می خواستم بدونم چطور میشه توی فرمهایی که با وی بی درست می کنیم یه قسمت بک آپ گیری از بانک sql داشته باشیم ؟
می خواستم بدونم چطور میشه توی فرمهایی که با وی بی درست می کنیم یه قسمت بک آپ گیری از بانک sql داشته باشیم ؟
من هم مدتها است دنبال جواب این سوال هستم اگر کسی میتواند یک نمونه برنامه برای این کار بگذارد .
mitoonid az filha ya foldere Banketoon ye file zip besazi va ye jaye dige copy conid
va dobare restoresh konid
kheili kare rahati hast ....
سلامنوشته شده توسط mahboobeh
از دستور BACKUP DATABASE چرا استفاده نمیکنید.
در پناه حق موفق باشید و پرتوان
میشه بیشتر در مورد این دستور و روش استفاده ش توضیح بدید؟
ممنون میشم
سلامنوشته شده توسط Taha_u
برای بازیابی اون هم میتونید از دستور RESTORE DATABASE استفاده کنید.
Books Online مفصل این دو دستور رو توضیح داده و حاوی مثالهای کاربردی هم هست. اگه یک مراجعه به Books Online کنید جواب سوالاتتون رو خواهید گرفت.
من توی این سایت که گفتید در این مورد چیزی پیدا نکردم اگه یه سری به این سایت زدید بی زحمت لینک صفحه ای که در مورد بک اپ مطلب نوشته رو واسه ما بزارید
سلامنوشته شده توسط mahboobeh
منظورتون کدوم سایته؟
به راهنمای Books Online ،SQL Server میگن.
یعنی چی!! این چه کاریه آخه! هیچ راهی برای این کار نداری.
ببین معنی نداره که جنابعالی فرمودی:د "میخواهم نتیجه یک SELECT رو Backup بگیرم."
همین...
Backup همیشه از یک دیتابیس گرفته میشه.
با عرض سلام و ابراز تسلیت به خاطر بمبگذاری در عراق به آقا امام زمان وشما دوستان گرامی.Sourceبرنامه را اینجا میذارم.التماس دعا.
سلام من موقع backup با این باگ بر می خورم.
error [microsoft][odbc sql server driver][sql server]the filename 'c:\new folder\file.bak' is invalid as a backup device name.reissue the backup statement with a valid filename.
ببینید.من اگه backup رو روی یک فولدری که اسمش فاصله نداشته باشه بگیرم مشکلی نداره .مثلا روی این آدرس:
C:\NEWFOLDER\FILE.BAK
ولی روی این ERROR میده:
C:\NEW FOLDER\FILE.BAK
لطفا کمکم کنین
من برنام رو تست کردم هیچ خطایی نداشت به راحتی بک آپ گیری هم کرد .