مشاهده دست آورد نظرسنجی: نظر شما درباره تشکیل چنین نهادی چیست؟

رای دهنده
383. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • مفید است

326 85.12%
  • نظری ندارم

12 3.13%
  • بی نتیجه است

45 11.75%
صفحه 5 از 66 اولاول ... 345671555 ... آخرآخر
نمایش نتایج 161 تا 200 از 2601

نام تاپیک: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    محل زندگی
    پاسارگاد

نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

عالیه خیلی خیلی عالی چون هم بازار بهم ریخته ایران توی این زمینه را درست میکنه وهم به همه یاد میده مطابق استاندارهای لازم وبین المللی را که یاد می گیرند کار انجام دهند وهم رقابت سالم وسازنده ای بین برنامه نویس ها ایجا می کنه.
    فقط یک سوال :
    هرکس با هر سطحی از برنامه نویسی میتونه از این نهاد استفاده کنه یا نه سطح خاصی از برنامه نویس ها میتوانند عضو نهاد باشند واز ان استفاده ببرند؟این سوال را بخاطر خودم پرسیدم نه هیچ کس از دوستان برنامه نویس

همه با هر سطحی از برنامه نویسی میتونن وارد نهاد بشن و مطابق با تخصص خودشون پروژه دریافت میکنن و به مرور هم سطح اطلاعاتشون رو با آموزشهای نهاد بالا میبرن و به پروژه های حرفه ای میرسن.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کرمان

سلام
    آقای شهرکی کاشکی کار بر روی سایت رو از همین الان شروع می کردید آخه هر چه زود تر باز شه به نفع خود ماست.
    (البته اگر قصد راه اندازی سایت رو بصورت آزمایشی دارید)

بنظرم اول نهاد رو ثبت کنیم و بعد به فکر سایت باشیم بهتره.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کرمان

برای ثبت به چه چیزی نیازه؟

کاربر دائمی
    محل زندگی
    http://reza.biz

اطلاعاتی که از اعضا نیاز هست بگید تا ارسال کنیم براتون .

خوب یه سری چیزها که مشخصه: فتوکپی کارت ملی و شناسنامه و کارت پایان خدمت یا معافیت (برای آقایان)
    البته بحث کارت پایان خدمت یا معافیت فقط برای اعضای اصلی هیئت مدیره و مؤسس لازمه و برای عضویت عادی در نهاد اجباری نیست.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جنوب عشق است

کارت پایان خدمت یا معافیت
    معافیت تحصیلی

برای عضویت در هیئت مؤسس یا هیئت مدیره، معافیت تحصیلی ازنظر اداره ثبت شرکتها قابل قبول نیست.

الان ما باید این مدارک و واستون ارسال کنیم؟؟؟ هیئت موسسین مشخص شدن مگه؟؟؟
    الان وقتی کلا قاعده و اساس نامش مشخص نیست چطوری میخواید ثبتش کنید؟؟؟
    بعد برای ثبت با مسئولیت محدود سرمایه اولیه لازم نیست؟؟؟

آقا ما که معافیت دائم را دارا می باشیم

نقل قول نوشته شده توسط saman-arsenal مشاهده تاپیک
    الان ما باید این مدارک و واستون ارسال کنیم؟؟؟ هیئت موسسین مشخص شدن مگه؟؟؟
    الان وقتی کلا قاعده و اساس نامش مشخص نیست چطوری میخواید ثبتش کنید؟؟؟
    بعد برای ثبت با مسئولیت محدود سرمایه اولیه لازم نیست؟؟؟
    برای من نه، بفرستین برای آقا مهرداد. قراره هیئت مؤسسین رو مشخص کنیم دیگه. قاعده و اسم هم تقریباً مشخص شده (اسم تا اینجا آریا رایان و دامنه AriaRayan.ir و قواعد کار هم توی پست اول این تاپیک).
    سرمایه اولیه هم در مسئولیت محدود الزامی نیست و اگر هم گذاشته بشه، توسط هیئت مؤسسین هست و به اندازه سرمایه خودشون، مسئول زیانهای احتمالی خواهند بود.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کرمان

سلام
    کاشکی آقا مهرداد نفراتی که داوطلب شده بودند رو اینجا اسم می برند تا بفهیم چه کسانی قرار جزو هیئت مدیره باشند.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    ایران تهران

