سلام
من هم ساعت 8 صبح رسیدم خونه.
من فقط از دست این عکاس شاکی هستم! چرا همش پشت من سمت دوربینه؟!یه ندایی میدادی دیگه
من شخصا از حرفای آقای شهرکی استفاده کردم، با دوستان هم خوش گذشت، جاتون خالی بود.
سلام
من هم ساعت 8 صبح رسیدم خونه.
من فقط از دست این عکاس شاکی هستم! چرا همش پشت من سمت دوربینه؟!یه ندایی میدادی دیگه
من شخصا از حرفای آقای شهرکی استفاده کردم، با دوستان هم خوش گذشت، جاتون خالی بود.
مام رسیدیمبیشین آقا
از آقای شهرکی تشکر میکنم بابت این نشست.آقای شهرکی رفتی توو دلم زیاااااادحرف نداری.
از دوستان دیگم ممنونم که توو این نشست شرکت کردن و همینطور هم اتاقیا مهرداد - محسن نوری - حسین رفیعی - سامان جهفری و پسر عموو همینطور اسپانسر عزیزمون آقا رضا
(بزرگتر بودن دردسره
)
فقط سوال این بود این آقا یونیک چرا وقت اوج مباحث یدفه غیب شد![]()
سلام
خوبین؟
تبریک میگم ! ان شاء الله موفق میشید !
از تصاویر که نشون میده نشست کوچیک بوده ولی بزرگترم میشه ان شاء الله
ما که نتونستیم بیایم!
با اجازه ی دوستان ، من این تصویر رو ویرایش کردم برای شناخت دوستان :
آقای Unique به خاطر مشکلی که براشون پیش اومد موقع ناهار رفتند و آقای Amir_f هم به خاطر رسیدن به ماشین مجبور شدند زودتر برن...
یه معذرت خواهی هم باید بکنم بابت این که من بعضی از دوستان رو اسم یا فامیلشون رو فراموش کردم و فقط نام کاربریشون رو نوشتم...
خودشون می تونن معرفی کنن
http://www.uploadtak.com/images/k3891_photo.jpg
جای خودم خالی
انشاالله نشست بعدی![]()
http://hosseinzadeh.info/aksanjoman.rar
همه چیز توش هست دیگه
عکسا دسته جمع با ادم خارجی گرفته تا عکس تکی
خب؟![]()
خب به جمالت دفعه بعد تو حساب میکنی![]()
برنامه هایی که در جلسه اعلام شد ، چه زمانی اجرایی میشه ؟ آموزش و ...
بریم دنبال کارها...![]()
آقا مهرداد گل کجایی ؟
هدیه ات رو ندادی به ما![]()
هدیه ؟ کدوم هدیه ؟
هدیه من به همه دوستای برنامه نویس : https://barnamenevis.org/showthread.p...%B1%D9%87-quot
فایل های صوتی صدا های صبظ شده 250 مگابایت شده با چه برنامه ای حجم و کم کنم ؟ پسوند wma
نرم افزار Advanced Audio Compressor
فکر کنم با JetAudio بشه حجم رو کم کرد
سلام دوستان
امیدوارم که نشت بهتون چسبیده باشه.
و یک امید دیگه دارم اینکه به شهر های جنوبی کشور بیایید.
به خدا اینجا توی بندرعباس کسایی هستند که بخوان برنامه نویسی و دانش کامپیتر یاد بگیرن.
با برنامه Format Factory که امکانات خوبی داره.
با سلام و خسته نباشید به همه ی دوستان گل PHP
ماشاالله اراده و یکپارچکی
شرمنده که این دوره نتونستم در محفل گرمتون حضور داشته باشم (کارهام فشرده شده بود و بعد یک هفته تازه اومدم توی اینترنت و فقط به خاطر همین تاپیک)
من اگر میومدم با گروه برنامه نویسی خودمون که 5-6 نفر هستیم با ماشین خودم میومدیم و البته با دست پر که قسمت نشد ، خیلی دوست داشتم بیام منتها شرایط زندگی به گونه ای که خیلی چیزهارو از دست میدیم.
ان شاالله در دوره بعدی توی شمال یه حال اساسی و از شرمندگی همه در میاییم و چه خوبه که توی این دوره ها هر کسی یک ایده ای داشته باشه و در این مدت زمان حضور در جلسه رای گیری بشه و یک ایده برتر انتخاب و افراد طی بازه زمانی خواص ، برنامه نویسی و پیاده سازی کنند تا کمک خرج این جلسات بشه .
از عکسهایی که فرستادید کمال تشکر رو دارم به خصوص از آقای شهرکی که می دونم به اون صورتی که تصور میکردید نبوده منتها همیشه استارت کار سخته و کار بسیار مهمی انجام دادید که شروعی شده برای جلسات بزرگتر و با شکوه تر و پر بار تر .
با اجازه همتون من یک سری از عکسهارو در آلبوم تصاویر قرار دادم : https://barnamenevis.org/album.php?albumid=1311
ای کاش سایتی و اسمی برای اینگونه جلسات انتخاب میکردید که در دوره بعد خیلی بزرگتر و باشکوه تر برگزار بشه .
