
اگه بیام 100% دو درس رو افتادم
آخرین ویرایش به وسیله Veteran : پنج شنبه 29 فروردین 1392 در 20:28 عصر
تعداد ثبت نام شدگان مجدداً به 16 نفر رسید (محسن 15 جدیدترین فرد ثبت نام کننده بودن).
من از مشهد تنها شدممممممممممممممممممممممم ممممم![]()
نه ... منظورم از بابت پول نبود.... بابت این گفتم که 12 اردیبهشت سالن مد نظر شما پر هستش ... اگه می شد از سالن های دانشگاه اصفهان استفاده میکردیم که اردیبهشت این دوستان هم می تونستند بیان خوب می شد...واسه چی دانشگاه؟ مگه همینجا چه مشکلی داره؟ بابا اصفهانی، گیر 25 هزار تومنی؟![]()
دوستان لطفا سعی کنیم حرفهای خصوصی رو با پ.خ بگیم تا اینجا الکی شلوغ و بی محتوا نشه.
با تشکر
نه پرسیدم سالن دانشگاه پر شده. بعدش هم برامون مقرون به صرفه نیست چون سالنش برای کنفرانس درنظر گرفته شده. فکر کنید 20 نفر بخوایم توی سالن کنفرانس جمع بشیم. روی صندلیها دراز هم بکشیم بازم سالن خالیه. همون سالن اجتماعات شهرک بهتره. دوستان عزیز میدونم مشکل شده ولی یکم سختیشو تحمل کنید تا 11 اردیبهشت برگزارش کنیم و استارت کار بخوره. برای آینده کاری خودتونه.
این نشست پا برچاست با تغییر اون جز اینکه مشکلات من زیاد تر بشه چیز دیگه ای در بر نداشت اما هامیت این برنامه به قدری بود که میگم بازم شکر که فرصت رفتن و دارم تا اینده شغلیم و تغییر بدم
آقا منم می خوام بیام ولی به دلیل شرایط کاریم نمی تونم الان صد درصد بگم میام و ثبت نام کنم
ولی قبل از 11 اردیبهشت حتما تا بتونم ثبت نام می کنم........
واقعا دوست دارم بیام خیلی برام مهمه تا 11 اردیبهشت اعلام میکنم واقعا از باعث بانیش ممنونم
با اینکه انداختید در یک روز غیر تعطیل و مام سرباز
من فقط یک شماره تلفن میخوام که در صورت دادن مرخصی تماس بگیرم و بیام
آقا محسن من 90 درصد سعیمو میکنم که بیام .....
برنامه هام رو هم از همین الان جور می کنم که بتونم بیام :)
یک نفر دیگه از دوستان هم انصراف دادن و هزینه به حسابشون بازگشت داده شد. آخرین تعداد ثبت نام شدگان: 15 نفر![]()
جناب شهرکی من خیلی دوست داشتم بیام ولی خوب نشد انشا الله در دفعات بعدی بتونم در خدمت شما باشم خیلی خرسندم از این که با شما آشنا شدم ببخشید از همه بچه ها هم معذرت می خوام بالاخره متاهلی هست و هزار و یک مشکلو بدبختی انشا الله مشکل همه حل بشه با تشکر .
