من از بابل میام
5 غروب حرکت 6 صبح میرسم !
گوشیمم معمویه نقشه نداره :دی
4 ساعت وقت دارم که راه و ادرس و پیدا کنم :دی
من برای ساعت 00:15 اتوبوس رو رزرو کردم ، تقریبا 7 صبح می رسم
از ترمینال چطوری بیام برای نشست ، راهنمایی کنید گم نشیم !!
منم 2:30 ظهر حرکت میکنم ساعت 6 میرسم(16 ساعت)
اون نزدیکی ها باید آژانسی چیزی باشه.از ترمینال چطوری بیام برای نشست ، راهنمایی کنید گم نشیم !!
فقط من قیمت اونجا رو نمیدونم(ما اینجا بیشتر از 2 تومن نمیدیم)![]()
نمی دونم والا ... اگه نسخه ی جاوا رو گیر بیاری شاید نصب بشه ... بگرد نسخه ی جاوا فکر کنم داشته باشه...تو گوشی 6060 نوکیا هم نصب می شه ؟!![]()
بنده از سنندج میام
6.5 ترمینال کاوه هستم .
پیشنهادم اینه یکی از دوستان اصفهانی اگر زحمت نیست تشریف بیارن ترمینال ، من و آقا محسن و چند تایی دیگه فکر کنم کاوه پیاده بشیم ، حداقل راهنمایی کنن .
با گوگل مپ توی شهر غریب فکر نکنم بشه به این سادگی ها آدرس رو پیدا کرد .
براتون دو مسیر رو توی نقشه مشخص کردم:
Path.jpg
بالای نقشه جایی که مسیرهای آبی و قرمز شروع میشن، امتداد بلوار کاوه هست که باید به سمت پایین (جنوب) حرکت کنید.
مسیر قرمز:
بلوار کاوه (مستقیم) - تقاطع خیابان عبدالرزاق (گردش به چپ) - میدان زیرزمینی (مستقیم) - خیابان ولی عصر (عج) (مستقیم) - خیابان جی (مستقیم) - تقاطع بزرگمهر : میدان احمد آباد (مستقیم) - تقاطع لاهور (گردش به راست) - خیابان لاهور - خیابان حمزه اصفهانی (مستقیم) - تقاطع 22 بهمن (گردش به چپ) - توقف روبروی اداره ثبت احوال اصفهان
مسیر آبی: بلوار کاوه (مستقیم) - بلوار چهارباغ (مستقیم) - تقاطع خیابان آمادگاه (گردش به چپ) - تقاطع خیابان استانداری (گردش به چپ) - خیابان فرشادی (گردش به راست) - خیابان نشاط (گردش به راست) - تقاطع شریف واقفی (گردش به چپ) - خیابان شریف واقفی (مستقیم) - چهارراه نورباران (مستقیم) - خیابان 22 بهمن (مستقیم) - توقف روبروی اداره ثبت احوال اصفهان
نکته:
مسیر آبی سرراست تره ولی احتمالاً به ترافیک میخورین چون بلوار چهارباغ بازار طلا و لباس و کیف و کفش و... خلاصه هر چیزی که قابل خرید و فروش باشه است و ازطرفی هم ادامه مسیرش صاف میخوره به سی و سه پل و بنابراین هیچوقت خلوت پیداش نمیکنید. مگه اینکه تعطیل رسمی چند روزه باشه که مغازه دارها سر کار نرن و بجاش به جاهای دیدنی هجوم بیارن که متأسفانه چهارشنبه چنین روزی نیست!
من نمی تونم بیام ... یه سری مشکل دارم ... فقط اینو بگم :پیشنهادم اینه یکی از دوستان اصفهانی اگر زحمت نیست تشریف بیارن ترمینال ، من و آقا محسن و چند تایی دیگه فکر کنم کاوه پیاده بشیم ، حداقل راهنمایی کنن .
با گوگل مپ توی شهر غریب فکر نکنم بشه به این سادگی ها آدرس رو پیدا کرد .
دوستانی که از جنوب میان باید ترمینال صفه پیاده بشید و سوار اتوبوس های شرکت واحد بشید .. بپرسید بهتون میگن که اتوبوس ها کجا هستند.. قبل از این که سوار شید به خود راننده بگید که میخواید کجا برید و باید چکار کنید ... راننده ها بهتر راهنمایی میکنن
---
دوستانی هم که از مشهد و شمال و شمال غربی و غرب کشور تشریف میارن ترمینال کاوه پیاده میشن و همونجا که بپرسید اتوبوس های شرکت واحد کجا سوار میکنن بهتون میگن .. فقط همگی بهتون پیشنهاد میکنم سوار تاکسی نشید ... خیلی ازتون میگیرن .. حتما سوار اتوبوس بشید.. کارت لازم داره .. ولی شما بجاش پول پرداخت کنید ..فکر کنم 200 تومن هستش ...
شما هم به راننده که بگید کجا می خواید برید راهنماییتون میکنه...
-- من خودم ترمینال زاینده رود پیاده میشم و یکم طول میکشه تا برسم .. راهم دور تره ..
ایشالا فردا صبح همدیگه رو می بینیم ...
موفق باشید - یا علی
سلام
دوستان با اینکه بسیار بسیار مشتاق حضور در این نشست بودم, اما متاسفانه شرایط مهیا نشد.
امیدوارم دوره بعد بتونم اول نفر ثبت نامی باشم. انشالا که نشست پر خیر و برکتی برای همتون باشه.
همچنین بهتره قدر آدمهای مث جناب شهرکی رو دانست که صمیمانه و با تلاش این نشست رو به مرحله اجرا کشیدن. تو این وضعیت زندگی کمتر کسی به فکر برادر خودشم هست!
مجددا عذرخواهی میکنم و آرزوی برگزاری نشستی سالم و آینده دار رو میکنم.
من میتونم صفه پیاده شم اما تنهایی حال نمیده
میام کاوه که با بقیه دوستان آقا رضا و آقا امیر دیگر دوستانی که احیانا میان کاوه باهم بریم نشست
دوستان هم خیلی موضوع رو گنده نکنید اصفهان از جمله شهرهایی هستش که نقشه و آدرس و راهنمایی توش زیاد دیده میشه
بعدشم آدم باسواد که دیگه گم نمیشه شمما دوستان که دیگه ماشاءالله دانشجو هستین زشته بگین گم میشیم
خلاصه اینکه دوستان سخت نگیرین به جاش وسایلی رو که میخواین بیارین (مثل دوربین یا احیانا لپ تاپ و...) آماده کنید
کمتراز 20 ساعت مانده به نشست!
من که وسایلم رو جمع کردم دوربین که ندارم اما احتمالا زیاد لپ تاپم رو میارم البته ظاهرا لازم نیست!
شایدم نیاوردم!گیج شدیم والا!
هر کس لپ تاپ داره بیاره ... اینجا با هم تبادل اطلاعات می کنیم ... بد که نیست .. اونقدرا هم سنگین و دست و پا گیر نیست ...من که وسایلم رو جمع کردم دوربین که ندارم اما احتمالا زیاد لپ تاپم رو میارم البته ظاهرا لازم نیست!
شایدم نیاوردم!گیج شدیم والا!
![]()
یک نفر دیگه هم انصراف داد![]()
ای بابا شما دیگه چرا؟
آقای mohsen_31369 واسه چی انصراف دادی
ناراحتمون کردین دم رفتنی!
اراده مون قوی شده !![]()
سلام
افرادی که در برنامه نویسی مبتدی هستند و یا قصد یادگیری دارند هم می تونند شرکت کنند؟
آقا امیر(Amir_f) که ساعت 2 راه افتاده وداره میاد سمت اصفهان
آقا محسن موحد(BIDAK) هم ساعت 5 حرکت میکنه!
مهرداد خبر دارم راه افتاده .
6 میرسه ترمینال کاوه
من ساعت 8 امشب راهی هستم
منم 6 یا 6.5 کاوه هستم
منم با دیدن اشتباق دوستان مشتاق به شرکت در این نشست شدم.(چی گفتم)
انشالله برای ما فوق آماتور ها هم برنامه خاصی داشته باشند.
موفق و پیروز باشید.
یا حق
آقا من 18 سالمه کسی همسن من شرکت می کنه؟!
خوب هم سنم پایینه هم مبتدی...
سلام امیدوارم نشت فردا خیلی عالی برگزار بشه .نتیجش و ره آوردش رو واسه ماهم بذارید لطفا .یادتون نره هااااااااااااااااااااا
منتظریم...............................
موفق باشید
من هم 6 صبح می رسم ، ترمینال کاوه میام که همه با هم باشیم
به امید دیدار !
خب من هم ثبت نام کردم
با اینکه اصفهانم ولی فردا میام ترمینال کاوه تا با هم باشیم
فردا میبنمتون![]()
کاش منم میتونستم بیام واقعا حیف شد. راستی دوستانی که سنشون کمه نباید خجالت بکشن، بنده با اینکه 17 سالمه ولی تقریبا در حد متوسط و حتی کمی بیشتر از متوسط با PHP آشنایی دارم تنها مشکل های بنده در دیتابیس هستن.
خوش بگذره به همتون
این آخرین تاپیک من قبل از نشست هستش
با عرض خوش آمد به دوست عزیز و تازه واردمون
انشاءالله تا یه نیم ساعت دیگه میرم ترمینال
فردا صبح می بینمتون
موفق باشید دوستان
یاعلی
سه نفر دیگه اضافه شدند.
من دارم میرم ترمینال !
آخرین پست من در این تاپیک
قراره ما ترمینال کاوه
منتظرتونم. ان شاء ا... که نشست خوبی باشه.
نشست تمام شد![]()
سلام نشست تموم شدمیدونیم .برای ما ره آورد و سوغاتی از نشست چی آوردید؟ چی دارید؟![]()
نشست برگزار شد و به اتمام رسید... با همه ی حرف و حدیث ها ...
ولی این وسط جدای از همه ی این ها ، نباید فراموش کنیم که چه کسی این نشست رو پایه گذاری کرد و بدون هیچ چشم داشتی علمش رو به همه یاد میده ...
خضوع و خشوعش آدم رو به وجد میاره ... طرز فکرش خیلی روی آدم تاثیر میزاره ... بله از استاد ارجمندمون آقای شهرکی نباید غافل بشیم ...
جا داره ازشون تشکر صمیمانه بکنم که زحمت کشیدند و امکان این رو فراهم کردند تا این نشست برگزار بشه...
آقای شهرکی خدا قوت ... خسته نباشی