سلام saeed1234n
دوست خوبم ، وقتی در پست قبلی درج کردم :
یعنی منطقش ناصحیح هستشممنون میشم مثالی بزنید که در پشت اون یک منطق صحیح وجود داشته باشه مبنی بر اینکه فیلدی تکراری نباید باشد ولیکن اون رو ایندکس گذاری هم نمیکنیم و یا نمیتوانیم بکنیم
یعنی مفروضات غلط و دستکاری شده هستش و پیاده سازی هم به درستی انجام نشدهتصور نمیکنم نه کسی با تفکرات مهندسی شده و نه کسی با تفکرات کارگری ، خودش رو درگیر مفروضات غلط و یا روشهای نادرست در اجرا و پیاده سازی یک دیتابیس کنه
دوست من تمامی اون قسمتهایی که به صورت Bold شده در اومدن به صورت آموزش هستند و نکته ای در خودشون دارند که به صورت متمایز از بقیه متن دراومدند
پس با توجه به مطالب پست قبلیم وقتی فرمودید :
این کار رو برای شما انجام نمیدم ! چرا ؟!بنده و دیگر دوستان خیلی خوشحال می شویم و سپاسگذار خواهیم بود تاپیکی در این زمینه (ADO) ایجاد نمایید
چون ، بنده فقط کلیت رو گفتم و اینکه اگر به موارد موجود در پست قبلیم اعتقادی ندارید لااقل به جای Dlookup به دنبال DAO و یا ADO باشید ، در واقع انتخاب بین بد و بدتر بود وگرنه درستش همین مطلبی هست که دوستمون آموزش دادند
البته میتونید با دوستانتون در تالار وارد مباحثه بشید ، مطمئناً کمکتون میکنند
امیدوارم موفق باشید
پی نوشت :
saeed1234n آقا
ضمنا دوست من چرا سانسوز میکنی ، بنده نوشتم :
جواب سئوال بنده رو که ندادید ! انگار نه انگاراینجا یک تالار آموزشی هستش ، ممنون میشم مثالی بزنید که در پشت اون یک منطق صحیح وجود داشته باشه مبنی بر اینکه فیلدی تکراری نباید باشد ولیکن اون رو ایندکس گذاری هم نمیکنیم و یا نمیتوانیم بکنیم
تهش رو زدید و جوابم رو با یک سئوال دادید
خدا بگم چه کار نکنه![]()