سلام
شرمنده باز ارور میده
Incorrect syntax near '('.
سلام
شرمنده باز ارور میده
Incorrect syntax near '('.
سلام.
پرانتز ها رو بردارید و جاشون فاصله بزارید
سلام
من قسمت بکاپ گیری را طبق فیلم آموزشی پیش رفتم و در ویندوز 7 با VS 2010 و sqlserver 2008 کار می کنم در ضمن ویندوز را در درایو D نصب کرده ام بعد از اجرای فرم بکاپ یک پوشه روی دسکتاپ به نام test backup ساختم و نامی که برای فایل بکاپ انتخاب کردم back1 گذاشتم و سپس بر روی باتن پشتیبان گیری کلیک کردم تا عملیات پشتیبان گیری شروع شود ولی ارور زیر را داد در ضمن در درایو های دیگر مشکلی با پشتیبان گیری نداشتم
سلام
با فاصله هم درست نشد همشونو امتحان کردم نمی دونم دیگه چجوری درست میشه..
علتش اینه که کاربر SQL به پوشه شخصی کاربر دسترسی نداره.
یا engine رو یا کاربر سیستم اجرا کنید یا دسترسی پوشتون رو باز کنید.
برای اولی باید از SQL Server configuration manager یا Service Manager استفاده کنید.
برای دومی باید در مشخصات پوشه در قسمت دسترسی سطح دسترسی کاربر SQL یا System users یا Authenticated users یا everyone رو باز کنید.
پ.ن.:شاید یکی دو تا از اسم ها رو اشتباه نوشته باشم.خیلی وقته که از این کارها نکردم.
دوست عزیز این برنامه رو از کجا دانلود کنم
بفرما دوست عزیز
http://www.softgozar.com/WebPage/Dow...2013.1.8.2.372
سلام.
در ویدئوی اول بن دقایق 40 تا 42 یک مطلب رو به اشتباه اعلام کرده بودم که ضمن پوزش از دوستان مطلب صحیح رو اعلام میکنم.
در اونجا گفته شده بود که در محیط ویژوال استودیو، در خط آخر stored procedure به جای کلمه go بایستی از کلمه return استفاده کرد که در واقع این مورد صحیح نیست و سبک stored procedure نوشتن در هر دو محیط یکسان هست.
توضیح اضافه اینکه :
return اساسا برای اطلاع از اجرای موفقیت آمیز یا عدم اجرای موفقیت آمیز SP استفاده میشه که یک مقدار با خودش بر میگردونه. مقدار 0 به معنای موفقیت و 1- به معنای عدم موفقیت هست البته این اعداد قراردادی هست.
نکته بعدی اینکه به محض اینکه return در SP اجرا میشه کار اون هم تمام خواهد شد.(یعنی اگر قطعه کدی بعد از Return وجود داشته باشه دیگه اجرا نخواهد شد).
به عبارتی return رو هر جایی از پروسیجر می تونیم بگذاریم.
پس چه در Express و چه در غیر اون این دستور فرقی نداره و نحوه نوشتن sp یکسان هست.
موفق باشید.
در ویدئو یک عدد menuStrip در صفحه اصلی گذاشته شد و منو فقط در همان صفحه قابل مشاهده بود آیا این امکان وجود دارد که منو در تمام صفحات قابل مشاهده باشد
در مورد حرف دوست خوبمون esafb52 نباید و بحث هایی که شده سورس کد را در اختیار مبتدی ها گذاشت اما مبتدی ها اگه میخوان پیشرفت کنن خودشان دانلود نکنن این بنظر من بهتره چون هیچ کسی تا میتونه به ضرر خودش کار نمیکنه
واقعا نمیدونم چطوری تشکر کنم از این ویدئوهاتون واقعا نمیدونم ها یعنی اصلا زبان نمیتونه بیان کنه
من 16 ویدئو رو دو شبه دیدم و برای بار دوم هست دارم میبینم واقعا نکات عالی توشون هست
یک سوال : برای شبکه کردن از همین راهی که فرمودید این از طریق شبکه داخلی بود برای نت هم همین وضعه درسته فرقش اینه بجای اون آی پی مثلا آی پی ولید که خریداری شده ست میشه روش درسته ؟
سوالم اینجاست شاید البته به مفاهیم شبکه برگرده ولی آی پی که ولید هست و میخریم و روی سرور ست میکنیم در شبکه داخلی هم سرور از طریق همون آی پی در دسترس خواهد بود ؟ یا برای اینکه یک نرم افزار در شبکه داخلی و خارجی کار کنه باید از دو رنج آی پی استفاده کرد ؟ چون اونطور که من میدونم آی پی ولید که میخری خوده سرویس دهنده وب رو سیستمش برات کانفیگ میکنه پس عملا سرور ما اون آی پی رو نداره پس اگر نرم افزاری رو روی اون ست کنی و اینترنت قطع بشه ولی نرم افزار از طریق شبکه داخلی به سرور دسترسی داشته باشه اون موقع چی ؟
جست وجو کنید:Port forwarding
Edit:ببخشید اشتبها یک چیز دیگه نوشته بودم که دیر متوجه شدم که ویرایش نشده.
آخرین ویرایش به وسیله FastCode : چهارشنبه 22 آبان 1392 در 13:38 عصر
سلام
ضمن تشکر و قدر دانی ازveniz2008 بخاطر آموزشهای مفید و کاربردی ویدویی که در این بخش قرار دادید
کاربر مبتدی هستم، در بخش اول آموزش قسمت اتصال به دیتابیس زمانی که در ویژوال برنامه را اجرا نمودم و فیلد را پر کردم هنگامی که دکمه ثبت را می زنم ،در بخش کدنویسی خط con.Open را به حالت زرد رنگ در می اورد
کد نوشته شده:
{
errorProvider1.SetError(textname, "نام را حتماوارد کنید");
}
else
{
//errorProviderجهت خالی نمودن
errorProvider1.SetError(textname, "");
//اتصال به دیتابیس
SqlConnection con = new SqlConnection("server = .\\REZA; DataBase = DBestelam;integrated security = true");
//ارتباط با نام استرو پروسجر دیتابیس
SqlCommand cmd = new SqlCommand("sabt", con);
cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
//قرار دادن تکست نام ویژوال برروی فیلد نام دیتابیس
cmd.Parameters.AddWithValue("@name", textname.Text);
con.Open();
//اجرا شدن دستور دیتابیس
cmd.ExecuteNonQuery();
con.Close();
MessageBox.Show("با موفقیت ثبت و دخیره شد");
}
دوست عزیز اشکال از رشته اتصال به سرورت هست اون رو باید درست وارد کنی
دوست گرامی ممنون از جوابتون اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدین
دوست عزیز خطای شما میگه آدرس سرور رو اشتباه نوشتین باید اون رو اصلاح کنیین شما از چه نسخه sql استفاده میکنین
sql2088-R2
همان اسمی که موقع کانکت اسکول می زنیم وارد کردم ولی قبول نمی کنه
آدرس دقیق سرور رو چطور می تونم ببینم
با سلام ما اگر دیتابیس خود رو بروی سرور ساخته اید مطابق با آموزش ها پس این مکراحل رو انجام بدین
1-از سربرگ دیتا add new data source
2-همون گزینه دیتابیس رو نکس بزنید
3-باز یک نکس(دیتاست انتخاب شده)
4-بعد گزینه new connection
5- بعد هم microsoft sql server
6-بعد در تکس باکس دومی کلیک کن تا اسم سرور نمایش داده بشه
7-و از قسمت پایین اسم دیتابیست رو انتخاب کن بعدش اوکی و در قسمت پایین میبینی که رشته اتصال ساخته شده فقط کافیه کپی و پیست بشه
موفق باشی
سلام
موقع ریستور کردن با ارور زیر برخورد می کنم علتش چی می تونه باشه.
User must be in the master database.
ALTER DATABASE statement failed.
Exclusive access could not be obtained because the database is in use.
RESTORE DATABASE is terminating abnormally.
User must be in the master database.
ALTER DATABASE statement failed.
قبل از restore با دستور USE [MASTER] دیتابیستون رو عوض کنید.
دوست عزیز
کجا و چجوری باید عوض کنم؟
قبل از اجرای دستور restore باید این دستور رو اجرا کنید.
دوست عزیز ببخشد دستور رو اضافه کردم ولی نشد ببین درست نوشتم؟
create proc MyRestor
@pathFile nvarchar(400)
as
Alter DataBase DBAzmoon set Offline with rollback IMMEDIATE
use [DBAzmoon]
restore DataBase DBAzmoon From disk = @pathFile with replace
alter DataBase DBAzmoon set online
GO
ارور
Server: Msg 154, Level 15, State 1, Procedure MyRestor1, Line 5
a USE database statement is not allowed in a procedure or trigger.
گفتم قبل از دستور نه وسطش
شرمنده دوست عزیز من هر جا که دستور رو میزارم ارور میده لطف می کنید دقیق بگید کجاش بنویسم.
create proc MyRestor1
@pathFile nvarchar(400)
as
use [DBAzmoon]
Alter DataBase DBAzmoon set Offline with rollback IMMEDIATE
restore DataBase DBAzmoon From disk = @pathFile with replace
alter DataBase DBAzmoon set online
GO
اوله اوله اول.
این پراسیجر باید توی دیتابیس مستر ایجاد بشه.
