کسی که سوال پرسیده (در واقع هدف تاپیک ) در مورد Memory Allocation هست . پس اگه هدفت از Allocation کردن نبود پس کلا پست هات Off-Topic بود .با کدی که من نوشتم میشه از خونه های رم استفاده کرد.راستی هدفم هم Allocation کردن نبود چون نه تنها من کل بچه های تاپیک هم نمیتونن Allocation رو فقط و به طور خالص با اسمبلی بنویسن.حالا هی بیاین بگین Allocation نکردی.مگه فقط باید Allocation کرد ؟میشه با 10000راه یک برنامه رو نوشت.
درضمن من نگفتم به اسمبلی ربط داره یکم فک کن ببین چی داری میخونی.گفتم چرا از اسمبلی استفاده نمیکنی؟(حالا هیییییی بیا بگو چه ربطی به اسمبلی داره)
اگه بحث خاصی داری که میخوای در بارش بحث کنی یه تاپیک درست کن تا تاپیک های دیگه منحرف نشه.
از کجا انقدر مطمءنی که کسی نمیتونه یه Allocator پیاده سازی کنه ؟
بله "باید" کلا هر برنامه ای از Memory Allocation استفاده میکنه ! چه این Allocation از Stack باشه چه از Heap چه از ... شما بدونه Allocation بنویس تا اسمت تو کتاب گینس نوشته بشه .
شما داری مشکل رو میزنی رو حساب زبان C و میگی از Assembly استفاده کن در صورتی که مشکل از جای دیگه ای هست .
هرچی فک میکنم نمیدونم چه ربطی داره !در ضمن قرار نیست تو حالت kernel باشه مگه بیماریم.منظور من از کامل اینه که میشه برنامه رو نوشت.وگر نه برای کرنال یه عالمه باید مطالعه کرد تا سیستم از protect mode در بیاد.اینو خودم تو زمان هک بازی ها متوجه شدم که نمیشه مقداری که مثلا تو 0x7899ea هست رو پیدا کرد
بیخیال آقا ;)