به امید برگزاری جلسات بعدی و در آخر ان شاالله در دوره بعدی از خجالت همه در بیاییم .
موفق و پیروز باشید
قربانی
آخرین ویرایش به وسیله رضا قربانی : یک شنبه 15 اردیبهشت 1392 در 17:43 عصر
شاید از نشست بعدی تنها نباشم با هم تیمی ام بیام
هنوز زمان نشست معلوم نیست ؟
به طور دقیق خیر.
ولی آقای شهرکی گفتن بعد انتخابات برگزار میشه.
خبری از فیلم ها نشد ؟؟
راستش فیلمها رو هرچی فشرده میکنم باز هم حدود 3 گیگابایته. کجا آپلود کنم؟! یکم صبر کنید Cloud Server سایت barnamenevis آماده بشه اونجا میگذارم واسه دانلود
اونکه باید 100٪ چند قسمتی بشه و بعد آپلود بشه ولی لینکها اینطوری خیلی پراکنده میشه. ازطرفی باید توی آپلودسنترهای رایگان آپلود بشه که اگه یک پارت چند وقت دانلود نشه حذف میشه و دردسر داریم دوباره واسه آپلودش. بگذارین همون CS راه بیفته بعد میگذارم واسه دانلود.
واقعا زحمت ميكشين. خدا خيرتون بده. جيبتون هم ايشالله هميشه پر پول باشه.
دوستان نمیشه یک فکری به حال کسانی که مشکل دارن برا ی سفر بکنید این نشست ها هرکجا که باشه یک عده به خاطر بعد مسافت نمیتونن بیان
نمیشه از کنفرانسها ی شرکت مخابرات استفاده کرد؟ با اسکایپ که سرعت اینترنت اجازه نمیده ولی ازطریق خط تلفن شاید بشه غیر حضوری اجلاس تشکیل داد مطمئنا بی هزینه نیست ولی بعد از یک مدتی هزینه ها
توجیه پذیر خواهد شد بستگی به تعداد درخواست داره که فکر کنم اینطوری تعداد قابل توجه خواهد بود.
نظری دارید؟
این حرف به نظرم درست نیست و نوعی راحت طلبی هست.
آخه فاصله مگه چقدره؟ تو این جلسه یکی از دوستان از مشهد و بنده از اردبیل از دورترین نقاط اومده بودیم(16 ساعت راه) ولی بالاخره اومدیم، من خودم علاوه بر درس و داشنگاه هم سنم نسبتا کم بود(19 سالمه) و هم اولین بارم بود که تنهایی مسافرت میکردم، ولی بازم تو نشست شرکت کردم چون علاقه دارم و میدونم که این رابطه ها تو آینده به درد میخوره.
تو جلسات بعدی هم انشالا شرکت میکنم تا به هدفمون برسیم.
کنفرانس اینترنتی هم میشه ولی اون جذابیتی که تو جلسه حضوری هست رو نداره، وقتی حضوری همدیگه رو میبینیم رابطمون هربار بهتر میشه، حداقلش اینه که با هم یه عکسی میندازیم، یه جایی میریم خاطره ای میشه.
چهار ساله مثل روبات نشستیم پشت این کامپیوتر یکم گردش و مسافرت باید داشته باشیم دیگه![]()
دوست من بعنوان یک برنامه نویس بهتر نیست همیشه دیدت را وسیع کنی وهمه جوانب را بسنجی؟
شما همه رو با وضعیت خودت مقایسه نکن.
بحث راحتی نیست بحث نتونستنه
به 1001 دلیل دیگه افراد نمیتونن شرکت کنن من نمیخام بیوگرافی خودم روبگم ولی اگر میدونستی بهم حق میدادی که نتونم بیام
این حق رو از ما نگیرین
چون ما واقعا مشکلات همو نمیدونیم نمیتونیم قضاوت کنیم شاید حق با شما باشه.
ولی واقعا اون 1001 دلیلی که میگی اگه بخوایم ریز بشیم کسایی بودن که با همین 1001 دلیل باز هم شرکت کردن چون واقعا دیدشون وسیع بوده.
یه سری از مسائل رو میشه آنلاین بررسی کرد ولی تا زمانی که بستر اصلی فراهم نشه واقعا سخته.و اگر شرکت میکردیو از نزدیک میدیدی شاید متوجه میشدی.
اکثر اوقات ما اون فکرایی که توو ذهنمون داریم از آب در نمیاد چون واقعا به جوانبش فکر نکردیم.نمیتونم با تکست بیان کنم.اگر بودی متوجه میشدی چه فرقایی بین آنلاینو حضوری هست.
الان مثلا لیست کردن بچه ها تو اونجا چه بحثائی شده.بعضی ها گفتن پس عقب نموندیم.ولی بنظرم اگه آنلاین بود همین بحثا هم نمی شد.بلاخره باید یه گروهی جمع میشد تا این بحثا بشه.
و واسه رسیدن به هر هدفی که حالا این هدف بزرگه واسه رسیدن به نتیجش نیاز به زمان هست.
کسی که کسب و کار و آینده اش واسش مهم باشه چنین حرفی رو نمیزنه آقای shpegah