نمایش نتایج 1 تا 40 از 237

نام تاپیک: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر دائمی آواتار asrah6
    محل زندگی
    اصفهان

نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

سلام و تشکر فراوان از آموزشهای جنابعالی انشاالله به امید روزی که هیچ کس در امر آموزش به دیگران خسیس نباشد
    چند پیشنهاد :
    اگر امکان دارد جدولی اضافه کنید که جوابهای کاربران( آزمون دهنده ها ) را ذخیره تا در گزارش گیری های بعدی و مقایسه نمرات آنها استفاده شود و همچنین فیلدی به جدول گروه های امتحانی اضافه کنید تا مدیر بتواند از بین چندین گروه امتحانی یکی را برای امتحان دادن کاربران فعال کند و همه گروههای امتحانی نمایش داده نشود
    در پایان باز هم تشکر و اگر امکان دارد ویدئوهای بعدی را سریعتر آماده و آپلود نمایید.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.

نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

نقل قول نوشته شده توسط amir200h مشاهده تاپیک
    در مورد حذف کردن گروه های درسی که فرمودین نیاز به حذف نیست. من با این حرفتون مخالفم.
    توی یک برنامه برای هر جدولی که ساخته میشه باید چهار عمل اصلی رو در برنامه براش ایجاد کنیم. البته نظر شخصیمه و تو صد در صد پروژه هام برای کاربر این امکانو فراهم میکنم.
    البته نوع حذف کردن قضیه ش فرق میکنه چون ممکنه با یک حذف کردن حتی یک رکورد کل برنامه از کار بیوفته(در بعضی موارد) مخصوصا در زمان گزارش گیری و جستجو به مشکل بر بخوریم.
    من خودم معتقدم که هیچ رکوردی نباید از بانکمون حذف بشه چون به نظرم ذات پایگاه داده که همون ذخیره داده هاست زیر سوال میره.(نظر شخصیمه و میدونم هم که در بعضی موارد صحیح نیست)
    من خودم همیشه برای جداولم یک فیلد به نام State تعریف میکنم از نوع bit. و با true یا false کردن این مقدار در واقع همون عمل حذف رو انجام میدم.
    موفق باشید ...
    ممنونم از اینکه نظرتون رو دادید.
    همونطور که در ویدئو هم عرض کردم میشد گذاشت و بهتر هم هست که در یک پروژه واقعی این امکان هم اضافه بشه ولی باید مواظب مدیریت کردن حذف در جداول مبدا باشیم. مثلا در هیمن مثال ما، باید این رو مد نظر داشته باشیم که اگر از جدول گروه، رکوردی حذف بشه بایستی در جدول سوالات هم، رکوردها(سوالاتی) که وابسته به این گروه هستن رو هم حذف کنیم. در کل با این نظرتون موافقم که میشد این مورد رو هم اضافه کرد ولی بخاطر اینکه در فرم سوالات این مورد بصورت کامل پیاده سازی میشه و ویدئوهای اولیه هم وقت گیر نشه از گذاشتن این امکان خودداری کردم.
    اما در مورد اینکه گفتید اعتقاد دارید هیچ رکوردی رو حذف نکنیم، به نظرم صحیح نیست. ما با توجه به شرایط پروژه و نوع جداولمون این حذف رو قرار میدیم. مثلا در سیستم بایگانی ما معمولا هیچوقت سندی رو حذف نمی کنیم چون بایگانی اسمش به خودش هست ولی میتونیم از همین فیلد bit ای که شما گفتید استفاده کنیم و رکوردهای خیلی قدیمی رو (بر حسب یک شرط مثلا سال) غیر فعال کنیم. ولی در جاهایی که نیازی به این ذخیره سازی نیست بهتره که رکوردها رو حذف کنیم تا بیهوده فضای اضافی اشغال نکنه و بر روی performance دیتابیس تاثیر منفی نذاره.
    نقل قول نوشته شده توسط asrah6 مشاهده تاپیک
    سلام و تشکر فراوان از آموزشهای جنابعالی انشاالله به امید روزی که هیچ کس در امر آموزش به دیگران خسیس نباشد
    چند پیشنهاد :
    اگر امکان دارد جدولی اضافه کنید که جوابهای کاربران( آزمون دهنده ها ) را ذخیره تا در گزارش گیری های بعدی و مقایسه نمرات آنها استفاده شود و همچنین فیلدی به جدول گروه های امتحانی اضافه کنید تا مدیر بتواند از بین چندین گروه امتحانی یکی را برای امتحان دادن کاربران فعال کند و همه گروههای امتحانی نمایش داده نشود
    در پایان باز هم تشکر و اگر امکان دارد ویدئوهای بعدی را سریعتر آماده و آپلود نمایید.
    سلام دوست من.
    همونطور که در پست 4 هم عرض کردم این ویدئوها بصورت کامل آماده شدن و متاسفانه امکان تغییری وجود نداره.
    قطعا در یک پروژه واقعی باید چنین موردی رو قرار داد ولی این پروژه قرار نیست کاملا واقعی باشه. ساخت یک پروژه واقعی بصورت مالتی مدیا باور کنید ساعت ها بیشتر از اون چیزی که تا به امروز وقت گذاشتم، وقت میبره. همین 16 ویدئو فکر کنم حدود 20 ساعت زمان برده که اگر قرار بر کامل بودن اون داشتم حداقل به 20 ساعت دیگه هم زمان نیاز بود که فکر میکنم خارج از حوصله مخاطب باشه.
    ولی در کل عجله نکنید. خواهید دید که ویدئو به ویدئو مطالب سطحشون بالاتر خواهد رفت و مطالب گسترده تر و حرفه ای تری رو یاد خواهید گرفت. سعی شده که آروم آروم ذهن شما به مطالب عادت کنه.
    در مورد قرار دادن ویدئوها سعی میکنم این کار رو سریعتر انجام بدم ولی اینترنت کشورمون رو که بهتر از من می شناسید. سرعت اینرنت بعضی مواقع اونقدر پایین میاد که حتی نمیشه یک فایل 5 مگی رو اپلود کرد.

تاپیک های مشابه

1. سوال: طراحی انبار " ایجاد، حذف " در سی شارپ
    نوشته شده توسط ahnsolution در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 03 دی 1393, 07:22 صبح
  2. خبر: آموزش ویدئویی یک پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 16
    آخرین پست: یک شنبه 28 مهر 1392, 17:58 عصر
  3. سوال: نحوه نصب یک پروژه سی شارپ
    نوشته شده توسط b_bahadorani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 مهر 1387, 01:08 صبح
  4. DataSet.TableName.Rows(0).Item("") در سی شارپ چی میشه؟
    نوشته شده توسط ahnsolution در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 مرداد 1387, 15:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •