صفحه 4 از 5 اولاول ... 2345 آخرآخر
نمایش نتایج 121 تا 160 از 185

نام تاپیک: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

کاربر دائمی آواتار fool66
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani

نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

ما که نفهمیدیم اول این آموزش کجاست اخرش کجاست ای کاش به صورت pdf یا فیلم میذاشتی

فایل TAPIEXLib چطور میتونیم برای برنامه تهیه کنیم؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله fool66 : دوشنبه 04 شهریور 1392 در 03:58 صبح

Thumbs up نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

نقل قول نوشته شده توسط fool66 مشاهده تاپیک
    ما که نفهمیدیم اول این آموزش کجاست اخرش کجاست ای کاش به صورت pdf یا فیلم میذاشتی
    فایل TAPIEXLib چطور میتونیم برای برنامه تهیه کنیم؟؟
    مشکل از اموزش نیس.شما رو چیزای دیگه کار کن.
    در مورد سوالتونم قبلا توضیح داده شده. اگه باز متوجه نشدین این جمله رو سرچ کنید "چگونه یک کامپوننت به پروژه C#‎ اضافه کنیم" :|

کاربر دائمی آواتار fool66
    محل زندگی
    Telegram.me/programmerirani

نقل قول: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

نقل قول نوشته شده توسط jasper مشاهده تاپیک
    مشکل از اموزش نیس.شما رو چیزای دیگه کار کن.
    در مورد سوالتونم قبلا توضیح داده شده. اگه باز متوجه نشدین این جمله رو سرچ کنید "چگونه یک کامپوننت به پروژه C#‎ اضافه کنیم" :|
    چرا عصبی می شی دوست عزیز انتقاد پذیر باش :|

من نگفتم آموزش مشکلی داره گفتم ای کاش مرتب تر بود مثل بقیه آموزش ها که آموزش توی یه تایپیک هست سوالات توی یه تایپیک که اینقدر شلوغ نشه

در مورد سوالتونم قبلا توضیح داده شده. اگه باز متوجه نشدین این جمله رو سرچ کنید "چگونه یک کامپوننت به پروژه C#‎‎ اضافه کنیم" :|
    ممنون بابت مسخره کردنتون حتما سرچ می کنم

بازم معذرت می خوام که انتقاد کردم موفق باشی یاحق

Exclamation پاسخ به fool66: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CSharp )

نقل قول نوشته شده توسط fool66 مشاهده تاپیک
    چرا عصبی می شی دوست عزیز انتقاد پذیر باش :|
    من نگفتم آموزش مشکلی داره گفتم ای کاش مرتب تر بود مثل بقیه آموزش ها که آموزش توی یه تایپیک هست سوالات توی یه تایپیک که اینقدر شلوغ نشه
    ممنون بابت مسخره کردنتون حتما سرچ می کنم
    بازم معذرت می خوام که انتقاد کردم موفق باشی یاحق

fool66 عزیز موضوع شخصی نیس
    در مورد انتقاد موافقم انتقاد خوبه اما بهتره کاربردی باشه .کل این تاپیک 3 صفحس که هر 2 تا سوال شما توضیح داده شده.
    در مورد <سوالات توی یه تایپیک که اینقدر شلوغ نشه> در اون صورت میبایستی تاپیک آموزشی قفل باشه که سوالات زیر این تاپیک نیاد که بنده امکانشو ندارم. خودم خوشحال تر میشدم که اونجور باشه که وسطش پارازیت نیاد:|
    مطاب اخر هم تمسخر نبود.بیشتر در جواب این بود که کاملا تو پاسخ های قبل توضیح داده شده اما دریغ از 1 اپسیلون تلاش که بگردین و جوابتونو پیدا کنید.
    بازم میگم بنده قصد هیچ توهینی نه به شما و نه به کس دیگه رو ندارم.

نقل قول: پاسخ به fool66: آموزش طراحی و برنامه نویسی تلفن گویا با Tapiex در سی شارپ (IVR System - CS

درود بر jasper عزیز

اموزش بسیار خوب و فراگیری هستش.
    به نوبه خودم تشکر میکنم.
    دوستان دیگر هم لطفا با زخم زبان و یا کم کاری اموزش دهنده ها را دلسرد نکنند و فضای کاری و اموزشی را تخریب نکنند، این دوستانی که به رایگان و بدون هیچ چشم داشتی دانش خودشان را در اختیار من و شما قرار میدهند را بی نهایت باید سپاسگذارشون باشیم.

کاربر دائمی آواتار saber67
    محل زندگی
    کرمانشاه

من مودم Zoltrix Smart Spirit دارم، سال 84 گرفتمش
    روی XP به غیر از ID Caller تمام کارا رو انجام میده، یعنی صدای منو رو برای تماس گیرنده پخش می کنه، صدای مکالمه (تماس گیرنده) رو توی کامپیوتر پخش می کنه، دکمه های ارسالی رو نشون میده و مکالمه رو ضبط می کنه

چون مودم رو چند سال پیش گرفتم درایور سون نداره! تو اینترنت هم چیز خاصی پیدا نکردم!
    تو ویندوز سون هر جور درایوری نصب می کنم برنامه نمی تونه صدای منو رو پخش کنه! جالبه که صدای مکالمه (کسی که زنگ می زنه) رو پخش و حتی ضبط هم می کنه، دکمه ها رو هم نشون میده! اما دریغ از پخش صدای منو!!!
    اینم بگه که تو هر دو ویندوز بعد از نصب درایور مودم رو به صورت Interactive می شناسه

آیا کسی درایور مودم من برای ویندوز سون رو داره؟ احتمالا باید دقیقا درایور برای ویندوز سون باشه!
    یا کسی تونسته یه کاری کنه که همچین مودمی توی سون کاملا درست کار کنه؟

در ضمن من برای منو از 2 جور فایل صوتی WAV استفاده کردم و تو XP هر دو رو پخش کرد اما تو سون هیچ کدوم رو!
    توی مثال های خود این اکتیو ایکس هم از همین 2 جور فایل استفاده شده که مشخصات شون ایناس:

نوع اول:

Bit Rate: 64 kbps
    Audio sample size: 8 bit
    Channels: 1 (mono)
    Audio sample rate: 8 kHz
    Audio format: CCITT u-law

نوع دوم:

Bit Rate: 128 kbps
    Audio sample size: 16 bit
    Channels: 1 (mono)
    Audio sample rate: 8 kHz
    Audio format: PCM

من موقعی که مکالمه رو ضبط می کنه به صورت نوع دوم ذخیره میشه که همون طور که مشخصه با کیفیت تره!

با سلام خدمت جناب آقای jasper
    آموزش کاملتون
    می خوام بدونم این قسمت از برنامه کارش چیه و تو vb .net چطور این کد رو بنویسم .
    با تشکر
    private void frmMain_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    tp.initialize();
    #region OnEvents += New Event Handler By Hamed;
    tp.OnRing += new _ITAPIExEvents_OnRingEventHandler(tp_OnRing);
    tp.OnDTMF += new _ITAPIExEvents_OnDTMFEventHandler(tp_OnDTMF);
    tp.OnNewCall += new _ITAPIExEvents_OnNewCallEventHandler(tp_OnNewCall) ;
    tp.OnConnected+=new _ITAPIExEvents_OnConnectedEventHandler(tp_OnConnec ted);
    tp.OnDisConnected+=new _ITAPIExEvents_OnDisConnectedEventHandler(tp_OnDis Connected);
    #endregion
    lstLog.Items.Add(" ------------------------------------ IVR Log ------------------------------------ ");
    }

ممنون از پاسخگویی شما
    منتهی من باید ابن کد ها رو به vb.net تبدیلش کنم
    لطفا یه راهنمایی کنید که تو vb چطور بنویسمش

اساتید محترم تابع disconnect کار نمیکنه . یعنی بعد از اینکه طرفی که تماس گرفته تماسش و قطع کرد باز هم خط اشغاله .

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

نقل قول نوشته شده توسط میلاد لطفی مشاهده تاپیک
    اساتید محترم تابع disconnect کار نمیکنه . یعنی بعد از اینکه طرفی که تماس گرفته تماسش و قطع کرد باز هم خط اشغاله .
    با سلام
    درسته از نظر منطقي وقتي تماسي برقرار مي شه و بعد طرفي كه زنگ زده قطع كنه طرف مقابل صداي بوق اشغال مي شنوه
    پس بايد تابع busy كد قطع و بنويسي
    تابع dis براي وقتي است كه قبل از پخش صدا تلفن قطع بشه

ممنون تمام مشکلاتم حل شد فقط خواهش میکنم راهنمایی کنید که با چه دستوری تماس رو به مدیر متصل کنم ؟

این هم کد برنامه ی من
    توضیحاتم رو کاملتر بیان میکنم .
    1. برنامه به زبان وی بی دات نته
    2. من یه خط تلفن دارم که هم به مودو وصله و هم به تلفن .
    3. حالا میخام یه دستوری بدم که اگه کاربری که پشت خطه مثلا دکمه 0 رو فشار داد دوباره تلفنم زنگ بخوره و این بار خودم گوشی رو بر دارم ، یعنی پیام " لطفا برای برقراری ارتباط با اپراتور کلید 0 را فشار دهید" رو پخش کنه و اگه کاربر کلید 0 رو فشار داد تلفن من زنگ بخوره و من بتونم جواب بدم .

Imports TAPIEXLib
    Public Class frmMain

Dim tp As New TAPIExCtl 'ساختن یک نمونه از کنترل تپیکس

Dim temp As Integer
    ' int temp = 0;
    Dim selectedLine As ITAPILine

Private Sub btnGetLine_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnGetLine.Click
    Dim tmpline As ITAPILine
    For Each tmpline In tp.Lines

If ((tmpline.Caps.Media_Modes & LINEMEDIAMODE.MEDIAMODE_INTERACTIVEVOICE) > 0 Or
    (tmpline.Caps.Media_Modes & LINEMEDIAMODE.MEDIAMODE_AUTOMATEDVOICE) > 0) Then
    cmbAllLine.Items.Add(tmpline.Name)
    End If
    Next
    If (cmbAllLine.Items.Count > 0) Then

lstLog.Items.Add("Getting Line Done! Select line.")
    cmbAllLine.Text = "Select the Line"
    End If
    End Sub

Private Sub frmMain_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    tp.initialize()
    temp = 0
    AddHandler tp.OnRing, New _ITAPIExEvents_OnRingEventHandler(AddressOf tp_OnRing)
    AddHandler tp.OnDTMF, New _ITAPIExEvents_OnDTMFEventHandler(AddressOf tp_OnDTMF)
    AddHandler tp.onNewCall, New _ITAPIExEvents_OnNewCallEventHandler(AddressOf tp_OnNewCall)
    AddHandler tp.OnConnected, New _ITAPIExEvents_OnConnectedEventHandler(AddressOf tp_OnConnected)
    AddHandler tp.OnDisConnected, New _ITAPIExEvents_OnDisConnectedEventHandler(AddressO f tp_OnDisConnected)
    AddHandler tp.OnCallerID, New _ITAPIExEvents_OnCallerIDEventHandler(AddressOf tp_OnCaller)
    AddHandler tp.OnBusy, New _ITAPIExEvents_OnBusyEventHandler(AddressOf tp_OnBusy)

lstLog.Items.Add(" ------------------------------------ IVR Log ------------------------------------ ")
    End Sub

Private Sub btnOpenLine_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnOpenLine.Click
    Dim i As Integer
    Try
    For i = 0 To tp.Lines.Count - 1
    If (tp.Lines.Item(i).Name = cmbAllLine.SelectedItem.ToString()) Then
    selectedLine = tp.Lines.Item(i)
    End If
    Next
    If (Not selectedLine.Open()) Then
    selectedLine.Open()
    lstLog.Items.Add("Line Opened!")
    End If
    Catch ex As Exception
    lstLog.Items.Add("Error in opening Line : " + selectedLine.Name + " ~SYSTEM ERROR: " + ex.Message)
    End Try

If (selectedLine.DevStatus.OpenMediaModes.ToString() = "MEDIAMODE_INTERACTIVEVOICE") Then

txtMediaMode.Text = "Interactive"
    txtMediaMode.ForeColor = Color.Lime

ElseIf (selectedLine.DevStatus.OpenMediaModes.ToString() = "MEDIAMODE_DATAMODEM") Then

txtMediaMode.Text = "Data"
    txtMediaMode.ForeColor = Color.Red

Else

txtMediaMode.Text = "Other"
    txtMediaMode.ForeColor = Color.Pink
    End If
    End Sub

Private Sub btnDial_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnDial.Click
    Try
    selectedLine.MakeCall(txtDialNumber.Text)
    lstLog.Items.Add("Dial: " + txtDialNumber.Text)
    Catch ex As Exception
    End Try
    End Sub

Private Sub btnCloseLine_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnCloseLine.Click
    selectedLine.Close()
    lstLog.Items.Add("Line Closed!")

End Sub
    Dim key As String
    Dim meno As String = "0"

Sub tp_OnDTMF(ByVal m_Call As ITAPICall, ByVal KeyCode As Integer, ByVal DigitMode As TAPI_DIGITMODE, ByVal TickCount As Integer)
    key = "0"
    Dim code_paziresh As String = ""
    lblBeep.Text += Chr(KeyCode)
    key = Chr(KeyCode)
    If key = "1" And meno = "0" Then
    meno = "1"
    m_Call.StopPlayBack()
    m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + "\\pls_enter_number.wav")
    ElseIf key = "2" And meno = "0" Then
    meno = "2"
    m_Call.StopPlayBack()
    ElseIf key = "3" And meno = "0" Then
    meno = "3"
    m_Call.StopPlayBack()
    ElseIf key = "*" And meno = "0" Then
    meno = "0"
    m_Call.StopPlayBack()
    m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + "\\meno0.wav") ''''///////\پیام مربوط به منوی 0
    ElseIf (key = "0" Or key = "1" Or key = "2" Or key = "3" Or key = "4" Or key = "5" Or key = "6" Or key = "7" Or key = "8" Or key = "9") And (meno = "1" Or meno = "2" Or meno = "3") Then
    TextBox1.Text += key
    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    ElseIf meno = "3" And key = "#" Then
    meno = 1
    Dim id As Integer
    id = Me.Tbl_karshenasiTableAdapter.akharin_id_in_shomar e_paziresh(Val(TextBox1.Text)).GetValueOrDefault
    Me.Tbl_karshenasiTableAdapter.id_sear_filter(KHADA MATDataSet.tbl_karshenasi, id)
    If Vaziat_taemirTextBox.Text = "آماده برای تحویل" And Vaziate_tahvilTextBox.Text = "تحویل داده نشده" Then
    m_Call.StopPlayBack()
    m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + "\\madeh_baraye_tahvil.wav")
    ElseIf Vaziat_taemirTextBox.Text = "آماده برای تحویل" And Vaziate_tahvilTextBox.Text = "تحویل داده شده" Then
    m_Call.StopPlayBack()
    m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + "\\taemir_va tahvil_shod.wav")
    ElseIf Vaziat_taemirTextBox.Text = "تایید موقت" And Vaziate_tahvilTextBox.Text = "تحویل داده نشده" Then
    m_Call.StopPlayBack()
    m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + "\\taeid_movaghat.wav")
    ElseIf Vaziat_taemirTextBox.Text = "غیر قابل تعمیر" And Vaziate_tahvilTextBox.Text = "تحویل داده نشده" Then
    m_Call.StopPlayBack()
    m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + "\\gheir_ghabel_nashodeh.wav")
    ElseIf Vaziat_taemirTextBox.Text = "فقط پذیرش شده" And Vaziate_tahvilTextBox.Text = "تحویل داده نشده" Then
    m_Call.StopPlayBack()
    m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + "\\faqat paziresh shode.wav")
    Else
    m_Call.StopPlayBack()
    m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + "\\invalid the number.wav")
    End If
    empty()
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    ElseIf meno = "2" And key = "#" Then
    meno = 2
    Dim id As Integer
    id = Me.KARSHENASI_BARGASHTYTableAdapter.find_max_id_ka rshenasi_bargashty_in_id_paziresh(Val(TextBox1.Tex t)).GetValueOrDefault
    Me.KARSHENASI_BARGASHTYTableAdapter.find_record_wi th_id_karshenasi_bargashty(KHADAMATDataSet.KARSHEN ASI_BARGASHTY, id)
    If VASIAT_TAEMIRTextBox.Text = "آماده برای تحویل" And VAZIAT_TAHVILTextBox.Text = "تحویل داده نشده" Then
    m_Call.StopPlayBack()
    m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + "\\madeh_baraye_tahvil.wav")
    ElseIf VASIAT_TAEMIRTextBox.Text = "آماده برای تحویل" And VAZIAT_TAHVILTextBox.Text = "تحویل داده شده" Then
    m_Call.StopPlayBack()
    m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + "\\taemir_va_tahvil_shod.wav")
    ElseIf VASIAT_TAEMIRTextBox.Text = "تایید موقت" And VAZIAT_TAHVILTextBox.Text = "تحویل داده نشده" Then
    m_Call.StopPlayBack()
    m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + "\\taeid_movaghat.wav")
    ElseIf VASIAT_TAEMIRTextBox.Text = "غیر قابل تعمیر" And VAZIAT_TAHVILTextBox.Text = "تحویل داده نشده" Then
    m_Call.StopPlayBack()
    m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + "\\gheir_ghabel_nashodeh.wav")
    ElseIf VASIAT_TAEMIRTextBox.Text = "فقط پذیرش شده" And VAZIAT_TAHVILTextBox.Text = "تحویل داده نشده" Then
    m_Call.StopPlayBack()
    m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + "\\faqat paziresh shode.wav")
    Else
    m_Call.StopPlayBack()
    m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + "\\invalid the number.wav")
    End If
    empty()
    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    Else
    meno = 0
    empty()
    End If