حمایت از چی ؟ بحث خیلی کلیه .. تامین اجتماعی یا وزارت کار پس چه کاره اند ؟

منم حاضر به همکاری در این زمینه هستم
    رزومه من :
    http://www.trazkaramad.ir/file/MahdyTorabiRezome.pdf

کاربر دائمی آواتار dousti_design
    محل زندگی
    زنجان - تهران

نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    برای عضویت در هیئت مؤسس یا هیئت مدیره، معافیت تحصیلی ازنظر اداره ثبت شرکتها قابل قبول نیست.
    فکر میکردم برای سمت عضو هیئت مدیره نیازی به پایان خدمت نباشه اما انگار لازمه

کاربر دائمی آواتار ravand
    محل زندگی
    راوند کاشان

آقای شهرکی فتوکپی کارت ملی و پایان خدمت به چه درد شما میخوره؟
    کسی که قرار نیست بیمه بشه! بهتره این مباحث رو مطرح نکنید. نهاد میخواد به افراد مختلف کار بده چه فرقی میکنه که طرف دقیقا چه کسی هست؟؟!!
    کارش رو درست انجام میده پولش رو میگیره تمام. دیگه این اطلاعات شخصی نیاز نیست.
    از طرفی افراد که نمیتونن به من و شما اعتماد کنن اطلاعات شخصیشون رو در اختیار همه بذارن!
    من فکر نمیکنم اصلا نیازی به این کارا باشه.
    در جواب برخی از دوستان هم که میگن نهاد باید سریع راه اندازی باشه باید بگم که ما نباید عجله کنیم. کاره عجله ای فایده ای نداره. باید قبل از راه اندازی حداقل یه سری مباحث معلوم و مشخص بشه. تا بعدا مشکلی پیش نیاد.

کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    محل زندگی
    تهران

برای گفتن این حرف دیره فکر کنم ولی میگم!!
    اینجا اسمش انجمن برنامه نویس هست میشد یک ساب دامین همینجا بگیرید تحت همین ساب دامین پروژه ها قیمت گذاری میشد به اعضای همین فروم واگذار میشد . اینججوری رزومه اعضا مشخص بود فعالیتشون مشخص بود سطح سوادشون از پاسخ دادن به سئوالا مشخص میشد و خیلی چیز های دیگه ضمن اینکه فکر میکنم برای تائید یوزر ها حتما براشون پروفایل ایجاد مشد با کپی کار ت ملی و شناسنامه و ...
    یک مزیت دیگش این میتونست باشه اگر من برنامه نویس هستم و یک پروژه دارم و میخوام توی این پروژه از طراح استفاده کنم میرم تو تالار html , css دنبال نفرم میگردم .
    بقیه بخش های سایت هم میتونست به همین شکل راه اندازی بشه مثل asp delphi vb ,.....
    یکی دیگه از مزیت هاش هم اینه که این سایت شناخته شده هست و رتیه و رنک خوبی داره این خودش یک تبلیغ بزرگه
    در کل پیشنهاد تشکبل حمایت از برنامه نویسان مورد تائید من هم هست منم عضوش میشم.

نقل قول نوشته شده توسط shahriyar3 مشاهده تاپیک
    اینجا اسمش انجمن برنامه نویس هست میشد یک ساب دامین همینجا بگیرید تحت همین ساب دامین پروژه ها قیمت گذاری میشد به اعضای همین فروم واگذار میشد . اینججوری رزومه اعضا مشخص بود فعالیتشون مشخص بود سطح سوادشون از پاسخ دادن به سئوالا مشخص میشد و خیلی چیز های دیگه ضمن اینکه فکر میکنم برای تائید یوزر ها حتما براشون پروفایل ایجاد مشد با کپی کار ت ملی و شناسنامه و ...
    یک مزیت دیگش این میتونست باشه اگر من برنامه نویس هستم و یک پروژه دارم و میخوام توی این پروژه از طراح استفاده کنم میرم تو تالار html , css دنبال نفرم میگردم .
    بقیه بخش های سایت هم میتونست به همین شکل راه اندازی بشه مثل asp delphi vb ,.....
    یکی دیگه از مزیت هاش هم اینه که این سایت شناخته شده هست و رتیه و رنک خوبی داره این خودش یک تبلیغ بزرگه
    خوب نیست.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کرمان

نقل قول نوشته شده توسط ***BiDaK*** مشاهده تاپیک
    خوب نیست.
    اتفاقا بنظرم خوبه آخه هم دامینی عالی داره و هم بقول خود آقا شهریار رزومه هر کسی مشخص می شه.

کاربر دائمی آواتار dousti_design
    محل زندگی
    زنجان - تهران

بنظرمن ایده خوبیه. یا حداقل اگه اینم میسر نشد بنظر من مثلا میشه نوع کاربری کاربران(کاربر دائمی، کاربر جدید و...) که عضو نهاد هستن اضافه بشه. اینجوی که هرکی عضو نهاد هست اینجا نوع کاربریش بشه مثلا عضو نهاد. اینجوری هم توی فروم بچه های نهاد مشخص میشن و هم تبلیغی برای نهاد میشه.
    ایده شما خوبه بنظرم اما باید با مدیران فروم هماهنگ بشه و اونها موافقت کنند

نقل قول نوشته شده توسط amin0256 مشاهده تاپیک
    اتفاقا بنظرم خوبه آخه هم دامینی عالی داره و هم بقول خود آقا شهریار رزومه هر کسی مشخص می شه.
    اصلا سیاست کاری این سایت با نهاد فرق میکنه.بعدشم چرا همش دنبال لقمه ی آماده؟ اگه قراره یک کاره بزرگ انجام بشه از اولش باید کار خود بچه هایی باشه که عضو این نهاد شدنو به هر زحمتی شده هر کسی یه کمکی میکنه.بعدم رزومه یا شناخت اعضا از روی جوابایی که توو انجمن دادن اصلا درست نیست.اعضا از روی پروژه های عملی باید تواناییهاشون مشخص بشه.
    اینکار فقط شلوغ کاریه.

کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    محل زندگی
    تهران

اصلا سیاست کاری این سایت با نهاد فرق میکنه.بعدشم چرا همش دنبال لقمه ی آماده؟ اگه قراره یک کاره بزرگ انجام بشه از اولش باید کار خود بچه هایی باشه که عضو این نهاد شدنو به هر زحمتی شده هر کسی یه کمکی میکنه.بعدم رزومه یا شناخت اعضا از روی جوابایی که توو انجمن دادن اصلا درست نیست.اعضا از روی پروژه های عملی باید تواناییهاشون مشخص بشه.
    اینکار فقط شلوغ کاریه.
    به نظرم اصل ایده که میخواستن شروع کنن کار ایجاد نهاد و این بود که از واگذاری پروژه با قیمت پایئن جلوگیری بشه . ایده بزرگ و خوبیه تشکیل نهاد ولی به شرط اینکه فراگیر باشه.
    هر چی بزرگ تر تاثیر گذاریش بیشتر
    برنامه نویس های آماتور که به مبلغ پائین حاضر به انجام کار هستند هم برای رفع مشکلاتشون به این انجمن سر میزنن , مهم اینه که بشه روی اونو اثر بزاریم که دست از این کارشون بکشن!

به نظرم اصل ایده که میخواستن شروع کنن کار ایجاد نهاد و این بود که از واگذاری پروژه با قیمت پایئن جلوگیری بشه . ایده بزرگ و خوبیه تشکیل نهاد ولی به شرط اینکه فراگیر باشه.
    هر چی بزرگ تر تاثیر گذاریش بیشتر
    برنامه نویس های آماتور که به مبلغ پائین حاضر به انجام کار هستند هم برای رفع مشکلاتشون به این انجمن سر میزنن , مهم اینه که بشه روی اونو اثر بزاریم که دست از این کارشون بکشن!
    چرا سایت پونیشا همچین کاریو نکرد؟؟؟؟

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کرمان

چون پونیشا به درآمد خودش فکر می کنه نه به برنامه نویسا.

