اسم تاپیک رو که خوندم برام جالب به نظر اومد ولی خب محتوای تاپیک ...

darkness:دوست عزیز بحثت خیلی جالبه،شما الان کامل اسمبلی بلدی ؟ و اینکه ایا میاید برای یک برنامه هزاران خب کد با دستورات اسمبلی میزنید که برنامه سازی کنید ؟ خیلی خوشحال میشم یه پروژه بزرگتون رو که با اسمبلی کد زدید رو ببینم
بحث کرک رو پیش کشیدید،حرفاتون خیلی جالبه،شما با افتخار دارید از کرک و ناامید کردن یه شخص از برنامه نویسی حرف میزنید ؟ (امیدوارم هیچ وقت هیچ وقت توی ایران با این طرز تفکر ما کپی رایت نداشته باشیم وگرنه به جای هرچی دانشگاه و کتابخانه و ... هست باید زندان و دادگاه تاسیس کنیم)
در ضمن خیلی خوبه اینم بدونید که هنوز خیلی چلنج ها هست که بهشون بر نخوردید ( از طرز صحبتتون اینو گفتم اگه اشتباهه بگید اصلاح کنم)چون تا حالا فکر نکنم برای برنامه های دات نت به سراغ obs های خیلی پیچیده و مبهم سازی هایی که نرم افزار های بزرگ دارن استفاده میکنند رفته باشید
فیا به فرض مثال دور زدن token ها (همین مدل ملی که امن افزار زد...!!)
اینو هم خوبه به خاطر داشته باشید توی مساله RCE زبان اسمبلی نیست که حرف اول رو میزنه،بهتره بدونید که داشتن درک کاملی از عملکرد سیستم ها خیلی مهم تره،و مورد بعدی اینکه فکر کنم بهتر باشه قبل اینکه نگاه کنیم اسمبلی توی کرک چه نقشی داره به یه مرحله قبل نگاه کنیم یعنی ابزارتون مثل Diassembler یا Debuger ها
و تا جایی که بنده میدونم اینها به زبان اسمبلی نیستند.مورد دیگه اینکه خیلی ها هستند (کسانی که RCE رو تازه شروع کردند،بدون درک کامل اسمبلی هم کارشون رو میکنند چون هم عملکرد برنامه رو درک میکنند هم به جای سعی برای یادگیری کامل اسمبلی سعی میکنند بیشتر به پرش ها و عملگر ها توجه کنند)
((((((یه مورد دیگه هم اینکه فکر کنم این ضرب المثل درخت هر چه پربار تر افتاده تر رو هنوز خیلی وقت نکردی بهش فکر کنی؟)))))
در مورد اینکه گفتید اگه از مایکروسافت دور بشیم دنیا خاموش میشه ،فکر کنم بهتره یکم دیدتون رو نسبت به اوپن سورس و گستردگی استفاده اون در حال حاضر وسیع تر کنید
در مورد کار تیمی هم همینقدر بس که تو ایران مردم اماده کار تیمی اند !!!!!!!!!!!

امیدوارم حرفام ناراحتتون نکرده باشه صرفا یه نقد ساده و کوچیک ( در حضور بقیه اساتید نقد صحبت جایز نبود اما به هر حال سعی کردم نظرمو راجع نوشته هاتون بگم)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد بحث اصلی تاپیک هم بنده فکر میکنم زبان های دات نت یا پایتون رو برای شروع کار انتخاب کنید

پ.ن:خواستم راجع بحث ویروس نویسی و انالیز بدافزار که مطرح کردید هم بگم اما از حوصله من ( الان با این وضعم :دی و )و جمع بیننده مطلب خارجه

موفق باشید