End Sub
    Sub tp_OnDisConnected(ByVal m_Call As ITAPICall, ByVal DisconnectedMode As LINEDISCONNECTMODE)
    m_Call.Drop()
    lblStatus.Text = "End Call!"
    lstLog.Items.Add("KayCode: " + lblBeep.Text)
    lstLog.Items.Add("DicConnected!")
    lblRing.Text = ""
    lblBeep.Text = ""
    End Sub
    Sub tp_OnConnected(ByVal m_Call As ITAPICall, ByVal ConnectedMode As LINECONNECTEDMODE)
    m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + "\\meno0.wav")
    lblStatus.Text = "Play menu!"
    lstLog.Items.Add(lblStatus.Text)
    End Sub

Sub tp_OnNewCall(ByVal m_Call As ITAPICall)
    Dim m As Integer = m_Call.CalledIDNumber
    lstLog.Items.Add("m: " + m.ToString)
    temp = 0
    lblRing.Text = ""
    lblBeep.Text = ""
    lstLog.Items.Add("New Call!")

End Sub

Sub tp_OnRing(ByVal m_Call As ITAPICall, ByVal RingCount As Integer)
    temp = temp + 1
    lblRing.Text = temp.ToString()
    If (temp > 1) Then
    m_Call.Answer()
    End If
    End Sub
    Sub yaftane_paziresh_bargashty(ByRef code As Integer)
    End Sub
    Private Sub tp_OnCaller(ByVal m_Call As ITAPICall, ByVal CallerName As String, ByVal CallerNumber As String)
    lstLog.Items.Add(CallerNumber)
    End Sub

Private Sub tp_OnBusy(ByVal m_Call As ITAPICall, ByVal buzy_mode As TAPIEXLib.LINEBUSYMODE)
    If buzy_mode = 0 Then
    lstLog.Items.Add("buzy")
    m_Call.Drop()
    Else
    lstLog.Items.Add(buzy_mode)
    End If
    End Sub
    Sub empty()
    TextBox1.Text = ""
    ID_KARSHENASI_BARGASHTYTextBox.Text = ""
    IdTextBox.Text = ""
    CODE_PAZIRESH_BARGASHTYTextBox.Text = ""
    Code_pazireshTextBox.Text = ""
    VASIAT_TAEMIRTextBox.Text = ""
    Vaziat_taemirTextBox.Text = ""
    VAZIAT_TAHVILTextBox.Text = ""
    Vaziate_tahvilTextBox.Text = ""

End Sub

End Class

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

سلام
    كسي اين برنامه و تو ويندوز سون اجرا كرده؟با چه مودمي؟
    براي من وقتي تلفن زنگ مي خوره تو برنامه مي زنه پخش منو اما پشت تلفن صدايي پخش نمي شه
    مودم هم photon است تو ويندوز XP درست جواب مي ده
    خواهشا هركي مي دونه بگه خيلي گير كرده ام

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

آقا يكي كمك كنه خيلي ممنون مي شم

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

نقل قول نوشته شده توسط behi1ty مشاهده تاپیک
    سلام
    كسي اين برنامه و تو ويندوز سون اجرا كرده؟با چه مودمي؟
    براي من وقتي تلفن زنگ مي خوره تو برنامه مي زنه پخش منو اما پشت تلفن صدايي پخش نمي شه
    مودم هم photon است تو ويندوز XP درست جواب مي ده
    خواهشا هركي مي دونه بگه خيلي گير كرده ام
    آقایون خواهشا کمک کنید گیر گردم

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

آقاي habibb با تشكر از اينكه جواب داديد
    بله هم رو لپتاب تست كردم هم در پي سي و هر دو سيستم هر دو ويندوز و داشتند
    وقتي تماس برقرار مي شه كسي كه زنگ زده مي فهمه كه يكي گوشي و برداشته اما صدايي پخش نمي شه البته در ويندوز 7
    اينم كدي كه استفاده كردم
    void tp_OnConnected(ITAPICall m_Call, LINECONNECTEDMODE ConnectedMode)
    {
    m_Call.PlaybackFile(Application.StartupPath + "\\1.wav");
    lblStatus.Text += ";پخش منو";
    }

void tp_OnRing(ITAPICall m_Call, int RingCount)
    {
    m_Call.Answer();
    lblStatus.Text = "";
    lblBeep.Text = "";
    lblStatus.Text += ";تماس جدید";
    }

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

سلام -من نسخه 3.1.6.8 رو دارم
    با نسخع 4 هم تست کردم جواب نداد
    خواهشا اگر نسخه جدیدد و دارد

با سلام
    برنامه تلفن گویا کاربردی را با استفاده از کنترل tapiex نوشته ام ولی در زمان اجرای برنامه دیالوگی با محتوای زیر نمایش داده می شود و باعث قطع اجرای برنامه می شود لطفاً اگر کسی نظری دارد بفرماید
    tapiexct.dll properly dystored or cracked
    با سپاس فراوان

ببخشید من چیز زیادی بلد نیستم
    دقیقا کارش چیه؟

سرور یک ارگان امنیتی دسترسی ریموت ندارم عکس کرفتن و .... مشکله متن کاملش اینه
    TAPIExCt.DLL has probably been destroyed/hacked.
    Please download original version from http://www.tapiex.com/

کرکش کردم بعد از 2 روز اینجوری شد.

عمرا بلد باشی مطمئنم

بیا اینم تشکر
    :)

بیا میل یاهو چک کن

-----------------
    آخرین ویرایش به وسیله aminM# : یک شنبه 26 آبان 1392 در 00:47 صبح

فایده نداشته کردم

رو سیستم منم کار میکنه اونجا از کار میفته
    نه شغلم طراحی نرم افزاره

این کامپوننت تو 7 اجرا میشه ولی اگه به اینترنت وصله باشه یه همچین اروری می ده
    تو XP تستش نکردم ببینم وقتی به اینترنت وصله یه همچین اروری میده یه نه ؟
    ضمنا من نسخه 3.4 رو هم دارم ولی تستش نکردم اگه کسی با اون تست کرده لطفا نتیجه رو اعلام کنید .
    اگه کسی تست کرده لطفا نتیجه رو بگین یا اینکه اگه کسی نسخه بدون مشکلش رو داره لطفا آپلود کنه .

