نقل قول نوشته شده توسط mousa1992 مشاهده تاپیک
از پست اولتون برداشت میشه که نمیدونید چجوری با backgroundworker کار کنید منم ی نمونه بهتون دادم
بستگی به کاری که میخواید انجام بدید داره اگه مثلا میخواین ی چیزی رو از دیتابیس فراخوانی کنید که به راحتی میتونید انجام بدید ( تعداد رکوردهارو میگیرید و max مربوط به progressBar رو تعداد میذارید و یکی یکی رکورد هارو بازگردانی میکنید و یا اگه بخواین عمل کپی انجام بدید میتونید از متدهایی که خودتون مینویسید برا کپی کردن استفاده کنید تا بتونید حین انجام کار گزارش از پیشرفت هم بگیرید و خب عملیاتی مثل بکاپ گیری هم باز به همین صورت میشه هرچند برا بعضی کارها کامپوننت هایی رو طراحی کردند که میتونی پیشرفت کارو ببینی
دقیق بگو چیکار میخوای انجام بدی
با سلام مجدد
من برنامم یه برنامه محاسباتیه , چند تا پارامتر رو به عنوان ورودی می گیره و محاسبات لازم رو انجام می ده و یه تعداد جواب می ده , حالا من می خوام که با یه proggress bar میزان پیشرفت کار رو به کاربر نمایش بدم , تا جایی که می دونم برای این کار بهترین روش استفاده از backgroundworker هستش , اما برای نشون دادن درست پیشرفت کار نمی دونم چطور باید BackgroundWorker.ReportProgress رو مقدار دهی کنم , مثالی رو که شما نوشتین در صورتی که ما یک حلقه داشته باشیم و تمام کارهامون تو اون حلقه انجام بشه کاربردیه ولی برنامم جوریه که چندتا حلقه داره که تو در تو نیستن , در واقع بخش اول سوال من اینجاست که چجوری بایدBackgroundWorker.ReportProgress رو مقدار دهی کنم؟
در مورد بخش دوم هم اگر راهنماییم کنید ممنون میشم