چون پونیشا به درآمد خودش فکر می کنه نه به برنامه نویسا.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کرمان

NO SPAM

کاربر دائمی
    محل زندگی
    http://reza.biz

دوستان عزیز ، لزومی نیست با استفاده از زیر دامنه سایت برنامه نویس ، کسب اعتبار کنیم ، هر کدوم از ما به اندازه کافی در حرفه خودمون اعتبار داریم .
    تبلیغات که نیست ، پروژه ها توسط برنامه نویسان به نهاد تزریق میشه .
    مشکلی از این بابات نیست .
    بهتره از همین اول راه عدم وابستگی به هیچ سایت/شرکت/ ساختار/ گروهی مشخص باشه برای مشتری .
    یا حق

دوستان ما دور هم جمع شدیم تا یک کار بزرگ و بدون مشکل انجام بدیم
    دور هم جمع شدیم تا همدیگه و بشناسیم و به تخصص همدیگه کمک کنیم تا همو بکشیم بالا
    اگه قرار نبود بشناسیم طرف واقعا کی هست ؟؟ و یا اینکه یک ایده بزرگ و ما نتونیم اعتماد کنیم که دوستان میگن شناسنامه و مشخصات حقیقی ما و میخواین چیکار؟؟ خوب برید پونیشا کارکنید ؟ چه حمایتی میخواین وقتی اعتمادی نباشه ؟؟ ما واسه کی تلاش کنیم ؟ فقط سرویس گیرنده باشین ؟؟

نیازی هم به سایت برنامه نویس نیست
    چه اماتور و یا چه حرفه ای خودمون استارت میزنیم از سایت گرفته تا شرکت
    دوستان عجله ای نداریم تصمیمات قطعی تو نشست بعدی انجام میشه

فعلا تصمیم داریم برای مبتدی ها که خودشون درخواست کردند ( تو پ خ و چت ) که براشون یک سری PDF و اموزش و پروژه تعریف کنیم که به سطحی مطلوب برسند

و برنامه دارم که پروژه ای تحقیقاتی تعریف کنم برای همه تا تو نشست بعدی هرکدوم از اعضا یک نتیجه کار ارائه بدند...چون قرار نیست کد نویس باشیم میخوایم هرکدوممنون بعد جند سال بشیم یک مدیر نمونه تا بتونیم یک کسب کار قابل توجه داشته باشیم

دوستانی هم که رزومه دادند اندک هستند 3 یا 4 نفر بودند

دوستان بیشتری اعلام کنند هنوز وقت هست

یک دوستی تو همین صفحه 5 رزومش و لینک کرده ! من تو یک پست قبلیم " هدیه سی ام اس " با خط قرمز نوشتم که برای دریافت لینک پیغام خصوصی کنند " 10 نفر حتی به خودشون زحمت خوندن ندادن....تایتل و خوندن و چرخیدن دنبال لینک ...ئ لینک کار نکرد یا پست اسپم دادند یا به خط موبایل + ایدی یاهو من هی راه به راه..... وقتی یک راه و روش برای دوستان مشخصی میشه به نظم اون با بی توجهی لطفا خط قرمز نکشید !!

اینجا رزومه ندید فقط پیغام خصوصی

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کرمان

من خیلی دوست دارم اما به نظرم سنم نخوره .

به نظر من خیلی عجله ای کار نکنیم بهتره داریم یه کار بزرگی و انجام میدیم با عجله کردن ممکنه هم اعصابخووردی ایجاد بشه هم بعضی ها خسته بشن بعضی ها ناامید بشن به قول معروف ره رو ان است که آهسته و پیوسته رود
    یه چیز برای دوستانی که توو نشست اصفهان حضور نداشتند اینه که هدف تشکیل نهاد فقط دادن پروژه به اعضا میدونن واس همینه که میگن میشه توو همین سایت برنامه نویس هم این کار و انجام داد اما هدف کسایی که توو نشست اصفهان حضور داشتن مهمتر از گرفتن پروژه این بود که بتونن پیشرفت کنن دانش و مهارت خودشونو با استفاده از دوستانی که پیدا کردن بالا ببرند بتونن یه تیم قوی به وجود بیارن که پروژه های مهم و با ارزش بگیرن و سهمی توو اونا داشته یاشن

من خیلی دوست دارم اما به نظرم سنم نخوره .
    درسته یک سری شرایط مثل سن و خدمت و اینا و نمیشه نادیده گرفت
    اما چند سال پیش یک جوانی 14 15 ساله بود که مایکروسافت اونو به خدمت گرفته بود

