نقل قول نوشته شده توسط صابر
در جواب آقایان seyedof و linux،
اینکه می‌گین چون دات‌نت رو با ++C نوشتن، پس بازی رو باید با ++C نوشت.
منم میگم چون ++C رو با اسمبلی نوشتن بازی رو باید با اسمبلی نوشت و چون اسمبلی رو با زبان ماشین نوشتن پس بازی رو باید با زبان ماشین نوشت!
سلام
مقایسه شما اصلا منطقی نیست. ضمن اینکه من همچین حرفی نزدم. زبان اسمبلی به هیچ وجه برای نوشتن برنامه های بزرگ مناسب نیست. دلیلش هم اینه که شی گرایی و خیلی از مفاهیم سطح بالا در اسمبلی که یک زبان سطح پایین است وجود نداره. بله من هم میدونم که توی اسمبلی هم میشه برنامه نویسی شی گرا یا ساخت یافته نوشت و.... اما به طور معمول هیچ آدم عاقلی همچین کاری نمیکنه مگر در مواقعی که اجباری در کار باشه.
ولیکن دلایل من برای زبان C++‎ همون هست که گفتم. برنامه های سیستمی رو با سی مینویسند. هر موقع شما دیدید که فتوشاپ رو با جاوا یا دات نت نوشتند بنده هم سی رو میندازم توی سطل آشغال و بازی رو هم با همون VB.Net مینویسم.
سی زبان استاندارد صنعتی برای نوشتن برنامه های سیستمی است. وی بی و خیلی زبانهای دیگه برای نوشتن Application و سیستمهای اتوماسیون اداری مناسب هستند. اینطوری نیست که بگیم فلان زبان بهترین زبانه ولی برای هر زمینه خاص از برنامه نویسی میشه گفت که فلان زبان بهترین زبانه.

ضمنا آقای عرب این دوست شما اتفاقا برای شرکت سمیع رایان کار نمیکرده؟:) چون اوونها هم بازی ملی میهنی و مزخرفشون که این همه تبلیغ و خالی بندی کردن با دلفی نوشته شده و اتفاقا با یک موتور. کیفیتش هم واقعا ضایع است.

ممنون علی