نمایش نتایج 1 تا 26 از 26

نام تاپیک: گزارش گیری بین دو تاریخ

کاربر دائمی آواتار alicomputer
    محل زندگی
    شاهین شهر

Tick گزارش گیری بین دو تاریخ

من از دیتا ریپورت استفاده می کنم و می خواهم یک گزارش بین دو تاریخ بگیرم مثلاً از تاریخ 01/08/1386 تا تاریخ 10/08/1386 لطفاً هرکی بلده فوری کمکم کنه

می خوام دو تا تکس باکس رو فرم بگذارم و تاریخ را وارد کنند سپس رکود های بین این دو تاریخ را به من نشان بده
    data1.recordset="select * from Doreh(نام جدول) where dates(نام فیلد)> ' "+cstr(text1.text)+" ' " and dates(نام فیلد)< ' " + cstr (text2.text)
    doreh = نام جدول من در بانک
    dates=نام فیلد جدول من
    لطفا ای کد را تست کن و یا یک کد درست به من بده البته برام توضیح بده که چه طوری این کار را نیز با datareportانجام بدم
    با تشکر
    علی شاه رجبیان
    شاهین شهر
    parsian_6885@yahoo.com

سورسش اینجوری
    "select  * from  tabel  where date between '" & Text1.Text & "'and '" & Text2.Text & "'order by date"

کاربر دائمی آواتار perfeshnal
    محل زندگی
    ایران
    سلام دوست عزیز
    به این سایت خوش آمدید لطفا قبل از زدن تاپیک تازه جستجو کنید .
    این مسئله ای که شما مطرح کردید قبلا پاسخ داده شده در سایت جستجو کنید به جواب می رسید.

محل زندگی
    شاهین شهر
    با با دمت گرم عالی بود ولی اگه ممکن به من بگو چطری همزمان هم بیا دو تاریخ جستجو کنه و هم در یه فیلد دیگه
    مثلا از تاریخ 01/01/1386 تا 10/01/1386 به نام علی شاه رجبیان
    لطف کن جوابش را برام زودتر بنویس. قربانت علی شاه رجبیان

می تونی از عملگر ها استفاده کنی هر موقع که خواستی فیلد دیگری به QUERY اضافه کنی از AND یا OR یا ... استفاده کن

به طور مثال مانند دوستی که برای شما کدی را ارسال کرد پس فقط کافیه شما بعد از یکی از عملگرها فیلد مورد نظرتو بنویسی

AND NAME='"+TEXT1+"'

توضیح
    AND : یعنی تمام فیلدهای داخل شرط باید برقرارر باشد
    oR: یعنی یکی از فیلدها برقرار باشد در صورت وجود به شما نمایش می دهد

محل زندگی
    شاهین شهر

کمک

با عرض سلام به برنامه نویس ها
    سوالی که می خوام بپرسم قبلا پرسیده شده ولی سوال من یکم فرق می کند.
    من می خوام بانک رو فیلتر کنین (براساس چیزی که تو تکست قرار دادم) بعد هم تو ریپورت ببینین
    من می خوام سه تا تکست روی فرم بگذارم که دو تای اون تاریخ را بگیره و رکود هایی که بین دوتاریخ هست را نشان بده، حالا بیاد از رکورد هایی که پیدا کرد کلمه ای که تو تکست سوم نوشته ایم پیدا کند و سپس نتیجه را تو ریپورت نشان بده.
    من یه برنامه دارم می نویسم که مربوط به آموزشگاه های فنی و حرفه ای می باشد. من مشکلی که نوشتم تو این برنامه دارم.
    مثلا می خوام کارآموزان رشته برق صنعتی که ار تاریخ 01/01/1386 تا تاریخ 01/03/1386 ثبت نام شده اند را برایشان فرم آزمون و آمار صادر کنم.
    البته یه سوال دبگه کرده بودم که خوابم را داده بودن و اون سوال کدی بود که بین دو تاریخ را نشان بده
    کد این را هم دارم که نام را جستجو کنم اما نمی دونم دوتا کد را چطوری مخلوط کنم و این را هم نمی دونم که چطوری تو دیتا ریپورت نشان بده.
    با تشکر فروان
    علی شاه رجبیان
    شاهین شهر

محل زندگی
    شاهین شهر
    مهندس lahiji کامل تر توضیح بده
    چون من آخر کدم گذاشتم ولی کار نمی ده و خطا هم می ده
    با تشکر بسیار

"select  * from  tabel  where date between '" & Text1.Text & "'and '" & Text2.Text & "'" and name= '" + text3.text + "'"

یا
    "select  * from  tabel  where date between '" & Text1.Text & "'and '" & Text2.Text & "'" and name= '" & text3.text & "'"

محل زندگی
    شاهین شهر
    بابا دمت گرم ولی من هنوز با این کد هم مشکل دارم بعد از name به این علامت ' گیر میده
    خطا:
    Compile error
    Expected=expersion

ببین دوست عزیز اگر برنامه Access رو کامل بلد باشی دیگه توی نوشتن SQL مشکلی نداری ... چون این برنامه در ساختن کد های SQL خیلی کمک می کنه .... در برنامه Access در بخش Query میتونی به صورت دستی کارا و شرط هایی که میخوای بزاری رو انجام بدی و خود اکسس کد SQL این کاری رو که میخوای انجام بدی بهت می ده .......
    Mobin Ranjbar

Software Engineer, Big Data Evangelist and Startup Guy

www.linkedin.com/in/mobinranjbar

www.MobinRanjbar.com
    www.Hadoop.ir
    www.BigDataWatcher.com

< به سوالات و درخواست هایی مبنی بر ارسال سورس کد ، نوشتن برنامه و ... از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود >

اصلاحیه

"select  * from  tabel  where date between '" & Text1.Text & "'and '" & Text2.Text & "' and name= '" & text3.text & "'"

محل زندگی
    شاهین شهر

تشکر و یه سوال دیگه

بابا دمت گرم این دیگه خیلی عالی بود . شرمنده کردی
    یه سوال دیگه داشتم
    چه طوری می شه یه رکورد را مخفی ذخیره کرد

محل زندگی
    شاهین شهر
    توضیح سوال بالا
    من می خواهم بر روی فرم چک باکس بگذارم که کپشن آن فعال باشد در صورتی که انتخاب شده بود نام فرد در لیست های دیگر نشان داده شود و در صورتی که فعال نباشد نام کار آموز در لیست نشان داده نشود.
    برای مثال در فرم اول مشخصات کار آموز را می گیرد و تیک فعال را می زند پس نام کار آموز در کمبو باکس افزوده می شود حال در صورتی که تیک فعال نزده شده باشد در فرم دوم در لیست نام کارآموز نباشد

فکر نکنم اینقدرا هم که میگین مشکل باشه که اینقدر بحث طولانی شده!

محل زندگی
    شاهین شهر
    پس چرا کدش را برام ننوشتی

اگر نام فیلد مورد نظر شما را hiden در نظر بگیریم
    "select  * from  tabel  where date between '" & Text1.Text & "'and '" & Text2.Text & "' and name= '" & text3.text & "'_
    and hiden <> '" & -1 & "'"

محل زندگی
    شاهین شهر
    دست درد نکنه
    اما فقط برای من بنویس که چطوری می شه اطلاعات بک رکورد را مخفی ذخیره کرد
    دیگه کاری با تاریخ نداشته باش

توضیح بیشتری در رابطه با سوال بدهید

محل زندگی
    شاهین شهر

Question توضیح کامل

من تو نرم افزارم ابتدا باید مشخصات کارآموز را بدهی
    در فرم بعدی کارآموزا را در آموزشگاه در یک رشته ثبت نام می کنی البته اسمی کارآموزان از فرم اول می آید یعنی هرجه در بانک فرم اول نام کار آموز ثبت شده باشددر فرم دوم نیز نام کار آموزان در کمبو باکسی قرار داده می شود و باید نام را از آن انتخاب کنند
    به عنوان مثال کار آموز پس از گذراندن یک رشته از آموزشگاه رفت خوب حال می خواهم اطلاعاتی که در فرم مشخصات کارآموز ذخیره شده باشد ولی دیگر نام کار آوز در کمبو بکس فرم دیگر که اسامی کار آموزان را در خود جاداده است نشان داده نشود برای این کار می خواهم بر روی فرم چک باکسی قرار دهم که کپشن آن فعال باشد و در ابتدای ثبت نام با تیک زدن این چک باکس اطلاعات در فرم بعدی نمایش داده شود و در صورتی که تیک نداشته باشد در فرم دوم نام کار آموز نشان داده نشود
    امید وارم درست و قابل فهم توضیح داده باشم

کاربر دائمی آواتار majjjj
    محل زندگی
    شیراز
    نقل قول نوشته شده توسط hrj1981 مشاهده تاپیک
    توضیح بیشتری در رابطه با سوال بدهید
    برام جالب بود که اینقدر صبورانه جواب دادین می خواستم ازتون تشکر کنم
    موفق باشید

نقل قول: گزارش گیری بین دو تاریخ

آقا كسي هست استفاده از نمودار در كريستال ريپورت را وارد باشه كه وصل شه به ديتابيس
    كه از مقادير متغيير ديتابيس براي افزايش يا كاهش نمودار انجام بشه خواهشمندم توضيح كامل همراه با كد آن يا سورسي هست ... ؟؟ با پوزش فراوان

آقا كسي نيست كمك كنه؟ (نياز فوري)

کاربر دائمی آواتار firoozi90
    محل زندگی
    تهران

"select  * from  tabel  where date between '" & Text1.Text & "'and '" & Text2.Text & "'" and name= '" + text3.text + "'"
    البته باید تاریخ از نوع رشته ای باشه

سورسش اینجوری
    "select  * from  tabel  where date between '" & Text1.Text & "'and '" & Text2.Text & "'order by date"
    سلام. این سورسو کجا باید وارد کرد؟ من نیاز دارم بدونم چطور میشه بین 2 تاریخ گزارش گرفت؟
    فرمت تاریخ رو Number انتخاب کردم و سال و ماه و روز رو در فیلدهای جدا آوردم.ممنون

نقل قول نوشته شده توسط rafatielham مشاهده تاپیک
    سلام. این سورسو کجا باید وارد کرد؟ من نیاز دارم بدونم چطور میشه بین 2 تاریخ گزارش گرفت؟
    فرمت تاریخ رو Number انتخاب کردم و سال و ماه و روز رو در فیلدهای جدا آوردم.ممنون
    سلام علیکم
    این یک رشته SQL هست، به عنوان مثال در ADO در RecordSource و مثل این وارد کنید

موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

.: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •