صفحه نمیاد ، اطلاعاتم رو پیام خصوصی زدم
صفحه نمیاد ، اطلاعاتم رو پیام خصوصی زدم
سلام لطفا یکی به من میگه تا کی وقت داریم توی کلاس رزومه نویسی ثبت نام کنید وتا کی وقت دارم رزومه ام را برای نهاد بفرستم.من چند روزی حسابی گرفتار بودم وقت نکردم بیام سراغ اینترنت لطفا راهنمایی کنید؟
آیا کلاسها حضوری هست؟یا نه مجازی؟هزینه اون چقدره؟
![]()
تا الآن 26 نفر توی سامانه پیامک نهاد ثبت شدن. از بقیه دوستان هم تقاضا دارم همکاری کنن.
دوستان یک نظر دیگه خودم داشتم که اقا محسن نوری ( محسن 15 ) هم همین نظر و دارند تشکیل فروشگاه برای نهاد هست به صورت انلاین
من تو ذهنم بود که یک برنامه نویس از ساب دامنه های نهاد یک پروفایل + شاپ +رزومه + و و و و داشته باشه برا خودش
بیایم یک فریم ورک و مثلا تایید کنیم و بگیم استاندارد هست
بعدش خیلی ها میان ماژول مینویسند براش و بفروشند و درگیر بقیه چیز ها نمیشند و کسب درامد میکنند
ماژول جوملا و و چظوره ؟
دوستان عزیزی که در دوره رزومه نویسی ثبت نام کرده اند ، ایمیلی فرستاده شد مبنی بر شرکت در نظرسنجی زمان و تاریخ برگزاری جلسه اول این دوره.
و همچنین مهلت ثبت نام در این دوره به پایان رسید.
تعداد ثبت نام شده ها : 20 نفر
آخرین ویرایش به وسیله مبین رنجبر : شنبه 04 خرداد 1392 در 12:05 عصر
Mobin Ranjbar
Software Engineer, Big Data Evangelist and Startup Guy
www.linkedin.com/in/mobinranjbar
www.MobinRanjbar.com
www.Hadoop.ir
www.BigDataWatcher.com
< به سوالات و درخواست هایی مبنی بر ارسال سورس کد ، نوشتن برنامه و ... از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود >
پلتفرم GoToMeeting چیه ؟از مهرداد عزیز سپاس گزارم که معرفی کارگاه رزومه نویسی رو بر عهده گرفت.خدمت دوستان عزیز عرض کنم این دوره به صورت آنلاین خواهد بود که تمامی مطالب به صورت اسلاید خواهد بود.این کارگاه در ۴ جلسه یک ساعته به صورت اسکایپ و یا پلتفرم GoToMeeting برگزار خواهد شد.حد نصاب برگزاری هم ۱۰ نفر می باشد که به محض رسیدن به حدنصاب تاریخ برگزاری اعلام خواهد شد.برای ثبت نام در این کارگاه لطفا فرم ثبت نام را تکمیل نمایید:
استاد شهرکی اگه ممکنه شما هم کارگاه آنلاین در مورد برنامه نویسی برگزار کنید .
یکی از سایت هایی هست که امکان برگزاری ارائه همراه با صدا رو فراهم میکنه که متاسفانه از هر ایمیل میشه یک بار به مدت 30 روز استفاده کرد.و چون من قبلا از این سرویس استفاده کردم امکان استفاده دوباره وجود ندارد.به همین هلت برگزاری این دوره رو با استفاده از نرم افزار TeamViewer Meeting انجام میدهیم که توضیحات بیشتر پس از مشخص شدن تاریخ نهایی ارسال خواهد شد.
Mobin Ranjbar
www.MobinRanjbar.com
www.Hadoop.ir
www.BigDataWatcher.com
< به سوالات و درخواست هایی مبنی بر ارسال سورس کد ، نوشتن برنامه و ... از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود >
سلام
می رم تو سایت ارور Incorrect link - please check and try again می ده چکار باید کرد؟
سلام
آقای رنجبر لینک باز نمیشه و ارور میده که لینک خراب هست. رفتم روی وب سایت یه وب انگلیسی زبان هست توی کدام قسمتش برم و توی نظر سنجی شرکت کنم.؟یوزر و پسورد را تعریف کنیم یانه با مشخصاتی که به شما داده ایم تعریف شده .لطفا راهنمایی کنید.
من منتظرم .ممنونم
اگر با این لینک مشکل دارید لطفا از میان گزینه های زیر انتخابتون رو به ایمیل بنده ارسال کنید :
سه شنبه - ساعت 10 تا 11 صبح
سه شنبه - ساعت 5 تا 6 عصر
چهارشنبه - ساعت 10 تا 11 صبح
چهارشنبه - ساعت 5 تا 6 عصر
تا الان 6 نفر در نظرسنجی شرکت کردند و مشکلی نداشتند.
Mobin Ranjbar
www.MobinRanjbar.com
www.Hadoop.ir
www.BigDataWatcher.com
من هم همین مشکل رو داشتم ...می رم تو سایت ارور Incorrect link - please check and try again می ده چکار باید کرد؟
روی لینک کلیک نکنید ... متن رو کپی کنید و توی مرورگرتون وارد کنید تا عمل کنه ...
اگه نشد :
http://kwiksurveys.com/s.asp?sid=tfj...8p158563%0D%0A
رو تبدیل کنید به :
http://kwiksurveys.com/s.asp?sid=tfj7jwftzuzes8p158563
موفق باشید
سلام
تشکر.
فقط یه سوال اونم این که رزومه نویسی لازم هستش؟
آخه ما فقط یه بار باید یه رزومه بنویسیم و بعدا فقط بروزش کنیم.
تشکر.
درباره ی teamviewer خواستم بپرسم اگر یه بار از نسخه Demo استفاده کرده باشی و 7 روز مهلتت تموم شده باشه چه کار باید کرد؟
Mobin Ranjbar
www.MobinRanjbar.com
www.Hadoop.ir
www.BigDataWatcher.com
نمیدونم نتیجه نظر سنجی چی میشه و چه زمانی انتخاب میشه ولی من یک پیشنهاد دارم
جمعه بعدازظهر هم گزینه خوبی میتونه باشه برای پیشنهادم هم دلیل دادم:1- هرکس کارمند ادارت دولتی هست یا ساعات کاری اون طوری هست که باید تا2یا3بعدازظهر سرکار باشه میتونه شرکت کنه2-هرکس با هر شغلی پنج شنبه و جمعه صبح را استراحت می کنه و جمعه باانرژی بهتری میاد برای یاد گرفتن ودر ضمن نگران کارهای عقب افتاده کاری و کارهای نیمه تمومی که باید روز بعد ببره سرکار نیست ویا نگرانی خیلی کمتری داره .یا اگر کسی هم جمعه روز تعطیلش بیرون ،پیک نیک یا ...رفته باشه تاجمعه عصر برگشته. نظر شما چی هست آقای رنجبر؟
Mobin Ranjbar
www.MobinRanjbar.com
www.Hadoop.ir
www.BigDataWatcher.com
ميشه گذاشت واسه بعد از امتحان كارشناسي ارشد كه هم شما وهم آقاي حسن زاده و هم ديگر دوستاني كه امتحان كارشناسي ارشد دارند امتحانشون را بدهند ونگران زماني كه ميخواهند صرف اين آموزش كنند نباشند و نگراني و استرس هم براي تداخل زمان كلاس با امتحان ارشد نباشه فكركنم تاريخ كنكور ارشد اواخر خرداد يا اوايل تير باشه وتا بعداز ارشد امتحان بچه هاي كارشناسي هم تموم ميشه .شايد يكي از دلايلي كه 20نفر بيشتر ثبت نام نكردند همين باشه بخاطر امتحانات فاينال خيلي ها سراغ اينترنت نمي آيند و مشغول درس خونده هستند. وقت ندارند به كار ديگري برسند.
براي همه آرزوي موفقيت دارم .موفق باشيد.![]()
نمیدونم چقدر در مورد این کنکور اطلاع دارید ولی در 2 نوبت صبح و عصر برگزار میشه و دوستانی که در نوبت عصر هستند ساعت 4 امتحان شروع میشه.در ضمن در هم شهر ها هم برگزار نمیشه پس فاصله راه و خستگی هم باید حساب کرد.تاریخ امتحان ارشد رو ذکر کردم دقیق البته.
حالا که خیلی از دوستان در نظرسنجی شرکت کردن نمیشه از نو شروع کرد.در جلسات بعد این نکته لحاظ می شود.
Mobin Ranjbar
www.MobinRanjbar.com
www.Hadoop.ir
www.BigDataWatcher.com
سلام و خسته نباشید
من هم رزومه خودم رو برای آقای حسین زاده ارسال کردم.
شمارمم در سیستم پیامکی ثبت کردم.
ممنون
دوستان
من هنوز نتورنستم رزومه صحیح رو ارسال کنم.
سرعت آپلود مبین نت واقعا ضعیفه!
راستی مدت ارسال رزومه تا کی هست؟
دوستان اصلا فقط مديران (فعلا) بايد رزومه ارسال كنن يا همه ي اعضا؟؟؟؟
همه ی اعضا.
خوب بر طبق نظرسنجی روز سه شنبه 5 تا 6 عصر بالاترین رای رو به خود اختصاص داد و با توجه به نظرسنجی ، برای روزهای دیگر هم رای هایی داده شد که با توجه به اینکه اکثریت رای ها متعلق به این روز است انتخاب شد.
برای دوستانی که مشکلی در رابطه با زمان دارند اسلاید جلسه اول پس از برگزاری در اختیارشان گذاشته خواهد شد و می توانند در جلسات بعدی ، ادامه مباحث را دنبال کنند.
جزئیات شرکت در دوره به همراه لینک نرم افزار و کد دوره تقریبا 2-3 ساعت قبل از برگزاری به ایمیل های ثبت نام کنندگان ارسال خواهد شد.
سپاس
آخرین ویرایش به وسیله مبین رنجبر : دوشنبه 06 خرداد 1392 در 12:34 عصر
Mobin Ranjbar
www.MobinRanjbar.com
www.Hadoop.ir
www.BigDataWatcher.com
ممنون یعنی فردا عصر منتظرهستم.
دوستان متاسفانه باید اعلام کنم به دلایلی که عرض خواهم کرد برگزاری دوره آنلاین رزومه نویسی در حوزه کامپیوتر و آی تی کنسل شد.مهمترین دلیلی که مجبور به این کار شدیم این هست که دوستانی که در نظرسنجی روز سه شنبه ساعت 5 تا 6 عصر رو انتخاب کرده بودند 8 نفر بودند ، یعنی از نصف ثبت نام شده ها هم کمتر ، 5 نفر از این دوستان هم به من اطلاع دادند که متاسفانه مشکلی برامون پیش اومده و نمیتونیم در این زمان در دوره شرکت کنیم.پس تعداد شرکت کنندگان این روز رسید به 3 نفر.بقیه دوستان هم به صورت غیریکنواخت روز های دیگر رو انتخاب کرده بودند.
دلیل بعدی هم نزدیک شدن به زمان امتحانات است که دوستان قبل تر به من اطلاعات داده بودند که زمان بسیارفشرده هست و نمیتونیم یکنواخت در این دوره شرکت کنیم.
و دلیل دیگر هم مشکل نرم افزار Teamviewer و عدم ارتباط با کیفیت و راضی کننده برای برگزاری دوره بود.
من از تمامی کسانی که وقت گذاشتند و فرم و نظرسنجی را تکمیل کردند عذرخواهی میکنم.
یک نکته دیگر اینکه فایل کامل اسلاید رزومه نویسی حرفه ای در حوره کامپیوتر و آی تی پس از تکمیل شدن همینجا پست خواهد شد تا تونسته باشیم حداقل هدفی که قرار بود انجام بشود را انجام داده باشیم.
سپاس
مبین رنجبر
Mobin Ranjbar
www.MobinRanjbar.com
www.Hadoop.ir
www.BigDataWatcher.com
سلام
خب بقیه نفرات ممکنه بتونن شرکت کنن.
الان من نظر دادم صبح اما می تونم عصر هم شرکت کنم.
من هم چون در همه زمان های اعلام شده مشکلی نداشتم ، نظر سنجی شرکت نکردم
کلی با عجله اومدم پای سیستم گفتم دیر کردم !!![]()
منم مشکلی نداشتم.
من هم مشکلی نداشتم با اینکه فردا امتحان دارم
البته با همون اسلاید ها کارمون فعلا راه میفته
من که صبر کرده بودم بعد از اتمام این دوره نسبت به تکمیل رزومه خودم و ارسال اون به آقا مهرداد اقدام کنم که ....
رزومه صحیح پ.خ شذ.
چرا از شور و هیجان افتادید ؟!
از تشکیل نهاد منصرف شدید ؟!
کلاس رزومه نویسی الکی کنسل شد !![]()
کسی از شور و هیجان نیفتاده. منتظر تکمیل بانک اطلاعات اعضا هستیم منتها اکثراً به علل مختلف از ارسال رزومه و اطلاعات شخصی خودشون طفره میرن.
من حتی به اندازه افراد شرکت کننده تو نشست اول هم رزومه ندارم ! اونا که پرچم دار بودند
رزومست بفرستید دوستان ! چرا خیلی ها نمیفرستند نمیدونم
من كه در گيرو داد امتحانات هستم فكر كنم بيشتر دوستان همين طوري باشند.
جناب H:Shojaei درست میفرمایند . من هم ترم آخرم و می خوام معدلم رو این دمه آخری یه تکونی بدم :) برای همین نمی تونم رزومه رو تکمیل کنم .....
دوستانی که نمیتونن رزومه شون رو تکمیل کنن ، پس فردا نمیتونن پروژه هایی که یک ماه و دو ماه کار میبره رو انجام بدن ، از همین اول راه مشخص هست اولویت های بهتری دارن یا برنامه ریزی صحیحی ندارن .
ببخشید که رک صحبت می کنم
ولی دید شما نسبت به این موضوع واقعا غیر قابل تحمله
من در تاپیک قبلی گفتم که ترم آخر هستم و می خوام معدلم رو بالا ببرم برای همین وقت کافی ندارم
این بالا بردن معدل هم می تونه توی بهتر کردن نهاد تاثیر گذار باشه وقتی که مشتری رزومه برنامه نویس خودش رو ببینه (البته اگر این امکان در سایت نهاد بود...)
من می گم حالا چه عجله ای هست (توی یکی از پست ها اعلام شد که تا نشست بعدی فرصت هست برای ارسال رزومه )
بنابراین به نظر من حساس شدن در هر چه سریع تر ارسال رزومه به نفع نهاد نیست ... چون هر کسی میاد و سریع اطلاعات خودشو بدون اینکه بهش فکر کنه که مثلا چقد در این زمینه مهارت کافی داره تکمیل می کنه و ......