چرا نوشتید USE DBAzmoon?باید بنویسید USE MASTER
خب یعنی پراسیجر تو دیتابیس مستر ایجاد کنم یه مشکل پیش میاد که موقع ریستور کردن باید نام دیتابیس کانکشن رو به مستر تغییر بدم؟
بعد یه سوال داشتم یا بهترین روش برای برنامه نویسی بانک اطلاعاتی همین روش می باشد یعنی از طریق پراسیجرها عملیات انجام بگیره یا نه کدهای دیتابیس رو در سی شارپ بنویسیم و در بانک اطلاعاتی فقط دیتاتیبل ایجاد کنیم؟
سوال اول که جوابش مثبته.
در مورد سوال دوم باید بگم یک مقدار سلیقه ایه.البته در مقیاس بالا این انتخاب تفاوت بسیار زیادی در سرعت ایجاد میکنه که با مطالعه در مورد اینکه SQL چطوری SP ها رو کامپایل میکنه و چه تصمیمگیریهایی موقع compile کردن SP و query معمولی توسط MSSQL گرفته میشه میتونید برای هر query این انتخاب رو درست انجام بدید.من خودم به دلایل دیگه مثل interoperability با دیتابیس های دیگه و cross-platform و cross-database بودن برنامه هام همیشه محاسبات رو در برنامه انجام میدم و کلا از sql استفاده نمیکنم.شما هم بهتره فعلا با توجه به نیازتون و راحتی کد نویسی این انتخاب رو انجام بدین.بعدا که تعداد سطرهای پروژه هاتون مقیاس میلیونی و میلیاردی گرفت زمان و داده آزمایشی کافی برای تصمیمگیری خواهید داشت.
ممنون از راهنمایی تون دوست عزیز
باسلام
فرض كنيد برنامه را تحت شبه كرده ايم
و دوكاربر كه يك سطح دسترسي دارند مي خواهند در جدول نام گروهي را وارد كنند همزمان
حال چه كدي بنويسم بين اين دو ثبت همزمان جند ثانيه اختلاف بذارم تا مشكلي در ثبت همزمان پيش نياييدو يااگر تكراري بود پيام تكراري بودن را نشان بدهد
باید معذرت خواهی کنم چون متاسفانه ۹ تا از فایل های درون سرور من به علت خرابی هارد دیسک سرور آسیب دیده بودند که تعمیر شده و به حالت اول بازگردانده شدند.
برای تعمیر فایلهای خود از این راهنما استفاده کنید:
http://arvind-tech.blogspot.de/2012/...ete-files.html
۱.ابتدا تورنت مربوطه رو دانلود میکنید.
۲.سپس تورنت را شروع میکنید.
۳.تورنت را متوقف میکنید.
۴.فایلهای خراب را به جای فایلهای نیمه دانلود شده میگزارید(overwrite)
۵.ترونت را verify میکنید.
۶.تورنت را استارت میکنید.
باز هم معذرت میخوام.با اینکه ایراد سختافزاری بود باید زودتر متوجه میشدم.تقریبا به مدت ۳۰ ساعت فایلهای روی سرور خراب بودند.
فایلهای خراب:
فایل های تبدیل شده به شماره های:
1v1
۱
۲
۱۰
۱۶
و
فایلهای تبدیل نشده اصلی به شماره های:
۴
۵
۶
۷
واقعا معذرت میخوام.
آخرین ویرایش به وسیله FastCode : جمعه 01 آذر 1392 در 23:54 عصر
------------------------------------
سلام.آقا دشمنت شرمنده.ولي من مبتدي هستم و دانلود كردم همه رو.ولي حالا كه باز ميكنم ميبينم يه جاهايي از صفحه خرابه.لطفا راهنمايي كنين منو...حالا كه دانلودشون كردم بايد چيكار كنم؟آخه لينك راهنمايي رو كه دادين خرابه و باز نميشه.لطفا كاملتر توضيح بدين چطور فايلارو ترميم كنيم؟منظورتون از اينكه تورنت رو شروع كنيم چيه؟اصلا با چي شروع كنيمشون؟
ممنون
با سلام و تشکر فراوان بخاطر این آموزش بسیار روان و پر محتوا !
من از قابلیت asynchronous Delegate برای بکاپ گیری برنامه ام استفاده کرده ام اما در CPU های تک هسته ای برنامه اجرا نمیشود
لطفا راهنمایی کنید چگونه از این قابلیت در این سیستم ها استفاده کنم !!!
سلام آقا من تا گرفتن پشتیبان رو مثل برنامه آموزشی نوشتم، ولی وقتی دکمه پشتیبان گیری رو میزنم این ارور رو میده:
http://upload7.ir/images/89645944737623497489.jpg
Cannot open backup device C:\program file\microsoft SQlserver\MSSQL.1\MSSQL\Backup\mybackup.bak
مرگ من جواب بدین پروژه پایان ترم میخوام بدمش
سلام وقتی تعداد سوالات رو برابر تعداد سوالات موجود در دیتا بیس در نظر میگیرم برنامه کلا هنگ میکنه. دقیقا تو این حلقه هنگ میکنه:
http://upload7.ir/viewer.php?file=58...6836036070.jpg