میخوام بگم اینجا ارجعیت رو دانش ادم ها هست البته بی دانشی اینجا نه تنها بد نیست بلکه از یک لحاظی خوبه چون هدف نهاد اینه که مبتدی ها و خودش اموزش بده و این اموزشی که میبینند با اموزشی که مقلا من دیدم ( هی خوردم زمین و پا شدم و ..) شک نکنید خیلی بهتره و کاش من سنم کمتر بود و حوصله داشتم تا دوباره میرفتم دنبال این مطالب تحت اموزش بزرگانی مثل اقای شهرکی

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کرمان

نقل قول نوشته شده توسط $ M 3 H R D A D $ مشاهده تاپیک
    درسته یک سری شرایط مثل سن و خدمت و اینا و نمیشه نادیده گرفت
    اما چند سال پیش یک جوانی 14 15 ساله بود که مایکروسافت اونو به خدمت گرفته بود

میخوام بگم اینجا ارجعیت رو دانش ادم ها هست البته بی دانشی اینجا نه تنها بد نیست بلکه از یک لحاظی خوبه چون هدف نهاد اینه که مبتدی ها و خودش اموزش بده و این اموزشی که میبینند با اموزشی که مقلا من دیدم ( هی خوردم زمین و پا شدم و ..) شک نکنید خیلی بهتره و کاش من سنم کمتر بود و حوصله داشتم تا دوباره میرفتم دنبال این مطالب تحت اموزش بزرگانی مثل اقای شهرکی
    والا عزیزم من نفهمیدم الان می تونم رزومه رو بفرستم یا نه؟

والا عزیزم من نفهمیدم الان می تونم رزومه رو بفرستم یا نه؟
    فک کنم واسه موسسین گواهی پایان خدمت میخواد.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کرمان

اگر بنویسیم به سن مشمولیت نرسیده مورد داره؟

اگر بنویسیم به سن مشمولیت نرسیده مورد داره؟
    اگه کارت پایان خدمت بخواد که میخواد ظاهرا دیگه مشمول و غیر نداره " میخواد=لازم است " جمله واضح و شفاف

اما.....
    دوستان همه رزومه بفرستند فایلی که تو پست های قبلی گذاشتم یک فایل ورد هست استاندارد هست همونو بگیرند رزومه بنوسیند
    واسه دسته بندی اعضا و تایین مسئولیت ها و اشنایی بهتر لازم هست

اصلا با اجازه اقا شهرک یکی از شروط ورود به نهاد و رزومه نویسی استاندارد و لیست نمونه کارها کنیم
    از همین الان منتظر رزومه دوستان هستم

رزومه من و خیلی ها به شوخی میگرند و میگن دیگه داستان های کودکی خودم و هم نوشتم
    خوب مشا هم بنویسید کام کنید

بعد انشا الله یک دوره میزاریم برای رزومه نویسی و "صحت در رزومه نویسی " و رزومه انگلیسی تا متخصصای این نهاد بتونند معرفی بشند تو سایرر کشور ها و بتونیم
    یک " قابلیت چند زبانه بودن به سایتمون بدیم " و سرویس ها ای از اون قبیل بدیم " و نقش پر رنگی تو گرفتند پروژه تو سایت خارجی فری لنسر داشته باشیم "
    جون مدتی هست عضو هستم و عناوین پروژه با پروژه های ما خیلی فرق داره و سطح اونا واقعا بالاست و قیمت ها هم استاندارد...چه خوبه با این تفاوت قیمت ارز ها ما هم کسب درامد خوبی داشته باشیم....نشد تک نفری اشکال نداره...تیمی کار میکنیم...چطوره ؟؟
    پس شرط اول مشخص شد

کاربر دائمی آواتار Jarvis
    محل زندگی
    Esfahan

ما که رزومه استاندارد خودمون رو دادیم

کاربر دائمی
    محل زندگی
    بندرعباس

نقل قول نوشته شده توسط $ M 3 H R D A D $ مشاهده تاپیک
    فعلا تصمیم داریم برای مبتدی ها که خودشون درخواست کردند ( تو پ خ و چت ) که براشون یک سری PDF و اموزش و پروژه تعریف کنیم که به سطحی مطلوب برسند
    اگه میشه این یکی رو زودتر انجام بدید تا منم بتونم توی نهاد ثبت نام کنم.
    آخه زشته بگم فقط یک سایت طراحی کردم اونم مال خودم بوده و CMS وردپرس داشته.

