-
دوشنبه 10 بهمن 1384, 09:26 صبح
کاربر دائمی
ادامه
سلام خدمت دوستان گرامی
پس از این که دیدم ظاهراً کسی از بچهها به این روش کار نکرده، خودم رفتم دنبالش.
پس از یه جست و جو که روی google زدم و دیدم که چند نفر دیگه از محیطهای برنامهنویسی دیگه هم به این مشکل برخوردهاند یه جورایی متقاعد شدم که VB.NET 2005 نمی تونه مساله ساز باشه.
نمی دونم با Interbase کار کردید یا نه، ولی با VB نمی شه مستقیم بهش وصل شد (مانند Access و ...). بنابراین شما نیاز دارید از یک ODBC برای این کار استفاده کنید. من هم از GM که مخفف Gemini .... می باشد استفاده می کردم با VB.NET 2003 و سیستم هم به خوبی جواب می داد.
به علت این که هارد سیستمم رو عوض کردم گفتم بذار VB.NET 2005 نصب کنم. این کار رو انجام دادم و GM رو هم نصب کردم. چون من اطلاعات رو از بانک MySql می گیرم و در Interbase به روز رسانی می کنم و از طرفی بانک MySql مربوط به مرکز رایانهی ما می باشد و آنها هم دسترسی من رو به سرور اصلی به طور موقت از بین برده بودند، من مجبور شدم که دسترسی رو روی سرور موقت برقرار کنم. برای این مورد مجبور شدم یه تغییراتی رو توی منبع برنامه بدم و دوباره آن را بسازم. پس از این عملیات دیدم که در دریافت اطلاعات از MySql به مشکلی بر نمی خورم ولی در به روز رسانی در Interbase به خطا می خوره. از طرفی این برنامه با 2003 داشت راحت کار می کرد. همچنین این تغییراتی که در برنامه با 2005 دادم اصلاً ربطی به هیچ قسمت در ارتباط با MySql و Interbase نداشت. برای همین گفتم شاید اشکال از GM باشه (با توجه به جست و جوی ذکر شده در بالا).
اون رو حذف و نصب کردم و دیدم که مشکلی بر جای خود باقیست.
گفتم بذار نسخه جدیدی از اینترنت بگیرم و اگه درست نشد برگردم به همون 2003 و 2005 رو بی خیال شم. پس از یه جست و جو و دریافت نسخه جدید و نصب آن، بدون این که در برنامه تغییری بدهم، آن را اجرا کردم و با کمال تعجب دیدم که داره کار می کنه و بدون خطا برنامه به اتمام می رسه.
منم کفم برید و سریع اومدم و خبر رو نوشتم که اگه کسی با این روش کار می کنه و دچار مشکل شده، روش حل مشکلش رو بدونه.
ببخشید که زیاد نوشتم و سر شما رو به درد آوردم.
با احترام- مخلص همه بر و بچ- خدانگهدار
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت