مشکلی که حین نصب sql server 2008 r2 express پیش میاد اینه که دیالوگ های نصب کاهش پیدا کرده و پروسه ی نصب در قسمت ready to install متوقف نمیشه .
برای رفع این مشکل باید فایل اجرایی sql express از طریق کامندی مشابه زیر اجرا کنیم تا در این مرحله توقف داشته باشه : باید UIMODE را normal ست کنیم .

SQLEXPR_x86_ENU.exe /ACTION=Install /UIMODE=Normal

دلیل رد شدن از مرحله ی ready to install این است که حالت پیش فرض برای ورژن express در UIMODE برابر AutoAdvance می باشد و همین باعث رد شدن از اون مرحله و ساخته نشدن فایل config.ini میشود.

کامندی که در نهایت من موفق شدم sql 2008 r2 express رو به صورت سایلنت و از طریق command prompt نصب کنم اینه:

SQLEXPRWT_x86_ENU.EXE /QS /IACCEPTSQLSERVERLICENSETERMS=True /INSTANCEID="SQL2008R2" /SAPWD="pass" /SECURITYMODE="SQL" /INSTANCENAME="SQL2008R2" /ACTION="Install" /FEATURES=SQLEngine,Replication,SSMS /ISSVCACCOUNT="NT AUTHORITY\NetworkService" /ASCOLLATION="Latin1_General_CI_AS" /SQLCOLLATION="Latin1_General_CI_AS" /ADDCURRENTUSERASSQLADMIN=True /SQLSVCACCOUNT="NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE"
اگر در حین نصب مشکلی پیش اومد و نصب کامل انجام نشد باید Log مربوطه رو بخونید تا متوجه خطای به وجود آمده بشین. logها در این مسیر قرار دارند :

%programfiles%\Microsoft SQL Server\110\Setup Bootstrap\Log\