چند روزی به این تاپیک سر نزدم ولی الان که سر زدم از یه طرف ناراحت شدم و از یه طرف خوشحال!
ناراحت به خاطر این که عده ای از بچه ها این تاپیک رو با جاهای دیگه اشتباه گرفتن و دارن توهین و تحقیر میکنن و هم دیگه رو مسخره میکنن... خوشحال به خاطر این که بالاخره چند خط کد دیدم و اونم به همت دوست عزیزمون hadiroosta هستش که واقعا ازشون ممنونم و امیدوارم همینجوری ادامه بدن
ما ایرانیا چرا نمی خوایم تو ذهنمون فرو کنیم که اگه یه نفر دلش میخواد پیشرفت کنه به جای مسخره کردنش کمکش کنیم
میخوام اینو بگم که به این پروژه فعلا به عنوان یک پروژه ی تجاری و رسمی نگاه نکنید ... این پروژه رو فرض کنید یه کار عملی هست .. یه کار تحقیقاتی .. یه چیزی که بتونید ایده های برنامه نویسی تون رو روش پیاده کنید
یه سوال : این همه برنامه نویسی کار کردید ! کجا میخواید ازش استفاده کنید ؟! من خودم چند سال اگه برنامه نویسی کار کرده باشم ، وقتی جایی ازش استفاده نکنم به چه دردم میخوره ؟! جز این که وقتم رو تلف کردم ؟!
نمیخواد به فکر ساخت آنتی ویروس ملی باشید ... من پیشنهاد میکنم به فکر این باشید که بفهمید کارکرد یه آنتی ویروس چجوریه ... معایب آنتی ویروس های دیگه چیه ؟ چه ایده هایی برای بهتر کردن یه آنتی ویروس می تونیم به کار بگیریم ... این تاپیک رو تبدیل کنید به یه تاپیک علمی ، تحقیقاتی و آموزشی ... حرفه ای باشید و حرفه ای تحقیق کنید ... از مسخره کردن و تحقیر کردن و پست الکی زدن و طعنه چیزی عاید هیچ کسی نمیشه و نتیجش این میشه که ایران قدرت نرم افزاریش ضعیفه ...!
یا علی بگید و دانش خودتون رو اینجا به اشتراک بگذارید .. هر کی هر چی بلده اینجا بگه تا با هم پیشرفت کنیم ... بزارید شعارهامون به حقیقت تبدیل بشه!
به امید پیشرفت...