مشاهده دست آورد نظرسنجی: نظر شما درباره تشکیل چنین نهادی چیست؟

رای دهنده
383. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • مفید است

326 85.12%
  • نظری ندارم

12 3.13%
  • بی نتیجه است

45 11.75%
صفحه 14 از 66 اولاول ... 412131415162464 ... آخرآخر
نمایش نتایج 521 تا 560 از 2601

نام تاپیک: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

دوستان شرمنده این سوال رو میپرسم من در جریان نظر سنجی پیامکی نیستم میشه یه بار بگید گزینه های چی بوده و اعداد گزینه ها چی بوده

نقل قول نوشته شده توسط Dead Space مشاهده تاپیک
    دوستان شرمنده این سوال رو میپرسم من در جریان نظر سنجی پیامکی نیستم میشه یه بار بگید گزینه های چی بوده و اعداد گزینه ها چی بوده
    نظر سنجي كه جناب شهركي گذاشتن:
    بعد از مذاکره با آقا مهرداد و به پیشنهاد ایشون، قرار شد یک کارگاه آموزشی هم توی نشست دوم برگزار کنیم که موضوعش میتونه به انتخاب خودتون باشه. چند مورد که بنده پیشنهاد کردم:
    1- MVC
    2- OOP
    3- یکی از Frameworkهای PHP
    4- ساخت یک پروژه عملی (مثل فروشگاه اینترنتی با درگاه پرداخت آنلاین و سبد خرید و... یا گالری عکس حرفه ای یا هر موضوع دلخواه دیگه)
    5- استفاده از Template Engineهایی مثل Smarty
    اگه موضوع دیگری هم مدنظرتون هست، میتونید به فهرست اضافه کنید. برای شرکت در نظرسنجی، عدد مربوط به گزینه دلخواهتون رو به شماره پیامک نهاد (که توی پست اول این تاپیک هست) پیامک کنید و اکیداً سفارش میکنم پست نگذارین (مگه اینکه گزینه ای بخواین اضافه بشه).
    گزينه ي يك رو ابتدا(مشخص كننده ي شماره ي نظر سنجي)
    و بعد از يه اينتر(خط بعد) گزينه ي بعدي شماره ي مورد نظر از گزينه ها.

کاربر دائمی آواتار Jarvis
    محل زندگی
    Esfahan

من گفته بودم 15 تیر .. ولی اگه یکم دیرتر بشه بهتره ... مثلا 18 تیر یا 19 تیر... یه مشکلی برام پیش اومده که تا 17 تیر نمی تونم مسافرت برم
    اگه هم بیفته بعد از ماه رمضون که چه بهتر ... اون موقع تمام وقتم آزاده ...

دوستان قصد بر تبلیغ ندارم
    من برای پشتیبانی کار هام یک سیستم تیکت نصب کردم که مشتری هامو مدیریت کنم
    یک دپارتمان هم افزودم به نام نهاد حمایتی از برنامه نویسان

تو صندوق پیفام خصوصی که رفتم برای اینکه درخواست های هیئت موسس و رزومه شما دوستان و جمع کنم دیدم انقدر پیغام خصوصی دارم که همه چیزش گمه توش ( به لطف شما دوستان :دی )
    چون تو زمان های مختلف می اومد نمیشد همه و جمع کنم و البته خیلی ها هی رزومه و تصحیح میکردند و دوباره میفرستادند و تشخیث نسخه کامل هم سخت بود باز

دوستان لطف کنند تو سیستم عضو بشند و اونجا رزومه خودشون و مجددا ارسال کنند به من
    http://support.futureoftheweb.ir

نقل قول نوشته شده توسط $ M 3 H R D A D $ مشاهده تاپیک
    دوستان قصد بر تبلیغ ندارم
    من برای پشتیبانی کار هام یک سیستم تیکت نصب کردم که مشتری هامو مدیریت کنم
    یک دپارتمان هم افزودم به نام نهاد حمایتی از برنامه نویسان

تو صندوق پیفام خصوصی که رفتم برای اینکه درخواست های هیئت موسس و رزومه شما دوستان و جمع کنم دیدم انقدر پیغام خصوصی دارم که همه چیزش گمه توش ( به لطف شما دوستان :دی )
    چون تو زمان های مختلف می اومد نمیشد همه و جمع کنم و البته خیلی ها هی رزومه و تصحیح میکردند و دوباره میفرستادند و تشخیث نسخه کامل هم سخت بود باز

دوستان لطف کنند تو سیستم عضو بشند و اونجا رزومه خودشون و مجددا ارسال کنند به من
    http://support.futureoftheweb.ir

به نظر من باید توو این نشست ما حداقل زمان نشست بعدی رو مشخص کنیم مثلا یک یا دو ماه بعد فلان روز بعد دیگه اعضا دو ماه وقت دارن برنامه هاشونو جوری تنظیم کنن تا بتونن به نشست برسن این شکلی این همه بحث های حاشیه ای در مورد وقت و زمان و مکان نهاد که هیچ تاثیری توو پیشرفتن به سوی هدف هامون نداره پیش نمیاد
    من غیر ماه رمضون هر وقتی که معین بشه مشکلی ندارم باهاش به امید خدا

راستی من یه اسم واسه نهاد توو ذهنم دارم پیشنهاد میدم دوستان نظر بدن : "" پارسیس""(مخفف پارس سیستم)

من هم مشکل خاصی با زمان ندارم فقط اگه قبل از ماه رمضان بخواد برگزار بشه، بین 13-15 تیرماه برام بهتره ولی اگه بعد از ماه رمضان باشه که بتونم مطالب کارگاه آموزشی رو جمع بندی و اسلایدها رو آماده کنم و آمار شرکت کنندگان هم دقیق دستم بیاد که DVDهای هدیه رو تکثیر کنم (با چاپ روی DVD و...) بهتره.

محل زندگی
    Esfahan

آره منم با بعد از ماه رمضون موافقم...

کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    محل زندگی
    تهران

بعد از ماه رمضان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

تصویب شد

هر کس موافق هستش بگه!!!!!!!!!
    این هم یک شوخی بود.
    منم با بعد از ماه مبارک رمضان موافق هستم. سرم کمی خلوت میشه.

من كه كلا ديگه با زمانش مشكلي ندارم اگه فردا هم باشه ميام بعد ماه رمضان هم باشه ميام.
    حالا كه وقت تا نشست زياد داريم به نظرم اگه دوستان طراح اينجا داريم چند تا لوگو هم واسه نهاد طراحي كنن (تا با نظر سنجي يكيش انتخاب بشه) تا تبليغات رو هم از همين الان با نام و لوگو با كمك دوستان شروع كنيم.
    موفق باشيد.

به نظر من بهتره برای کارهایی مثل طراحی و... صبر کنیم تا توی نشست، برحسب تخصصهای دوستان، دپارتمانهای نهاد تشکیل بگیره و بعد، هر کاری رو به دپارتمان مخصوص خودش بسپریم.

کاربر جدید آواتار diaoko89
    محل زندگی
    کــــردســــــــتان

جناب شهرکی به نظر میاد که همون بعد ماه رمضان بهتر باشه اینجوری احتمالا به تعداد شرکت کننده ها هم در این مدت اضافه خواهد شد البته اگر کسانی که الان آماده حضور در نشست هستند تا اون موقع پشیمون نشن
    با تشکر

کاربر دائمی آواتار ravand
    محل زندگی
    راوند کاشان

ببخشید مهندس این دپارتمان یعنی چه؟

بخشهای فرعی داخل یک سازمان رو که هرکدوم بخشی از فعالیت کلی اون رو بعهده میگیرن و با هم همکاری میکنن، دپارتمان (Department) میگن. مثل دپارتمان طراحی، دپارتمان بازاریابی و...

