اولا تشکر و درود به دوستی که این تاپیک رو ایجاد کرده. من بعنوان یک مهندس نرم افزار و کسی که هم از بیرون و هم داخل گود تا حدودی در جریان هستم نظرم رو بیان میکنم.هرکسی میتونه برداشت خودشو داشته باشه و هر فکری بکنه!
من خودم چند وقت پیش دقیقا همین سئوالات برام پیش اومد که اینهمه تو آگهیها مینویسن : مسلط ، منظورشون دقیقا چیه؟ واسه همینم به یکی از اونها ایمیل زدم و سئوال کردم. طرف تعداد قابل توجهی فن آوری نوین رو شمرد که منظور تسلط به اینهاست! حالا من موندم ما که در خروجی کار عقب مونده ترین کشوریم، پس این انتظارات که یه برنامه نویس به جدیدترین فناوریهای جهانی مسلط باشه دیگه چیه؟ آیا مثلا سیستم تدریس دانشگاهی ما مدرنه که از یه برنامه نویس انتظار داشته باشیم؟ توی دانشگاه شاید به سختی سینتکس ساده سی شارپ رو یا جاوا رو یاد بدن، اونوقت این انتظارات از کجا میاد؟
کلا این قصه سر دراز دارد و با چند خط نوشتن نمیشه همه چی رو بیان کرد، اما چون بنظرم شما روحیات و تفکراتت شبیه منه، توصیه نمیکنم بفکر برنامه نویس شدن باشی! این راهیه که من رفتم و... شاید اگه رو یک زمینه دیگه کامپیوتر و نرم افزار تمرکز کنی برات بهتر باشه. البته صلاح مملکت خویش... من فقط بعنوان یک دوست ناشناس! چون احساس کردم شرایطت شبیه شرایط چند سال پیش منه این نصیحت رو کردم. خواه پند گیر و خواه ملال...(البته بازم علاقه فاکتور بسیار مهمیه و میتونه مسائل دیگه رو پوشش بده).