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
یک نفر دیگه هم انصراف داد. تعداد شد 14 نفر
عجب بد قدم هستم من
حالا که اودمدم همه دارن میرن![]()
هرچند که دوتا از دوستان آقا مسلم و آقا wallfa انصارف دادن و آرزوی موفقیت داریم برای این عزیزان
هرچند ناراحت شدیم
اما ما همچنان هستیم
انشاءالله که دوستانی دیگر اضافه بشن که هم خیال ما راحت بشه و هم آقای شهرکی خدای نکرده به مشکلی نخوره
دوستان جدید ما منتظریم!![]()
آخرین ویرایش به وسیله mohsen6500 : جمعه 30 فروردین 1392 در 13:10 عصر
آقا منم می خوام بیام ولی به دلیل شرایط کاریم نمی تونم الان صد درصد بگم میام و ثبت نام کنم
ولی قبل از 11 اردیبهشت حتما تا بتونم ثبت نام می کنم........انشاالله که تشریف میارین و ما رو خوشحال میکنیدواقعا دوست دارم بیام خیلی برام مهمه تا 11 اردیبهشت اعلام میکنم واقعا از باعث بانیش ممنونم
من و h-rafiee هم همچنان هستیم هرچند که پنجشنبه کلاس کامپایلر دارم و استادم گیر داده که همه باید باشن ولی به هر حال ما هستیم
ان شاالله که تا 11 اردیبهشت به حد نصاب دلخواهمون میرسیم
ار آقای محسن 15 هم برای ثبت نام تشکر میکنم . . . آقا محسن خوش اومدی داداش![]()
یه موضوع جالب بود که خواستم مطرح کنم
جالبه که 57 نفر این نشست رو مفید دونستن و تنها 14 نفر ثبت نام کردن یعنی تقریبا یک چهارم !!!!
ممنون می شویم اگر تجدید نظری روی افکار و برنامه هاتون داشته باشید و انشاءالله که حضور به هم رسانید
خواستم بگم که دوستان ، ما بیشتر از تایید شما از مفید بودن این نشست نیازمند حضور شما عزیزان هستیم
باز هم معذرت میخوام
موفق باشید دوستان
یاعلی
سلام
دوست نداشتم که اصلا این پست رو بزنم اما طبق حرفام که بارها هم تکرارش کردم، بیاید اولین جلسه رو توی نمایشگاه تهران (نه حالا داخل داخلش) برگذار کنیم تا ببینم بعد چی میشه.
100 درصد تعداد نفرات خیلی بیش تر می شود، بالای 40 تا.
دوستان صاحب نظر می تونن حرف هام قبول نکنن، اما اگه جلسه برگزار شد که هیچ، اما اگه نشد و تعداد نفرات از این هم کمتر شد، این پیشنهاد رو عملی کنیم، تهران از نظر دسترسی به شهرهای دیگه خیلی وسایل حمل و نقلش بیشتره.
در ضمن دوستان می تونن از نمایشگاه کتاب هم بهره ببرند.
تنها مسئله جای خواب است که چند کارتن از خونه برای دوستان میارم.(شوخی کردم)، واقعیتش راهکاری ندارم و شاید تنها معضلش همین باشه.
ما که تا اینجاش صبر کردیم تا آخرشم صبر میکنیم و همون اصفهان میریم.بقیه هم لطف کنن یکم سختی بخودشون بدن واسه آینده ی خودشون.بجای اینکه هی شهرارو عوض کنن برنامه ی خودشونو عوض کنن.
ایشالله که تعداد این نفرات بیشتر هم میشه.
ما هم درسته در حد دوستان نیستیم ولی تلاش میکنیم که انشالله دانشمون بره بالا.
اگه این نشست بخواد تغییر کنه یا هی حرف بیاد که کجا برگزار بشه کلا میره توو حاشیه و این تاپیکم بسته میشه.
با هر سختی شده ایشالله این نشست توو همون اصفهان برگزار بشه تا استارت کار بخوره همه بتونن به هدفایی که دارن برسن.
با سلام وتشکر از تمام دوستانی که خالصانه به پیشرفت همنوعانشون کمک میکنند.راستش منم خیلی دوست دارم بیام ولی بااین اوضاع واحوال ،هنوز که مقدور نشده. به شرکت کنندگان حسودیم میشه. امیدوارم در پناه حق همیشه موفق باشند
![]()
خواستن توانستنه دوست عزیز یکم دوست داشتنتو به خواستن تبدیل کنی میای
دوستانی که ثبت نام نکردینو و توو فکر این هستید که ثبت نام کنید دو دلی و بذارید کنار و به فکر آینده و پیشرفت خودتون باشید بایید توو نشست ما اگه با هم باشیم و دانشمونو در کنار هم قرار بدیم میتونیم کارهای خیلی بزرگ انجام بدیم . . . خدارو چه دیدید شاید از همین نشست یه تیم به وجود بیاد که یکی از تیم های معروف ایران بشه و حتی بیشتر . . . به خدا مشکل ما اینجاست که حتی خودمونو جدی نمیگیر حداقل خودم و به خاطر این که دانشمو جدی نمیگیرم همیشه دارم سرزنش میکنم اما دیگ دوست دارم به دانشم به شغلی که دوست دارم و میخوام در آینده توش پیشرفت کنم خیلی جدیتر نگاه کنم و واسش ارزش قائل بشم . . . آدم برای رسیدن به هدفش تمام سختی ها رو تحمل میکنه . . . سو تفاهم نشه من کوچیکتر از اونیم که بخوام کسی رو نصیحت کنم ولی اینا حرف هایی که همیشه به خودم میگم تا هدفمو گم نکنم و به یک سختی ای رسیدم سریع کم نیارم و نرم کنار حداقلش اینه که تمام تلاشمو بکنم و نتیجشو بسپارم دست خدا . . .
ببخشید که زیادی حرف زدم
![]()
بله منم کاملا با حرف های saman-arsenal جان موافقم ...
مثل همه ی کسانی که توی کشور در زمینه ی تاسیسات هسته ای و وسایل جنگی با هم کار میکنن ... ما هم مث اونا باید با کمک همدیگه برای کمک به کشورمون با هم جمع بشیم و کارای بزرگ انجام بدیم...
باید به همه نشون بدیم که اگه خودمون بخوایم می تونیم کار گروهی ای انجام بدیم که مثمر ثمر باشه...
ما چیزی از کشورهای غربی کمتر نداریم ... از نظر منابع علمی که خب سایتای خودمون عالی هستند .. مضافا منابع خارجی هم روز به روز ترجمه میشن
البته آقای شهرکی رو دست کم نگیرید ... خیلی چیزا بلده ...
از هر نظر دیگه هم که حساب کنیم ما خیلی پتانسیل بالایی در زمینه ی برنامه نویسی و کلاً کامپیوتر داریم...
من روز به روز که میگذره بیشتر دلم میخواد این نشست برگزار بشه.. ای بابا چقدر ناز می کنید .. وخسید بیاید دیگه!!!
قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری
طبیعیه که تعداد آدمهایی که قدر این نشست را بدونند کم باشه. بالاخره هر کسی قدر زر نمیدونه !
برای تمام دوستانی که ثبت نام کردند درخواست دوستی ارسال کردم![]()
دوستانی که ثبت نام تا الان نکردن دیگه دارم کم کم ازتون ناراحت میشم.
بجنبید ثبت نام کنید![]()
من امروز با چندتن از دوستان مطرح کردم خب اینو میدونم که خیلی باهم دوستیم و رشته هاشون هم کامپیوتره ولی خیلی کم از وب نویسی تجربه یا شناختی دارند.
اما برای اونها هم مفید میدونم چون هول میده تا آدم توی جوی نباشه دنبالش نمیره...
اگه برنامه هاشون جور بشه شاید بیایند.
اما یکی دیگه از دوستان هم هستند که رشته اش برقه و هیچ ربطی به این نشست نداره.
من از آقای شهرکی درخواست دارم اگه برنامه های دوستانم اوکی شد این دوستمونم با ما بیاد نشست و فقط گوش بده چون ما برای روز بعدترش هم حتی برنامه ای داریم و بده این دوستمون توی اصفهان و شهر غریب تک و تنها یک 10 ساعتی بیرون تنها باشه.
البته باز هم به نظر آقای شهرکی بستگی داره و برنامه ریزی این دوستانمون.
آقای شهرکی اجازه هست؟!