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کرمان

سلام
    آقای شهرکی ببخشید یه مسئله :
    جوری که شما رفتار می کنید انگار کسی که نتونه در جلسات نهاد شرکت کنه عضو نهاد نیست!
    خب منم به اون DVD شما نیاز داریم و خیلی دوست دارم که اون رو داشته باشم و بر دانشم افزوده شه اما شما می گید فقط کسانی که می آیند dvd رو می گیرند.

خوب دوست عزیز، راه حلتون رو برای دریافت DVD میشه بگین؟ نمیشه که 8.5 گیگابایت اطلاعات رو بگذارم برای دانلود. بعلاوه این DVD صرفاً یکجور تشکر از کسانی هست که توی نشست شرکت میکنن و اینهمه راه پا میشن میان. حالا بقیه اعضای نهاد که بعد از راه اندازی اون، میتونن/میخوان فعالیت جدی خودشون رو شروع کنن، همون موقع به DVD دسترسی پیدا میکنن. بهرحال خود این DVD گویا برای تعداد زیادی از دوستان، خیلی بیشتر از صحبتهایی که توی نشست میشه مطرح کرد و فعال بودن توی تشکیل نهاد، ایجاد انگیزه کرده.

دوستان تاریخ پی شد ؟ مهندس شهرکی چه شد برنامه ؟

راستش تا اینجا که اکثر دوستان (منجمله خودم) بیشتر با بعد از ماه رمضان موافق بودیم. البته این اطلاعات صرفاً مخصوص کسانی هست که نظرشون رو گفتن و متأسفانه خیلی از اعضای نهاد هنوز اعلام نظر نکردن. گویا باید یه فکر دیگه برای نحوه فعالیت و امتیازدهی به اعضای نهاد داشته باشیم.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    http://reza.biz

بنده هم موافقت خودم رو برای اجرای نشست دوم در تاریخ بعد از ماه مبارک رمضان اعلام میکنم .

محل زندگی
    Esfahan

ضمن تشکر از دوستانی که لطف میکنن و همکاری میکنن توی بخش نظرخواهی ...
    میخواستم بگم باید یه فکر اساسی در مورد وضع نظرخواهی و نظر سنجی و کلاً همکاری بکنیم ...
    الان خیلی از اون دوستانی که توی نشست اول اومدن اصفهان و شوق زیادی هم داشتند ، خیلیاشون الان خبری ازشون نیست!
    فکر میکنم باید یه سیستمی طراحی کنیم که نظرخواهی توسط اون انجام بشه و کسانی که توی نظرخواهی شرکت نمیکنن و کلاً همکاری نمیکنن یه تمهیدات منفی براشون لحاظ بشه...
    و اگر همکاریشون ادامه پیدا نکرد حذف بشن!

بابا ما به افرادی نیاز داریم که آماده و پر انرژی باشن ... به قول خودمون پایه کار باشن ... نه این که بیان یه خرجی بکنن و هیچی .. رفتن و انگار نه انگار که یه نهادی هم داشت تشکیل میشد!!!
    جو اجازه نمیده که اسم ببرم ... وگرنه نام کاربری تمام اونایی که توی نشست اول حضور پیدا کرده بودن خاطرم هست ...
    خواهشاً دوستان لطف کنن و همکاری کنن...

من یه اسم پیشنهاد دادم و اینکه تاریخ های نشست های بعدی و توو نشست قبلترش که برگزار میشه تعیین کنیم اما نه آقا مهرداد و نه مهندس شهرکی و نه همیم آقا محمد گل هیچ نظری ندادن

با تاریخ هم من مشکلی ندارم هر موقع تصمیم بگیرید هستم چه بعد ماه رمضان چه قبلش

ما انتخاب و دست دوستان دادیم چون شرایط ها متفاوت هست با این حال تاثیر کمی داشت
    حساب کنید که اگه خودمون رو یک تاریخ خاص پافشاری می کردیم شک نکنید 2 نفر هم نظر نمیدادند !

محل زندگی
    Esfahan

نقل قول نوشته شده توسط saman-arsenal مشاهده تاپیک
    من یه اسم پیشنهاد دادم و اینکه تاریخ های نشست های بعدی و توو نشست قبلترش که برگزار میشه تعیین کنیم اما نه آقا مهرداد و نه مهندس شهرکی و نه همیم آقا محمد گل هیچ نظری ندادن
    در مورد اسم خب من فراموش کرده بودم .. از نظر من که خوبه ... اما من که کاره ای نیستم ... تصمیم با استاد شهرکی و مهرداد هستش ...

من میگم اگه قرار نهاد پیشرفت کنه باید با برنامه پیش بره اگه ما به اونجایی که صحبتش و میکنیم و داریم واسش تلاش میکنیم بخوایم برسیم باید با برنامه حرکت کنیم ما باید به جایی برسیم که حتی یه تقویم واس نهاد تشکیل بدیم که برنامه یکسال آینده نهاد و تاریخ نشست هاش مشخص و تعیین شده باشه اگه واقعا قرار نهاد یک شکل جدی به خودش بگیره به نظرم باید بهش قاطعیت بدیم به هر حال هر تاریخی که معین بشه یه عده مخالف داره یه عده موافق نباید به اینجور چیزا زیاد توجه کرد ما باید برای شروع کار از تاریخ بعدی نهاد شروع کنیم که مثلا توو هر نشست تاریخ و مکان بعدیش مشخص بشه و بعد از یک مدت که نهاد تقویت شد بتونیم واسش یه برنامه یکساله داشته باشیم این شکلی اعضا میدونن دو ماه دیگه توو فلان تاریخ قراره جلسه نهاد تشکیل بشه اگه واقعا به نهاد اهمیت بدن و بخوان براش تلاش کنن یه جوری برنامه ریزی میکنن که بهش برسن خلاصه این نظر منه پیشنهادمو دادم حالا دیگه باقیش با دوستانه . . .

نقل قول نوشته شده توسط saman-arsenal مشاهده تاپیک
    من میگم اگه قرار نهاد پیشرفت کنه باید با برنامه پیش بره اگه ما به اونجایی که صحبتش و میکنیم و داریم واسش تلاش میکنیم بخوایم برسیم باید با برنامه حرکت کنیم ما باید به جایی برسیم که حتی یه تقویم واس نهاد تشکیل بدیم که برنامه یکسال آینده نهاد و تاریخ نشست هاش مشخص و تعیین شده باشه اگه واقعا قرار نهاد یک شکل جدی به خودش بگیره به نظرم باید بهش قاطعیت بدیم به هر حال هر تاریخی که معین بشه یه عده مخالف داره یه عده موافق نباید به اینجور چیزا زیاد توجه کرد ما باید برای شروع کار از تاریخ بعدی نهاد شروع کنیم که مثلا توو هر نشست تاریخ و مکان بعدیش مشخص بشه و بعد از یک مدت که نهاد تقویت شد بتونیم واسش یه برنامه یکساله داشته باشیم این شکلی اعضا میدونن دو ماه دیگه توو فلان تاریخ قراره جلسه نهاد تشکیل بشه اگه واقعا به نهاد اهمیت بدن و بخوان براش تلاش کنن یه جوری برنامه ریزی میکنن که بهش برسن خلاصه این نظر منه پیشنهادمو دادم حالا دیگه باقیش با دوستانه . . .
    اینو من قبل از تو گفته بودم.کسی اهمیت نداد
    بعدشم گفتن آزادی نگفتن انقدکه...اینجوری جلو بریم فردا هر کی سازه خودشو میزنه!!!!

کاربر دائمی
    محل زندگی
    http://reza.biz

نقل قول نوشته شده توسط Mohammad Salehi مشاهده تاپیک
    ضمن تشکر از دوستانی که لطف میکنن و همکاری میکنن توی بخش نظرخواهی ...
    میخواستم بگم باید یه فکر اساسی در مورد وضع نظرخواهی و نظر سنجی و کلاً همکاری بکنیم ...
    الان خیلی از اون دوستانی که توی نشست اول اومدن اصفهان و شوق زیادی هم داشتند ، خیلیاشون الان خبری ازشون نیست!
    فکر میکنم باید یه سیستمی طراحی کنیم که نظرخواهی توسط اون انجام بشه و کسانی که توی نظرخواهی شرکت نمیکنن و کلاً همکاری نمیکنن یه تمهیدات منفی براشون لحاظ بشه...
    و اگر همکاریشون ادامه پیدا نکرد حذف بشن!

بابا ما به افرادی نیاز داریم که آماده و پر انرژی باشن ... به قول خودمون پایه کار باشن ... نه این که بیان یه خرجی بکنن و هیچی .. رفتن و انگار نه انگار که یه نهادی هم داشت تشکیل میشد!!!
    جو اجازه نمیده که اسم ببرم ... وگرنه نام کاربری تمام اونایی که توی نشست اول حضور پیدا کرده بودن خاطرم هست ...
    خواهشاً دوستان لطف کنن و همکاری کنن...
    همه چیز در نشست فیزیکی بهتر حل خواهد شد .

نقل قول نوشته شده توسط ***BiDaK*** مشاهده تاپیک
    اینو من قبل از تو گفته بودم.کسی اهمیت نداد
    بعدشم گفتن آزادی نگفتن انقدکه...اینجوری جلو بریم فردا هر کی سازه خودشو میزنه!!!!
    کاملا باهات موافقم با این روش فکر نکنم به جاهای خوبی برسیم چون هنوز سر تصمیم گرفتن رو یه تاریخ مشکل داریم چه برسه به تصمیمات مهمتر

نقل قول نوشته شده توسط Mohammad Salehi مشاهده تاپیک
    در مورد اسم خب من فراموش کرده بودم .. از نظر من که خوبه ... اما من که کاره ای نیستم ... تصمیم با استاد شهرکی و مهرداد هستش ...
    که گفته شما کاره ای نیستین؟ همه به اندازه هم توی تمام جنبه های نهاد نقش دارن منتها اجازه بدین این موارد (اسم و اهداف و...) توی نشستهای حضوری مورد بررسی قرار بگیره چون اینجا خیلی نمیشه منظورمون رو برسونیم.

درمورد سامانه هم باید بگم امکان اطلاع رسانی با این سیستم هم هست ولی عملاً وقتی راه اندازی میشه که دوستان، جدیت خودشون رو نشون بدن. بهم حق بدین که نخوام هزینه از جیب بگذارم برای بعضی از دوستان (تعدادشون زیاد نیست ولی بهرحال هستن) که حتی حاضر نیستن روزی یکبار همین تاپیک رو بررسی کنن، چه برسه به حضور فیزیکی توی نشستهای نهاد!

محل زندگی
    Esfahan

بله منم با استاد شهرکی موافقم ... و منظورم هم از پست های آخرم همین بود ... اونایی که واقعا میخوان به نهاد و اهدافش کمک بکنن لااقل باید روزی یک بار به این تاپیک سر بزنن ...
    اینجوری هم همکاری میکنن ... و هم از اخبار و پیشرفت کار مطلع میشن

کاربر تازه وارد آواتار Yuness Mehdian
    محل زندگی
    Global Village

سلام دوستان منم هستم

آقاي Mohammad-Salehi واقعا با نظرتون موافقم اين تاپيك هر روز بايد فعال باشه و تا برگذاري نشست هر روز درباره ي يك چيز بحث و گفتو گو و تبادل نظر بشه.
    من خودم به شخصه روزي حداقل 3 بار اين تاپيك رو چك ميكنم و اگه جايي نظري انتقادي پيشنهادي داشته باشم ميگم.
    دوستان هم ياري كنند كه همه بدونيم همه هستن.
    در كل ميخوام بگم اين تاپيك كه 113 نفر راي مثبت بهش دادن حد اقل 30 نفرشون كه موافقت كامل كردن ديگه همونها هم بايد تو نظر سنجيها و نظرات و... شركت كنند. نميشه از دور وايساد نگاه كرد و گفت خب اين آقا درست ميگه اون آقا اشتباه ميگه و كارها همينطوري پيش بره به نظر من يه موضوع عمومي همين الآن مطرح بشه تا دربارش گفت گو و تبادل نظر بشه تا دوستان ديگه هم موضعشون رو مشخص كنن.

نظر دوستان درمورد 18 و 19 مرداد چیه؟ 18 مرداد که جمعه است و 19 هم بخاطر عید فطر تعطیله. اینطوری هم 2 روز داریم برای اینکه اگه خواستیم، برنامه کاملتری بگذاریم (کارگاه آموزشی بیشتر و...) و هم اینکه اگه کسی خواست بیاد، زمان کافی برای برگشتن به شهرش رو هم داشته باشه.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    بندرعباس

نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    نظر دوستان درمورد 18 و 19 مرداد چیه؟ 18 مرداد که جمعه است و 19 هم بخاطر عید فطر تعطیله. اینطوری هم 2 روز داریم برای اینکه اگه خواستیم، برنامه کاملتری بگذاریم (کارگاه آموزشی بیشتر و...) و هم اینکه اگه کسی خواست بیاد، زمان کافی برای برگشتن به شهرش رو هم داشته باشه.
    این جوری مسئله مکان نیز مطرح میشه.

کاربر تازه وارد آواتار A.ardalan far
    محل زندگی
    Kerman

با سلام به دوستان .
    خوب خیلی خوشحال شدم که دوستانی در تصمیم به عملی کردن این ایده بسیار مفید هستند .
    چون از ابتدا در جریان بحث ها نبودم سعی کردم تایپیک رو از ابتدا بخونم اما واقعا خیلی سردرگمی توشه و همه در انتظار :ی

ایده بسیار جالبی فقط اراده میخاد. نظر شخصی من در مورد این ایده.

اول اینکه ها انجمن یا گروه یا ثمن یا هرچی نیاز به یک تیم هیت مدیره داره حتی در مردمی ترین انجمن ها نیاز هم به یک تیم هیت مدیره داره . برای اعمال محدودیت صرفا نه . برای نظم و مدیریت دادن.
    به نظرم رسما یک تیم مدیریت براش تعریف کنین با یک اساس نامه و مرام نامه و کاملا دمکراسی و انتخاب اعضا با رای باشه ...

هر سیستم هم هزینه های داره خوب همین پنل اس ام اس خودش یه هزینه داره که دوستان دارن از جیب میزارن همین یه مورد کوچیکه . همه میگیم اقا خوبه اقا فلانه ...
    به نظرم میشه براش یک وب سایت تخصصی با امکانات مناسب با نهاد تعریف کرد و حتی جلسات انلاین برگزار شه و ... برای این مشکل میشه donate کنیم هرکی که واقعا این نهادو میخاد.
    و اجرای بشه . الته طبق اساس نامه ای که هیت مدیره تعریف میکنه

ببخشید نظراتم کلی بود .

18 و 19 مرداد هم خوبه . با این که مسافت زیاده ولی حتما شرکت میکنم.

محل زندگی
    Esfahan

نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    خب چون بعد از ماه رمضان هست خوبه ... ولی اتوبوس ها روز عید فطر هم کار میکنن ؟

کاربر دائمی آواتار colors
    محل زندگی
    کــردســــــــــتــان

عملا بیشتر دوستان تا آخر تابستون برای وقت مشکلی ندارن, تنها مشکل اینه که زمان رو قطعی نمیکنیم! به نظر من بهتره طی یه نظرسنجی به صورت قطعی تاریخ و مکان دقیق رو مشخص کنیم.
    برای 18 و 19 مرداد هم موافقم.

من هم با 18 و 19 مرداد موافقم.

صفحه 14 از 66 اولاول ... 412131415162464 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

1. گفتگو: تشکیل گروه برنامه نویسان php برای عرضه نرم افزارهای open source
    نوشته شده توسط dousti_design در بخش PHP
    پاسخ: 28
    آخرین پست: سه شنبه 28 آبان 1392, 11:23 صبح
  2. معرفی یک نرم افزار برای برنامه نویسان VB
    نوشته شده توسط Voldemort در بخش VB.NET
    پاسخ: 0