-
شنبه 29 تیر 1392, 17:43 عصر
کاربر جدید
نقل قول: عدم استفاده از AutoNumber در فیلدهای ID
سلام آقای امیری
میخواستم اولا خواهش کنم یک نمونه از این مدل آی دی سازی آپلود کنید و در ادامه سوال من این است که این مدل مربوط به تیبل است یا فرم که در قسمت current فرم کد را باید وارد کرد؟!
اساسا ID را روی جذول تغییر می دهد؟ یا خیر؟
دوما-اگر من بخواهم آی دی بسازم که علاوه بر عدد مقدار حرف پیشوند داشته باشد در کجای کد شما باید اصلاح شود؟
مشروح دلیل این کار را خدمتتان در انتها پست عرض می کنم
سوما-آیا حالتی وجود دارد که این پیشوند که در دوما روی آن بحث شد برگرفته از مقدار فیلدی در رکوردی در جدول دیگر این دیتا بیس باشد؟
دلیل این کار این است که من این دیتا بیس را به چند کاربر مختلف می دهم و میخواهم همه گرفته شده را در یک جدول اپند کنم و آیدی جدول اپند شده جدید خود محتوای یک سلکت لیست دیگر است که آن هم اپند شده است و تجمیع است و نباید آیدی بعد از اپند تجمیع شود و باید بر حسب هر کاربر باقی بماند.
مثال: گروه الف نیرو هایی با آیدی الف-1 و الف-2 را دارد و گروه ب نیروهایی با آیدی ب-1 ب-2 را از سلکت لیست انتخاب نیروی انسانی گروه انتخاب می کند که این سلکت لیست از کوئری متصل به تیبل نیرو انسانی ها منشا می گیرد. می خواهم وقتی این دو جدول (گروه و نیرو انسانی) را از هر دو کاربر می گیرم و تجمیع می کنم سلکت لیست ها و انتخاب هاشان خراب نشود!!!
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت