دوستان عزیز، اینکه میبینید یک مقدار بنده یا آقا مهرداد داریم با لحن بظاهر تحکم آمیز صحبت میکنیم و کمی لحن توصیه گرانه که در اوایل داشتیم، تغییر کرده، بخاطر اینه که در عمل دیدیم که خیلیها متأسفانه جنبه آزادی و مشارکت در تصمیم گیریهای کلان رو ندارن. البته قصد ندارم اهانت کنم، شاید دلیلش این باشه که هنوز تجربه کارهای بزرگ رو ندارن ولی درهرحال، انجام یکسری کارها نیازمند تجربه و صبر زیادی هست که خیلیها در این مدت نشون دادن که فاقدش هستن. ازطرفی همین صبر کردن ما برای اینکه دیگران هم نظر بدن، الآن شده بلای جونمون و همه به ما خرده میگیرن که چرا اینقدر دست دست میکنید، درصورتی که اگه سریع کارها رو خودمون انجام میدادیم، همین افراد گلایه میکردن که چرا نظر ما رو نمیپرسین و تکروی میکنید. درهرحال، منبعد کارهای مدیریتی نهاد توسط یک گروه 4-3 نفره جلو میره که یکنفر آقا مهرداد بعنوان استارتر این ایده هستن و یکیش هم من. دو نفر دیگه هم توسط پیام خصوصی مطلع خواهند شد و اسامیشون هم اعلام میشه. هر کسی هم که با این جمع مدیریتی مخالفه، میتونه مخالفتش رو اعلام کنه ولی اگه تصمیم کلی بر حفظ همین جمع بود، مجبوره تحمل کنه تا نهاد سریعتر شکل بگیره. تا قیامت که نمیتونیم صبر کنیم و نظر هر کسی رو بپرسیم که تازه وارد این راه شده و حتی نمیدونه در آینده چه مشکلاتی گریبانگیر خودش خواهد شد و متوجه نیست که ما در اصل داریم برای آینده اون دل میسوزونیم (که اگه برای خودمون بود، الآن دیگه برای ما گذشته محسوب میشه و دیگه کاری نمیشه براش کرد). اینکه من نوعی میام میگم شخصاً مشکلی ندارم، بخاطر اینه که یک عده میان میگن شما میخواین پولها رو جمع کنید و یک مدتی درآمد داشته باشین و بعد ما رو رها کنید! یکی نیست بگه آخه اگه میخواستیم با این 25 هزار تومانها کاری بکنیم، خوب میرفتیم سامانه پیامک و قالب سایت و... میساختیم و درآمدش هم بیشتر بود. این پولهایی که اعضا پرداخت کردن، حتی خیلی بیشترش صرف هزینه نشستها شده. شاید آقا مهرداد راضی نباشه ولی بهرحال بد نیست بدونید کلاً توی نشست دوم 13 نفر شدیم (بجز من و آقا مهرداد 11 نفر) که جمعاً مبلغ 550 هزار تومان پرداخت شد درحالی که هزینه اون دو روز حدود 600 هزار تومان شده بود. بخاطر این مسائله که هر چند وقت یکبار یادآوری میکنیم که نگران نباشید، ما پول داریم و به پول کسی نیاز نداریم وگرنه مطمئناً هر کسی حداقل به اندازه ای که گرسنگی نکشه، درآمد داره. تمام دغدغه ها اینه که درآمد برنامه نویسها به حدی برسه که لااقل یک نسل بعد از خودشون رو گرسنه نگه ندارن. متأسفانه خیلیها رو دارم میبینم که تا موجودی شماره حسابشون 7 رقمی میشه، به بقیه از بالا به پایین نگاه میکنن. لحن اطلاعیه هایی هم که منبعد توسط همون هیئت مدیره چهار نفره که گفتم، منتشر میشه، امری خواهد بود و بقیه هر نظری دارن میتونن در چهارچوب پیشنهاد مطرح کنن. مدیریت فقط به سواد تخصصی و... نیست. هر کسی که تو این مدت دیدیم ذره ای در موارد مختلف از چهارچوب انصاف و عدالت و ادب و برخورد پخته و امثال اینها خارج شده، از فهرست نامزدهای هیئت مدیره کنار گذاشتیم. البته نهاد که راه افتاد (اگه خدا بخواد تا قبل از نشست تهران)، اونوقت این اعضا میشن هیئت مؤسس و برای هیئت مدیره، از هرکدوم از دپارتمانهای مختلفی که توی نهاد تعریف میشه، یک نماینده با رأی خود اعضای اون دپارتمان در هیئت مدیره تعیین میکنیم. موفق باشید.