بچه ها تنها راهی جلوگیری از مفت فروشی اینکه کسی برنامه میگیره کسی دیگه نیاد برنامه رو ارزون بگیره وبگه شما به این شخص سفارش دادید و باید از همان شخص بگرید. وقتی این طوری خودمون حق هم رو رایت کنیم و طرف مجبور میشه برنامه رو به اون شخصی که سفارش داده بگیره دیگه این طوری تجمعی به وجود نمیاد وقتی کسی پروژه کسی رو نگیره اون موقع اونم پروژه اون رو نمیگیره همین طوری میبنن کسی نان اون یکی رو آجر نمیکنه اونم نان کسی دیگه رو آجر نمیکنه و اون مقعس که کار ما ارزش داره وگر نه کسی بیاد پروژه بگیره و یکی از خودم سری بیاد همان پروژه رو با قیمت پایین بگیره معلوم کار ما بی ارزش میشه. و طرف میگه کاری انجام نمیدن چند تا دکمه میزنن دیگه نمیگه طرف چشمش و چالیش در میاد بابت برنامه نویسی و بعضی موقع طرف بخاطر 2 کلمه کلی گیر میکنه این ها رو نمیگه خودم بعضی موقع بخاطر یه کلمه تا پروژم مثل خر گیر کردم چی کار کنم این درست کار کنه دیدم فقط برنامه یه N بزارم درست کار میکنه بعد از 3 روز . حالا وقتی کسی از خودمون از خودمون برای خودمون ارزش قائل نباشه و برنامه رو به صورت مفت از چنگیمون در بیاره و ارزون بسازه و بفروشه این طوری کار ما بی ارزش میشه . ولی وقتی کسی پروژه رو بگیره با قیمت اصلی و کسی دیگه نیاد پایین بگیره اون موقع کار ما بی ارزش نمیشه. باعث میشه کسی پروژه کسی رو نگیره و نان کسی هم آجر نشه هرکس هم پروژه خودش رو بگیره.