نمایش نتایج 1 تا 40 از 237

نام تاپیک: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر دائمی
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.

نقل قول: بررسی سوالات و نظرات "پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها"

نقل قول نوشته شده توسط esafb52 مشاهده تاپیک
    به سلام به دوست و استاد عزیزم ونیز 2008
    من قسمت نه رو تازه دیدم به نظرم اومد این قد اون حلقه های فور و وایل و اون ایف و الس ها و...زیادی شلوغ شده بود و فکر کنم مقداری بر پرفرمنس و کارایی برنامه زیاد جالب نباشه من خودم این قسمت رو با این صورت پیاده کردم
    ما یه دیتا تیبل داریم که سطرهایی رو برگشت داده که در یک گروپ ادی هستن حالا ما به ترتیب اون سطرها هم کاری نداریم که مثلا یکی ایدیش 2 باشه یا صد
    مثلا ده سوال میخوایم به صورت تصادفی انتخاب کنیم یه متد رندوم مینویسیم و چون همیشه دیتا تیبل از سطر صفرم شروع میشه ورودی متد رندوممون رو پارامترش اولش رو صفر و پارامتر دوم تعداد سوال درخواستی منهای یک) تمام بعد چند تا تکس باکس و یک آرایه از جنس اینت تعریف میکنیم و مقادیر تصادفی رو که به سطرهای دیتا تیبل اشاره میکنن از اون میخونیم (سطر دلخواه رو از آرایه میخونیم که مقادیر تصادفی درش ذخیره شده)اگه خواستین در کد منظورم رو نشون میدم کدهام خیلی ساده تر میشه دلیل استفاده ازدستور سلکت با این رو هم متوجه نشدم؟؟؟
    سلام دوست من.
    اختیار دارید ما هنوز شاگردیم و داریم یاد می گیریم.
    قصد داشتم تا گذاشتن ویدئوی دهم سکوت کنم و چیزی نگم (محتوای پروژه لو نره ) به همین خاطر اونجا که ویدئو نهم رو گذاشتم گفتم توجه مهم.
    حرف شما کاملا درسته که این روش روش بهینه ای نیست مخصوصا زمانیکه تعداد سوالات زیاد میشه.به همین خاطر هست که در ویدئوی دهم یک روش فوق العاده سریع و بهینه رو معرفی میکنم و هدفم این هست که دوستان فرق بین یک راه غیر بهینه و یک راه بهینه و کارآمد رو کاملا لمس کنن. چراکه تا چیزی به عینه مشاهده نشه آدم نمیتونه کاملا اونو لمس و درک کنه.
    اما در مورد روش شما :
    مقادیر تصادفی که در آرایه ذخیره میشه مهم هست. مشکلی که این روش داره و دلیل اصلی کند شدن هم هست فقط یه چیز هست : تابع رندوم در هر مرحله عددی رو تولید میکنه که ممکنه در مرحله قبلی اون عدد تولید شده باشه. زمانیکه تعداد سوالات زیاد میشه احتمال و درصد تولید این عدد تکراری زیاد میشه که باعث کاهش performance میشه.
    در مورد select IN که پرسیدید بخاطر این هست که id هایی که از حلقه بدست اومده رو از جدول بکشه بیرون. البته راه ساده تری هم وجود داشت و اون هم فیلتر کردن همون دیتاتیبلی هست که کل سوالات داخلش وجود داره ولی قصدم این بود که دوستان با دستور IN هم آشنا بشن.
    خوشحال میشم کدها و روشتون رو بصورت کامل بگید تا بهتر بشه دربارش بحث کنیم.
    آخرین ویرایش به وسیله veniz2008 : چهارشنبه 27 شهریور 1392 در 23:50 عصر

تاپیک های مشابه

1. سوال: طراحی انبار " ایجاد، حذف " در سی شارپ
    نوشته شده توسط ahnsolution در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 03 دی 1393, 07:22 صبح
  2. خبر: آموزش ویدئویی یک پروژه سی شارپ از ابتدا تا انتها
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 16
    آخرین پست: یک شنبه 28 مهر 1392, 17:58 عصر
  3. سوال: نحوه نصب یک پروژه سی شارپ
    نوشته شده توسط b_bahadorani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 مهر 1387, 01:08 صبح
  4. DataSet.TableName.Rows(0).Item("") در سی شارپ چی میشه؟
    نوشته شده توسط ahnsolution در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 مرداد 1387, 15:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •