مشاهده دست آورد نظرسنجی: نظر شما درباره تشکیل چنین نهادی چیست؟

رای دهنده
383. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • مفید است

326 85.12%
  • نظری ندارم

12 3.13%
  • بی نتیجه است

45 11.75%
صفحه 34 از 66 اولاول ... 24323334353644 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1,321 تا 1,360 از 2601

نام تاپیک: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    محل زندگی
    آبادان

نقل قول: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

سلام
    منم با هیچ کدوم از تاریخ ها (انشاءالله) مشکلی ندارم
    همچنین درمورد مکان هم که به طبع شیراز باشه یه چند ساعتی نزدیکتر میشم نسبت به اصفهان

اما در مورد تبلیغات واقعا حق میدم به آقا مهرداد خیلی داره کوتاهی میشه
    بنده به عنوان عضو کوچیک نهاد از همین الان میرم توی انواع و اقسام سایت های آگهی اسم ایران نهاد رو جا می ندازم

همگی موفق باشید
    فعلا یاعلی

کاربر دائمی آواتار Jarvis
    محل زندگی
    Esfahan

منم همونطور که قبلا عرض کردم کلا با چیزی مشکل ندارم و هر جا باشه میام .. همون تاریخی که جناب شهرکی هم فرمودند برام فرقی نمیکنه...

کاربر دائمی آواتار qartalonline
    محل زندگی
    تبریز

من 10 تا 13 دی میتونم شرکت کنم، اصفهان باشه واسه من بهتره(نزدیکتره) ولی شیراز هم باشه عیبی نداره.

لطفاً برای تبلیغات و... یکم دست نگه دارین. بگذارین یکی دو هفته دیگه که شرکت ثبت شد، شروع کنید. فعلاً بهتره سروصدا به پا نکنیم. یه مقدار بهم حق بدین که محتاط جلو برم چون چندین مورد تا حالا برای ثبت شرکت کارشکنی شده. بعد از ثبت، از خجالت همه در میایم. آقا مهرداد شما هم اگه امکان داره با اون آقا که توی برنامه بروز هست صحبت کنید ببینید میشه مصاحبه تلویزیونی داشته باشیم؟ فکر کنم تا وقتی که جواب بدن و نوبت مصاحبه بدن، شرکت ثبت شده باشه.

کاربر دائمی آواتار colors
    محل زندگی
    کــردســــــــــتــان

منم با تاریخ 10 تا 13 دی ماه موافقم.
    ولی آقا ما که نمیریم سرکشی به فامیل که هر بار بریم یه سمت ایران! الان برای من 1100 کیلومتر راه هااا! بحث 20 ساعت تو اتوبوس بودن نیست ولی این راه و مسافت طولانی پر از خطر و دردسره. لطفا همون اصفهان برگذار کنیم که مرکزیت داره.

ضمنا چون قبلا یه بار نشست تو اصفهان برگذار شده و دوستانی حظور داشتن, آشنایی بیشتری داریم و به نظرم تا اون موقع اگرهم سرد نشه آب سی و سه پل هم برگشته و میریم کنار آب واسه شمام و نهار

محل زندگی
    تبریز

اصفهان باشه بهتره واسه من حدودا 500 کیلومتر نزدیکتره!

نقل قول نوشته شده توسط colors مشاهده تاپیک
    ولی آقا ما که نمیریم سرکشی به فامیل که هر بار بریم یه سمت ایران!
    یکی از هدفهای نهاد همینه که مستقیماً با برنامه نویسان هر شهر توی شهر خودشون دیدار داشته باشیم. شرایط شهرهای مختلف رو ببینیم. مشکلاتشون رو از نزدیک مشاهده کنیم وگرنه میشه مثل مشکلاتی که از نزدیک توی زاهدان و سایر شهرهای مرزی باهاشون درگیر بودیم و توی رسانه ها میگفتن همه جا امن و امانه! بودجه واسه کارهای اساسی نمیدادن چون توی پایتخت، اون مشکلات حل شده بود و فکر نمیکردن کسی یه گوشه ایران ممکنه چنین مشکلاتی ممکنه داشته باشه. شاید الآن گفتن این حرفها بنظر شعار بیاد ولی شما اینطور حساب کنید که کمترین امتیاز نشستهای دوره ای در شهرهای مختلف اینه که جاهای مختلف کشورمون رو که اینهمه توریستها دارن میبینن و خودمون هنوز نرفتیم، میتونیم مشاهده کنیم. ضمناً آب زاینده رود (سی و سه پل آب نداره)، فقط دو سه ماه از سال اونهم توی بهار و اوایل تابستان وارد اصفهان میشه و بقیه سال، خشکه.

نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    لطفاً برای تبلیغات و... یکم دست نگه دارین. بگذارین یکی دو هفته دیگه که شرکت ثبت شد، شروع کنید. فعلاً بهتره سروصدا به پا نکنیم. یه مقدار بهم حق بدین که محتاط جلو برم چون چندین مورد تا حالا برای ثبت شرکت کارشکنی شده. بعد از ثبت، از خجالت همه در میایم. آقا مهرداد شما هم اگه امکان داره با اون آقا که توی برنامه بروز هست صحبت کنید ببینید میشه مصاحبه تلویزیونی داشته باشیم؟ فکر کنم تا وقتی که جواب بدن و نوبت مصاحبه بدن، شرکت ثبت شده باشه.
    پیگیرم انشا الله جواب بده بتونیم رسانه ای بشیم

کاربر دائمی آواتار colors
    محل زندگی
    کــردســــــــــتــان

نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    یکی از هدفهای نهاد همینه که مستقیماً با برنامه نویسان هر شهر توی شهر خودشون دیدار داشته باشیم. شرایط شهرهای مختلف رو ببینیم. مشکلاتشون رو از نزدیک مشاهده کنیم وگرنه میشه مثل مشکلاتی که از نزدیک توی زاهدان و سایر شهرهای مرزی باهاشون درگیر بودیم و توی رسانه ها میگفتن همه جا امن و امانه! بودجه واسه کارهای اساسی نمیدادن چون توی پایتخت، اون مشکلات حل شده بود و فکر نمیکردن کسی یه گوشه ایران ممکنه چنین مشکلاتی ممکنه داشته باشه. شاید الآن گفتن این حرفها بنظر شعار بیاد ولی شما اینطور حساب کنید که کمترین امتیاز نشستهای دوره ای در شهرهای مختلف اینه که جاهای مختلف کشورمون رو که اینهمه توریستها دارن میبینن و خودمون هنوز نرفتیم، میتونیم مشاهده کنیم. ضمناً آب زاینده رود (سی و سه پل آب نداره)، فقط دو سه ماه از سال اونهم توی بهار و اوایل تابستان وارد اصفهان میشه و بقیه سال، خشکه.
    بله موافقم, ولی تو این شرایط سخت شروع به کار نهاد که حتی تعدادی از اعضا هنوزهم اعتماد کافی به نهاد ندارن و براشون مهم نیست که بیان یا نیان و به نظرم بهتره بهترین مکان رو از هر نظر رو انتخاب کنیم که حداقل کمی بچه هارو بیشتر ترغیب کنیم.
    حالا همین بحث اول فعالیت بودن برای بررسی مشکلات اعضا در شهرهای مختلف هم صدق میکنه. ما فعلا نه شرکت رو ثبت کردیم و نه فعلا درآمد و فعالیتی داریم که بخوایم شهرگردی کنیم. حالا اگر بازم بگیم اینارو رفع کردیم و مشکلی نیست, مثلا ما در بابل چی رو بررسی کردیم!(منظور مشکلات برنامه نویسان که فرمودین).
    در هر صورت بنده شخصا مشکلی برای حظور ندارم و دیدگاه هم کلی بود. ضمنا نشست اول هم که تعداد زیادی از افراد حظور نداشتن و شاید مشتاق حظور در اصفهان باشن.

ایشالا نشست بعدی کردستان!

این آب سی و سه پل هم قراره شده تا چند هفته آینده برگرده, شاید که اخبار 20:30 دروغ نگه

من امتحانا ارشدم 21 تا 1 بهمن ماه هست + اینکه آخر دی ماه هم استارتاپ ساری داریم
    کلا دی ماه خیلی پر حاشیه هست
    حتی اگه از روزا غیر دی بخوایم 1 رز مرخصی بگیرن کارمند ها باز هم فک کنم شرایط بهتری باشه برای همه
    اما بین این انتخاب ها من 10 تا 13 باز برام بهتره با اینکه تو فرجه هست
    حق هم بدین که دوره ارشد هست و هزینه 2 میلیونی :دی
    و ما هم که کل ترم دنبال کارای غیر از درس هستیم ( کار تخصص ... ) حد اقل فرجه مال درس باشه چون شب امتحان وقت نمیشه یه کتاب رفرنس 500 صفحه ای و خوند

با سلام
    از اونجا که بحث سر شیراز شد منم به نوبت خودم بعنوان عضو کوچکی از جامعه ی open source و برنامه نویس برای هماهنگی و رزرو مکان برای برگزاری نشست و اسکان بچه ها در صورتی که با شیراز موافقت بشه اماذگی خودمو اعلام میکنم.

کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    محل زندگی
    پاسارگاد

سلام
    آقای شهرکی شما هفته آینده 2شنبه یا سه شنبه شیراز هستید؟چهارشنبه تا جمعه تعطیلات هست و شما باید قبل از تعطیلات وارد شیراز شوید. امکانش هست سه شنبه شما را توی شیراز ببینم؟اینجوری بهتر میشه با شما صحبت کرد؟

محل زندگی
    پاسارگاد

$ M 3 H R D A D $:
    یه خبرخ وب هم بدم با آقای آرش سوری مجری برنامه بروز کانال 3 ( جمعه ها ) که تو استارتاپ ویکند بابلسر اومده بودند در مورد نهاد صحبت هایی و داشتم و ایشاللاه قول بگیرم برای اینکه تو برنامه هاشون بزارند نهاد و برای ما رسانه ای کنند
    براشون جالب بوده اقدام ما !
    بخاطر این خبر خوبتون ممنونم
    امیدوارم بی احترامی نکرده باشم.من هم میدونم شما پیشنهاد دادید.
    تلاش می کنیم همه چی عالی باشه خصوصا که از هفته آینده خود آقای شهرکی هم توی فارس هستند و بهتر می تونند کارها را مدیریت کنند.

راستش من هفته آینده شیراز هستم ولی حقیقتش فکر نمیکنم بتونیم حضوراً ملاقات داشته باشیم چون از یکطرف دنبال کارهای شرکت و ازطرف دیگه هم درگیر کارهای پیدا کردن و خرید منزل و... هستم. بنابراین فکر میکنم بتونیم تلفنی در تماس باشیم و هماهنگیهای لازم رو انجام بدیم.

ما فعلا نه شرکت رو ثبت کردیم و نه فعلا درآمد و فعالیتی داریم که بخوایم شهرگردی کنیم.
    خبر خوب و غافلگیر کننده برای اعضای نهاد اینکه شرکت ثبت شده و دنبال کارهای ثبت Brand هستم. البته با آقا مهرداد یکسری صحبتها خواهیم داشت مبنی بر اضافه شدن اسامی اعضا به شرکت که طی تماس تلفنی، مطرح خواهد شد.
    درمورد درآمد هم توی نشست، سیستم گردش مالی نهاد رو که آماده شده، معرفی میکنم. نگران درآمد نباشین.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    جنوب عشق است

ضمناً آب زاینده رود (سی و سه پل آب نداره)، فقط دو سه ماه از سال اونهم توی بهار و اوایل تابستان وارد اصفهان میشه و بقیه سال، خشکه.
    انشاالله که همونم خشک بشه ! چراکه این وسط حق مردم خوزستان ضایع میشه
    خدا لعنت کنه باعث و بانی این کارها ! مردم خوزستان روی طلا نشستن اما وضعیت مردمش در بدترین شرایط هست
    خبر خوب و غافلگیر کننده برای اعضای نهاد اینکه شرکت ثبت شده و دنبال کارهای ثبت Brand هستم.
    خب خدارو شکر که بالاخره ثبت شد/

نقل قول نوشته شده توسط Veteran مشاهده تاپیک
    انشاالله که همونم خشک بشه ! چرا که این وسط حق مردم خوزستان ضایع میشه
    خدا لعنت کنه باعث و بانی این کارها ! مردم خوزستان روی طلا نشستن اما وضعیت مردمش در بدترین شرایط هست
    این مسائل چه ربطی به این تاپیک داره؟!

محل زندگی
    پاسارگاد

سلام ممنونم آقای شهرکی باشه من با شما تماس میگیرم ولی شماره شمارا گم کردم لطفا برام پیام خصوصی می فرمایید.
    شیراز هم مثل دیگر شهرهای بزرگ قیمت منزل فوق العاده نجومی هست به این راحتی منزل نمی شه خرید.آرزو می کنم دچار مشکل نشوید.(امیدوارم از این صحبتم ناراحت نشوید.)

بله موافقم, ولی تو این شرایط سخت شروع به کار نهاد که حتی تعدادی از اعضا هنوزهم اعتماد کافی به نهاد ندارن و براشون مهم نیست که بیان یا نیان و به نظرم بهتره بهترین مکان رو از هر نظر رو انتخاب کنیم که حداقل کمی بچه هارو بیشتر ترغیب کنیم.
    فکر کنم دیگه وقتشه که تعارف رو کنار بگذاریم. هر کسی که به نهاد اعتماد نداره یا براش مهم نیست که بیاد یا نیاد، میتونه توی پیام خصوصی اعلام کنه تا از سیستم بدون ناراحتی حذف بشه. کارت دعوت برای کسی نفرستادیم. همه باید به این باور برسن که فعالیتشون توی نهاد بخاطر خودشونه نه نفع رسوندن به نهاد. درمورد ترغیب کردن با شما موافقم ولی راهش این نیست که نشستها رو جلوی در خونه هرکدوم از اعضا برگزار کنیم. هرجا نهاد نشست برگزار کرد، هرکی تونست میاد (بجز هیئت مدیره و مؤسس و مدیران دپارتمانها که باید بیان). البته کارهایی هم برای ترغیب داره انجام میشه: کارگاههای آموزشی، توزیع DVDهای حاوی eBook و نرم افزار بین شرکت کنندگان بطور رایگان و... که خودتون میدونید هزینه کمی نداره.

مثلا ما در بابل چی رو بررسی کردیم!(منظور مشکلات برنامه نویسان که فرمودین).
    هدف از نشست بابل، رفع مشکلات برنامه نویسان نبوده. نشستهایی که تا الآن داشتیم، درخصوص راه اندازی خود نهاد بوده نه اینکه اهداف نهاد چطور بدست بیاد و الآن که نهاد ثبت شده، نشستها درخصوص نحوه فعالیت و تشریح برنامه ها و سیاستهای کاری برای اعضای محترم برگزار خواهد شد. این موارد هم که مشخص شد، نشستهای دوره ای برای بررسی مشکلات و صحبت درخصوص راهکارهای لازم برای برون رفت از وضعیتهای احیاناً پیچیده ای که در مواجهه با مشکلات بیرونی (کارشکنیها) و مشکلات درونی (اعضای کم تجربه و متوقع و...) با اونها مواجه میشیم، برگزار میکنیم. مطمئن باشید همه چیز طبق یک برنامه ریزی دقیق پیش میره. منتها بعضیها صبرشون یکم کمه و انتظار دارن همین که عضو نهاد شدن، حساب بانکیشون پر بشه که باید اعلام کنم از این خبرها نیست. درسته نهاد قراره به اعضا سود برسونه ولی باید اعضا هم وفاداریشون رو ثابت کنن. اینطور نباشه که تا وقتی نهاد بهشون سود میرسونه عضو نهاد باشن و اگه یه وقت بخاطر برخی مسائل، مدتی پروژه گیرشون نیومد، اعصاب همه رو با حرفها و رفتارهاشون خرد کنن (روی صحبتم با هیچ فرد خاصی نیست و کلی صحبت میکنم).

دوستان نشست سوم در شیراز در تاریخهای 10 و 11 و 12 دیماه قطعی شده و درحال صحبت برای مکان برگزاری نشست هستیم که متعاقباً اعلام خواهد شد. روز 13 دیماه هم که جمعه است، نشست نداریم تا بتونید برای بازدید از جاهای دیدنی شیراز استفاده کنید یا دوستانی که راهشون کمی دورتره، برای بازگشت به شهرشون وقت کافی داشته باشن. بنابراین تقریباً 2 ماه وقت دارین که 75 هزار تومان هزینه نشست رو تهیه کنید. دوستانی هم که برای نشست تهران ثبت نام کرده بودن و هنوز پولشون رو پس نگرفتن، درصورت تمایل بهم با پیام خصوصی اطلاع بدن تا برای نشست شیراز درنظر گرفته بشه. ببینیم برای شیراز چقدر متقاضی خواهیم داشت. دوستانی هم که میخوان ثبت نام کنن، لطفاً برای روزهای آخر نگذارین و از الآن ثبت نام کنید تا کسانی که هم کمی تردید دارن، با دیدن جمعیت ثبت نام شده، ترغیب بشن و اونها هم ثبت نام کنن.

محل زندگی
    پاسارگاد

سلام
    این هم سایت شهرداری شیراز توی اون تمام مکانهای تاریخی، دیدنی و هتلها،مهمانسراها و هرچیزی که بخواهید هست (البته چندماهی میشه که اپدیتش نکرده اند) ولی لیست مهمانسراها با آدرس و شماره تلفنها برای اسکان دوستان هست می تونید تماس بگیرید و درباره اقامت صحبت کنید و شرایط آنها را بشنوید. اکثرا این مهمانسراها اطراف شاهچراغ و آستانه (حرم سید علاء الدین شیراز) هستند . این هم لینکش:
    http://www.eshiraz.ir
    توی سایت شهرداری شیراز:مراکز خدماتی شیراز-گردشگری تمام هتلها و مسافر خانه ها ومهمانسرا ها را با آدرس و تلفن نوشته شده.
    آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : سه شنبه 14 آبان 1392 در 19:49 عصر دلیل: اشتباه تایپی و استفاده از اسامی محلی

محل زندگی
    Esfahan

الان برای پرداخت هزینه چقدر واریز کنیم ؟ از همون پرداخت آنلاین استفاده کنیم ؟

همون 75 هزار تومان باید واریز بشه (برای هر روز 25 هزار تومان) بله از همون درگاه میتونید استفاده کنید.

ایا محل برگزاری نشست در شیراز رزرو شده اقای شهرکی؟

هنوز نه ولی درحال مذاکره هستیم. علاوه بر شما یکنفر دیگه از دوستان هم پیگیر هستن. لطفاً بنده رو در جریان جزئیات بگذارین تا بهترین موقعیت رو انتخاب کنیم و مکان نشست قطعی بشه. با تشکر

فکر کنم یکی از اعضا پست داده بود که جا تعیین شده الان نمیبینم پستش رو فکر کنم ویرایش کرده !! گفتم اگر تعیین شده دیگه دنبالش نگردیم.
    همونطور که گفتم مکان نشست و اسکان عزیزان باید جوری باشه که مشکل رفت و امد نداشته باشن و از لحاظ کیفی درخور اعضاء نهاد باشه.
    در هفته ی اینده قرار هست که با رئیس بخش IT صحبت کنم که اگر بشه هم محل برگزاری نشست و کارگاه اموزشی رو بدن هم خوابگاه در اختیارمون بزارن.
    خدا رو شکر وقت زیاد هست پس بهترین موقعیت رو باید در نظر بگیریم.

محل زندگی
    تبریز

البته هزینه مناسب فراموش نشه :D

محل زندگی
    پاسارگاد

سلام آقای عابدی مرکزit شیراز بد مسیر هست و به خاطر یک سری کارهای عمرانی اون اطراف بهم ریخته و باید از مسیرهای دیگه رفت و برای دوستانی که با شیراز آشنا نیستند مشکل درست میشه.
    من امروز سراغ چندتا از فرهنگ سراهای دیگه هم رفتم اکثرا توی اوج ترافیک شیراز قراردارند.جایی که پیشنهاد من هست80درصد قطعی هست و لی وقتی گفتم قراره توی 3روز تعطیلی برگزار بشه همه مسئولین این چند فرهنگ سرا اعلام کردند باید با اداره فرهنگ و ارشاد شیراز وشهرداری صحبت کنند برامون مجوز بگیرندقول بهم دادند مکان را به ما اجاره بدهندباید تا فردا عصر صبر کنیم.
    توی تالار پارک آزادی هم همایش هست و نمیشه ازش استفاده کرد.
    به جز مرکز it پیشنهاد شما چی هست؟

نقل قول نوشته شده توسط SONITAJ مشاهده تاپیک
    سلام آقای عابدی مرکزit شیراز بد مسیر هست و به خاطر یک سری کارهای عمرانی اون اطراف بهم ریخته و باید از مسیرهای دیگه رفت و برای دوستانی که با شیراز آشنا نیستند مشکل درست میشه.
    من امروز سراغ چندتا از فرهنگ سراهای دیگه هم رفتم اکثرا توی اوج ترافیک شیراز قراردارند.جایی که پیشنهاد من هست80درصد قطعی هست و لی وقتی گفتم قراره توی 3روز تعطیلی برگزار بشه همه مسئولین این چند فرهنگ سرا اعلام کردند باید با اداره فرهنگ و ارشاد شیراز وشهرداری صحبت کنند برامون مجوز بگیرندقول بهم دادند مکان را به ما اجاره بدهندباید تا فردا عصر صبر کنیم.
    توی تالار پارک آزادی هم همایش هست و نمیشه ازش استفاده کرد.
    به جز مرکز it پیشنهاد شما چی هست؟
    با سلام
    مشکل همین تعطیلات هست.
    اموزشگاه ها که اکثرا زیر نظر فنی حرفه ای هست.
    در مورد مرکز ای تی هم اگر بهمون با خوابگاه بدن فکر نکنم بد باشه.
    بیشتر مسافرخانه ها هم همون مرکز شهر هست که قیمتشون مناسبه
    یا حداقل بهمون معرفی نامه بدن که تو تعطیلات مشکلی نباشه
    کلا باید فکر یجا باشیم که حداقل یه ویدئو پرژکتور + صندلی به تعداد داشته باشه توی فرهنگسرا ها کلا جای مناسبی نیست.
    اما خب تا نشست وقت زیاد هست حتما پیگر یه جای خوب و مناسب هستم.
    نظر من بیشتر رو اموزشگاه ها هست که بعضیاشون واقعا دندون گرد هستن نمیشه باهاشون کنار اومد.

محل زندگی
    Esfahan

به نظر من اگه یه جایی هم پیدا کنید که بد مسیر باشه ولی جای خوبی و به قول خودتون خوابگاه هم داشته باشه می ارزه به این که مسیرش خوب باشه و دردسر جا داشته باشیم!
    به حال ممنون از زحماتتون

محل زندگی
    پاسارگاد

سلام
    لطفا بچه های اهل فارس وشیراز اعلام حضور می کنند ما باید باهم صحبت کنیم و با کمک هم یه جایی مناسب را پیدا کنیم.
    یا حداقل ایمیل یا شماره ایی می ذارید تا من بتونم با شما تماس بگیرم.

محل زندگی
    پاسارگاد

مشکل همین تعطیلات هست.
    اموزشگاه ها که اکثرا زیر نظر فنی حرفه ای هست.
    در مورد مرکز ای تی هم اگر بهمون با خوابگاه بدن فکر نکنم بد باشه.
    بیشتر مسافرخانه ها هم همون مرکز شهر هست که قیمتشون مناسبه
    یا حداقل بهمون معرفی نامه بدن که تو تعطیلات مشکلی نباشه
    کلا باید فکر یجا باشیم که حداقل یه ویدئو پرژکتور + صندلی به تعداد داشته باشه توی فرهنگسرا ها کلا جای مناسبی نیست.
    اما خب تا نشست وقت زیاد هست حتما پیگر یه جای خوب و مناسب هستم.
    نظر من بیشتر رو اموزشگاه ها هست که بعضیاشون واقعا دندون گرد هستن نمیشه باهاشون کنار اومد.
    من قبول دارم مشکل همین تعطیلات هست و چون اکثر مکانها و فرهنگسراهای شیراز وابسته به ارگانهای دولتی اند در صورتی معرفی نامه می دهند که جزاعضای همان ارگان باشید یا دوست یا آشنایی توی اون ارگان داشته باشید. و بخاطر تعطیلات تمام ارگانهای دولتی تعطیل هستند و برای تعطیلات مجوز صادر نمی کنند.
    یک مشکل دیگه هم برای تعطیلات هست و اون هم ابلاغیه جدید فرمانداری و شهرداری و اداره فرهنگ شیراز هست؟
    من سعی میکنم ببینم می تونم از طریق شورای شهر شهرستان پاسارگاد یا اداره اموزش و پرورش معرفی نامه بگیرم؟ولی این رو نمی دونم آیا معرفی نامه هارا توی مرکز قبول می کنند یانه؟

هزینه ی نشست پرداخت شد.

محل زندگی
    پاسارگاد

آقای عابدی هزینه چی پرداخت شد؟ هزینه سالن یا نه 75000تومان خود شما برای 3روز؟
    لطفا ایمیلتون را به من بدهید؟

خانم sonitaj فکر کنم بیشتر به برنامه نویس سر میزنم تا به ایمیلم
    از طریق پیام خصوصی در خدمتتون هستم.
    آخرین ویرایش به وسیله omidabedi : پنج شنبه 16 آبان 1392 در 12:49 عصر

محل زندگی
    Esfahan

نقل قول نوشته شده توسط omidabedi مشاهده تاپیک
    اقای sonitaj فکر کنم بیشتر به برنامه نویس سر میزنم تا به ایمیلم
    جسارت نباشه ... ولی ایشون خانم هستند! :)

نقل قول نوشته شده توسط XPATRIOT مشاهده تاپیک
    چه اتفاق نادری :)
    از کجا فهمیدید ؟؟
    تصحیح میکنم.خانم sonitaj

محل زندگی
    پاسارگاد

ممنونم آقای صالحی
    این اتفاق نادر بخاطر این هست که توی ایران همه چی را مختص آقایون می دوندو اینکه یک خانم می خواهد برنامه نویس بشه،همه تعجب می کنند میشه اتفاق نادر

محل زندگی
    Esfahan

نقل قول نوشته شده توسط omidabedi مشاهده تاپیک
    از کجا فهمیدید ؟؟
    تصحیح میکنم.خانم sonitaj
    عجب ! مگه مسئله ریاضیه که از کجا فهمیدم؟! خب نام کاربریشون گویای جنسیت ایشونه دیگه .. سونیتا اسم زن نیست ؟! در اصل SONITA J هستش!
    البته ایشون توی فیســــبوک هم با من در ارتباط بودن...
    بیخیال ... مسئله به تاپیک ربطی نداره .. ادامش ندید لطفا

صفحه 34 از 66 اولاول ... 24323334353644 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

1. گفتگو: تشکیل گروه برنامه نویسان php برای عرضه نرم افزارهای open source
    نوشته شده توسط dousti_design در بخش PHP
    پاسخ: 28
    آخرین پست: سه شنبه 28 آبان 1392, 11:23 صبح
  2. معرفی یک نرم افزار برای برنامه نویسان VB
    نوشته شده توسط Voldemort در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 06 تیر 1382, 00:08 صبح

برچسب های این تاپیک