نقل قول نوشته شده توسط habibb مشاهده تاپیک
    راهنمای تپیکس را مطالعه کنید شاید چیزی گفته باشه یا به پشتیبانی سایت سازنده مراجعه کنید.
    ما مشکلمون اینه که چون نسخه کرک داریم استفاده میکنیم ، موقعی که به اینترنت وصلیم تشخیص میده که نسخه کرکش رو داریم استفاده میکنیم و برنامه رو می بنده .
    اونوقت شما میفرمایید با پشتیبانی شرکت سازنده تماس بگیریم .
    ببخشید دوست عزیز قصد جسارت ندارم ولی ظاهرا شما مطلب رو درست متوجه نشدید . خواهش میکنم یه بار دیگه به مطلب توجه کنید و در صورت امکان کمک کنید .
    با تشکر

منظورم اینه که کاربر دکمه که زد تلفن زنگ می خوره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///
    ممنون از پاسخ سریعتون .
    در پاسخ باید بگم : نه من به نتیجه نرسیدم ولی اومدم یه منو گذاشتم که وقتی تماس گیرنده کلید 0 رو فشار بده بوسیله کامپوننت ویندوز مدیا پلیر یه صدای زنگ پخش میشه که ما با اون صدای طنگ متوجه میشیم که کسی قصد برقراری ازتباط به اپراتور رو داره و بعد گوشی رو بر میداریم .البته این روش زیاد دلچسب نیست .
    تو سمپل هاش هم گشتم ولی چیزای دیگه دستگیرم شد ولی این موضوع رونتونستم حل کنم .

برای دوستان برنامتون را اینجا قرار بدین تا دوستان استفاده کنن.
    اگر امکانش هست . یا هر وقت نمره گرفتید بعدش بگذارید:)
    دوست عزیزم منطورت از نمره گرفتن رو متوجه نشدم .
    ضمنا برنامه ی من به زبان VB.NET و سورسش رو در چند پست قبل گذاشتم می تونین ببینین .

کسی نتونسته مشکل لایسنس نسخه 6 این کامپوننت رو حل کنه ؟

سلام
    یک نفر که بصورت تجاری و نه دانشجویی با این کامپوننت کار کرده و نتیجه گرفته لطفا کمک کنه تا مشکل پیام زیر برطرف بشه

می دونم اگه به اینتر نت کانکت نباشیم ، هیچ مشکلی پیش نمی آد .

اینترنت سرور رو هم قطع کردم بازم مشکل داره

نقل قول نوشته شده توسط aminM# مشاهده تاپیک
    سلام
    یک نفر که بصورت تجاری و نه دانشجویی با این کامپوننت کار کرده و نتیجه گرفته لطفا کمک کنه تا مشکل پیام زیر برطرف بشه

میخوام بدونم کسایی که با این کامپوننت مشکل لایسنس دارن همشون برنامشون و مثل من رو دات نت نوشتن ؟

من رو دات نت نوشتم ولی چه کمکی میکنه که بدونی

قیل‏ ‏از‏ ‏لود‏ ‏خودش‏ ‏تو‏ ‏وضعیت‏ ‏قابل‏ ‏اسدفاده‏ ‏کانفیگش‏ ‏میکنه‏ ‏و‏ ‏اگر‏ ‏نکنه‏ ‏مشکل‏ ‏از‏ ‏کد‏ ‏نویسیه‏ ‏که‏ ‏انجام‏ ‏دادی‏ ‏در‏ ‏ضمن‏ ‏مطلبی‏ ‏که‏ ‏نوشتی‏ ‏به‏ ‏مشکل‏ ‏مطرح‏ ‏شده‏ ‏چه‏ ‏ارتباطی‏ ‏داره

لطفا بانقل قول به سوالات پاسخ بدید تا مبحث گیج کننده نشه .

دوباره برنامه با همون مشکل از کار افتاد، کسی پیشنهادی نداره؟
    سلام

صفحه 4 از 5 اولاول ... 2345 آخرآخر

تاپیک های مشابه

1. آموزش: آموزش کامل طراحی تلفن گویا با Tapiex و KDTele در سی شارپ
    نوشته شده توسط kimm66 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 107
    آخرین پست: پنج شنبه 20 آبان 1395, 10:16 صبح
  2. سری جدید آموزش Crystal Report (برنامه نویسی کریستال رپورت 10)
    نوشته شده توسط In_Chan_Nafar در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 51
    آخرین پست: شنبه 30 آبان 1394, 18:18 عصر
  3. سوال: برنامه نویسی تلفن گویا
    نوشته شده توسط zrahimic در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مرداد 1389, 13:49 عصر
  4. Free Component برای کار با مودم و برنامه های تلفن گویا ؟
    نوشته شده توسط Mohsen_Foladi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 31 اردیبهشت 1386, 23:24 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •