نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: برنامه ای شبیه گرفتن سریال هارد و دادن کد نصب

کاربر دائمی آواتار Mahdi_S_T
    محل زندگی
    خراسان رضوی

Question برنامه ای شبیه گرفتن سریال هارد و دادن کد نصب

من می خوام یه برنامه بنویسم که بر اساس شماره سریال هارد یه کد فعال ساز نرم افزار بده نظردوستان استفاده از چه روشی است ؟

کاربر دائمی
    محل زندگی
    شیراز
    سلام
    ببخشید این سوال جواب نداره؟

شماره سریال هارد را بگیر (البته باید توجه داشته باشی که شماره سریال فیزیکی هارد را بگیری نه شماره سریال پارتیشن را )و بعد با یک الگوریتم تبدیل برای ان یک کد کرک تولید بکنی

اگه الگوریتمت رو اینجا پیدا کنی که بدردت نمی خوره. خودت یه چیزی جور کن
    من فکر می کنم بعضی از هارد ها نمیشه شماره سریالشون رو بدست آورد.اگه کدی دارین که این کاررو میکنه به من هم بدید
    You never know what you can do until you try

من داشته بیدم

کاربر دائمی
    محل زندگی
    شیراز
    سلام
    اگه برام بفرستیش ممنون میشم

mamnoon misham age befrestid

اگه پیدا کردید به من هم بدید و در ضمن یکی از دوستان میگفت که vs یک دستوری داره که برای هر سیستم یک عدد مجزا میده مثل این23442-4543322-4532244 ولی نمیدونم چطوری ولی میدونم تو msdn هست

تیتر تایپیک مطلب دیگری است (نحوه بدست آوردن کد فعال سازی بر اساس یک شماره سریال و....) می باشد
    ولیکن اگر به دنبال بدست آوردن سورس و یا نمونه برنامه ای جهت ایجاد قفل نرم افزاری هستید
    چندین نمونه در سایت وجود دارد که با جستجو می تونید به راحتی به اون دست پیدا کنید
    البته در مبحث قفل نرم افزاری
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=14958
    بحث کاملی نسبت به این موضوع وجود دارد
    ولی نهایتا تجربه خود بنده استفاده از فایل pl_dll.dll موجود بر روی خود قفل پرولاک (البته نسخه جدید و بروزش) (ارائه شده توسط آقای کرامتی) است (که البته در نسخه دموی آن می توانید از این فایل استفاده کنید)
    چرا که نمونه برنامه ها موجود برای شماره سریال هارد مشکلات خاص خودش را دارد
    توضیحات بیشتر: http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=40701
    و همچنین نمونه سورس های موجود برای شماره سریال سی پی یو نیز همچنین:
    توضیح بیشتر:
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=34687

و اما در پاسخ به سؤال اصلی (تیتر تایپیک)
    در رابطه با الگوریتم موردنظر (نحوه بدست آوردن کد فعال سازی) می بایستی از یک روش ابتکاری استفاده کنید و هرچه این روش شما پیچیده تر باشد (به نوعی قابل برگشت (دی کد کردن) نباشد مشابه md5 (هشینگ) )امکان باز کردن قفل موردنظر مشکل تر می شود.
    ولی در کل پیشنهاد می شود که برای هر محصول خود (هر سی دی) یک شماره سریال اختصاص دهید (که خود این شماره سریال می بایستی بصورت کد (نه عدد ساده) و غیر تکراری) باشد و سپس با استفاده از شماره سریال انحصاری هر سیستم (مثلا شماره هارد یا cpuو مادربورد و یا .... (بهترین حالت ترکیبی از هرچند عامل ولیکن دقت کنید که در این روش شما محدودیت بیشتری را برای کاربر جهت عدم تغییر سخت افزارش گذاشته اید) ) یک شماره فعال سازی بوجود آورید.