نقل قول نوشته شده توسط amin7x مشاهده تاپیک
    اگه میشه این یکی رو زودتر انجام بدید تا منم بتونم توی نهاد ثبت نام کنم.
    آخه زشته بگم فقط یک سایت طراحی کردم اونم مال خودم بوده و CMS وردپرس داشته.
    همینکه خودتون ظراحی کردید و همین که میدونید کمه و سواد خودتون و نسبت به انتظاری که از خودتون داردی خیلی خوبه و تلاشتون و زیاد میکنه ممنون دوست عزیز شما هم اون فایل و بگیرید وئ تکمیل کنید هرچه که دارید و
    http://ppage.ir/resum.rar

task بعدی

دوستان تا نشست بعدی ( معلوم نیست فعلا تاریخش )

هرکسی لظف کنه یکی ایده درموزد وب سایت ارائه کنه

ایده ای که توجیح اقتضادی داره و کسب درامد داشته باشه و { یا } یک سایت فرهنگی و خدماتی باشه { نمونه محک }

طرحتون و پورپوزال کنید ( تو نت سرچ نید در موردش } حالا خیلی دقیق هم نشد نشد اما بتونید حد اقل رو کاغذ یک درخت براش بکشید با 2 تا زیر شاخه حد اقل یا بیشتر
    زیر شاخه فایده ها....ضررات...فواید مالی... و فرهنیگ و و و و

و به تعداد بچه ها پرینت کنیم و شما دوست گرامی بتونی 30 مین راجب طرج خودتون دفاع کنید

تعداد نیروها ای که فکر میکنید لازم هست
    مقدار زمان
    مقدار هزینه های جانبی
    تعداد طراحان + مدیران پروژه + برنامه نویس
    اینکه چه ساختاری داشته باشه پروژ] { فریمورک باشه یا نه } و اسماشونم باشه خوبه

دوستان میدونم کار سنگینی هست
    اما گفتم کا بیشتر از یک کد نویس ما به برنامه نویس نیاز داریم و مسی که بتونه یک روزی تو جایگاه تحلیل گر سیستم وایسه و مدیر پروژه بشه

تو این task مطمونا گذرتون به نام فریمورک ها میخوره واژه پورپوزال و مدیریت زمان و هزینه و .... به گوشتون میخوره
    حتما پارامتر های ذکر شده تو نتایج کارتون باشه هرجند اگه یک خط از خودتون بنویسید
    میخوایم با هم رو این قضیه کار کنیم تا به هم این مباحث و یاد بدیم تا از این به بعد تو این مبحث ها ضعیف نباشیم

تو سرچ هاتون واسه ایده بحثایترنت ملی و اینترانت و مد نظر داشته باشید
    فکر کنید ایران یک کشور دور افتاده هست وسایت های بزرگ دنیا و بزارید از ذهنتون دور بشن تا نسبت به سرمایه های داخلی و نیازمندی های داخلی کشور تصمیم به ایده پردازی کنید البته نه فقط این بحث بیشترش رو این تمرکز باشه خوبه
    چون به فرهنگ بازدید کننده هامون نزدیک تره ایده ها ای که با توجه به نیاز کشور هست تا اینکه سایتی بزنی که کاربراش خارجی هستند مثلا شبکه اجتماعی و با یک سایت مثل مثلا رادیو قران http://radioquran.ir/

سوالی بود راجب این ببپرسید همینجا

///
    یک تاپیک داشتیم به نام کلاس های PHP
    کلاس های پر استفاده خودتون تو پروژ] هاتون و اونجا اشتراک بزارید یا اقا مصطفی یک تاپیک جدید بسازه تا یکجورا ای با نحوه کد نویسی دوستان اشنا بشیم تا بعد از کمی کار کردند بتونیم مهاجرت کنیم به فریمورک شخصی خودمون

صفحه 5 از 66 اولاول ... 345671555 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

1. گفتگو: تشکیل گروه برنامه نویسان php برای عرضه نرم افزارهای open source
    نوشته شده توسط dousti_design در بخش PHP
    پاسخ: 28
    آخرین پست: سه شنبه 28 آبان 1392, 11:23 صبح
  2. معرفی یک نرم افزار برای برنامه نویسان VB
    نوشته شده توسط Voldemort در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 06 تیر 1382, 00:08 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار