نقل قول نوشته شده توسط darknes666 مشاهده تاپیک
متاسفانه نمیتونم به بیشتر سوالاتون پاسخ بدم به جز چندتاش.
نخیر بنده ایده های خیلی جالبی هم ارایه کردم و چندین بار شده که روش های من توسط این هکران پیر like شده.

راجب کنسول گیم بنده یه مثال زدم همین الانشم ما مدیون مایکروسافتیم.

درمورد ضرب المثل این یه حقیقته همیشه استثنا وجود داره.

من فقط رو crackme کار نمیکنم.نرم افزارم(کله گنده نه معمولی) کرک میکنم که فردا یه کی اینجوری گفت مدرک داشته باشم.گرچه فعلا موفق نشدم.

در این رابطه بگم
که کرکر ها در حال حاضر دارن رویه فروم مرجع کار میکنن.وقتی تکمیل بشه شاخ ترین نرم افزار کره ی خاکی بیشتر از 30 دقیقه هم دووم نمیاره.
طرز صحبتتون واقعا جالبه

پست هاتون رو که دیدم نگاه به سنتون کردم خیلی خوشحال شدم،که تو این سن شروع به کار کردید و حدس زدم نگاه و دیدتون نسبت به هم سن و سال هاتون فرق داشته باشه

اما وقتی پست هاتون رو خوندم چیز دیگه ای دستگیرم شد،شما هم دارید همون روند رو طی میکنید منتها در حیطه کاری دیگه(هم سن هاتون در گیم شما در مسئله RCE )و زیاد هستن این هم سن ها که با انجام یک کار(مثلا گرفتن دسترسی ساده از یک سایت و دیفیس اون)خودشون رو بزرگ اون علم میدونند و دیگه خدا رو بنده نیستند
امیدوارم دیدتون رو عوض کنید و سعی کنید تفکرتون رو عوض کنید و این مطمئنا خیلی بهتر خواهد بود و جای پیشرفت بیشتر به شما میده و میتونید تو فضا سایبر خیلی بهتر وبیشتر فعالیت کنید(نه اینکه بعد چند سال گم بشید)

من سعی میکنم دیگه ریپلی نکنم تو این تاپیک

موفق باشید