به عنوان مثال:
    در نظر بگیرید در یک جدول (مدیریت شماره سریال و قفل برنامه هایتان) با استفاده از شماره رکورد (مثلا 1) و کد محصول (مثلا 1001) شما یک شماره سریال (مثلا C911) بدست آوردید
    (می توانید اعداد را به کد اسکی و سپس با هم جمع (یا ضرب) کنید) و به هنگام تولید سی دی لیستی از این شماره سریال ها را چاپ و هر کدام را بر روی یک سی دی از محصولاتتان قرار دهید)
    وسپس هنگامی کاربر (خریدار) برنامه شما را بر روی سیستم خود نصب می کند (که باید این قفل در برنامه Setup شما (ویا اول برنامه اجرایی شما آن هم برای دفعه اول) فعال شود) شماره سریال (برچسب روی سی دی) و شماره کد سیستم توسط تلفن (با شرکت شما) و یا اتصال به صفحه موردنظر در سایت شما ثبت کند و سپس شما (برنامه شما چه در سایت و چه بر روی سیستم شرکت شما (جهت پاسخگویی تلفنی) ) با استفاده از شماره سریال (برچسب سی دی) در بانک سرچ کرده و در صورت وجود و همچنین کنترل عدم ثبت قبلی (توسط کاربر دیگری) شماره سیستم (کد انحصاری سیستم کاربر) کد فعال سازی را به مشتری (خریدار) بدهید.
    در این بین بهتر است که برنامه شما کد انحصاری سیستم را نیز کد کند (که احتمال تشخیص نوع کلید قفل شما کمی مشکل تر گردد) (مثلا به صورت نمونه توسط برنامه نویس دیگری که امکان بدست آوردن شماره cpu,hard,... سیستم خود را دارد شناسایی نگردد)
    که یک روش ساده کد کردن (تبدیل به کد اسکی اعداد و شیفت کردن آنها از سمت چپ)
    و نهایتا در سیستم پاسخگویی قفل نرم افزاری شما با استفاده از این دو عدد (شماره سریال و کد سیستم کاربر) و ترکیب آنها با یکدیگر (مثلا به عنوان نمونه کد اسکی حروف یا اعداد موردنظر را در هم ضرب کنید و نهایتا حاصل جمع هر کدام (شماره سریال و کد سیستم) را باهم جمع کنید و اینچنین یک کدفعال سازی بسازید) کد فعال سازی را به کاربر بدهید

و درنهایت الگوریتم کدکردن شما (برنامه شما) چه در شماره سریال اولیه (برچسب سی دی) و شماره کد سیستم (بهتر است که شماره انحصاری خود سیستم را نیز کد کنید) و ترکیب این دو با یکدیگر (که نهایتا همان کد فعال سازی می باشد) هرچقدر پیچیده تر (ونهایتا یک طرفه تر) باشد امکان بازگشایی آن سخت تر (نه ناممکن) می گردد.

کاربر دائمی آواتار linux
    محل زندگی
    تهران
    من می خواهم رو این پروژه کار کنم کسی هست بخواهد همکاری کنه؟

کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    اگه دات نت کار کنی . بله . همین الان گرفتن سریال cpu , هارد و کارت گرافیک رو نوشتم . فقط یکم کد نویسی و یه مقدار ابتکار برای پیچیده کردن داره . اگه حاضری من آمادم

نقل قول نوشته شده توسط alirezador
    اگه پیدا کردید به من هم بدید و در ضمن یکی از دوستان میگفت که vs یک دستوری داره که برای هر سیستم یک عدد مجزا میده مثل این23442-4543322-4532244 ولی نمیدونم چطوری ولی میدونم تو msdn هست
    منظورت تابع GetCurrentHwProfile هست؟ نمونه کد در msdn :

#include <windows.h>
    #include <stdio.h>
    #include <tchar.h>

void main(void)
    {
    HW_PROFILE_INFO HwProfInfo;
    if (!GetCurrentHwProfile(&HwProfInfo))
    {
    _tprintf(TEXT("GetCurrentHwProfile failed with error %lx\n"),
    GetLastError());
    return;
    }
    _tprintf(TEXT("DockInfo = %d\n"), HwProfInfo.dwDockInfo);
    _tprintf(TEXT("Profile Guid = %s\n"), HwProfInfo.szHwProfileGuid);
    _tprintf(TEXT("Friendly Name = %s\n"), HwProfInfo.szHwProfileName);
    }

نقل قول: برنامه ای شبیه گرفتن سریال هارد و دادن کد نصب

منظورت تابع GetCurrentHwProfile هست؟
    شما ميدونيد مقدار GUID اين ساختار دقيقا به چه سخت افزار هايي برميگرده ؟
    ميخوام بدونم تغيير كدام قطعات باعث تغيير اين مقدار ميشه
    ممنون

کاربر تازه وارد آواتار ehsan248
    محل زندگی
    استان یزد

سلام می تونی از این DLL استفاده کنید هم روی ویستا هم روی ایکس پی جواب می ده یعنی Unique
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    تهران

دوست عزیز به نظر شما چرا تو ویستا کار نمیکنه هیچ پیام خطایی هم نمیده

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •