بحث مربوط به این تاپیک نیست ولی صرفا جهت اطلاعات دوستان میگم و دوست ندارم اشتباه ما رو مرتکب بشن! کانسپت اصلی استارت آپ ویکند خوبه و میشه گفت پیشرفت و عملی کردن یک ایده رو هدف گرفته اما اون چیزی که توی ایران داره در قالب استارت آپ ویکند برگزار میشه رو نمیشه اسمش رو استارت آپ گذاشت! چرا ؟ معذرت میخوام که اینو میگم ، چون داوراش رو یِلخی ( Yelkhi ) انتخاب میکنن! یعنی داورا هیچکدومشون برنامه نویس نبودن که بدونن ما ایده مون چیه ؟ دردمون رو نچشیدن که بفهمن چه مشکلی رو داریم حل می کنیم! در صورتی که من داشتم با یکی دو تا از مربی ها صحبت میکردم از ایده ی ما استقبال کردن و گفتن حق شماست که ایده تون مقام بیاره! من نمیگم همه داورا باید برنامه نویس باشن ولی از این 10 داوری که اونجا بودن اگه یکیشون هم برنامه نویس بود یا تجربه ی برنامه نویسی داشت الان ما مقام آورده بودیم! آخه شما بگین : کسی که اقتصاد خونده و مدیریت یه شرکت تولیدی گز رو بر عهده داره .. چجوری می تونه ایده های حوزه ی IT رو داوری کنه ؟! وقتی میگم داورا رو رو هوا انتخاب کردن چار نفر میان میگن تو اشتباه میکنی! من خودم الان 4 - 5 تا ایده خوب دارم که فکر کنم همشون رو هم به آقای شهرکی گفتم ... ولی هیچکدوم رو توی استارتاپ مطرح نمیکنم. بحث زیاده .. ولی من دیگه ترجیح میدم ایده مو خودم روش کار کنم ولی نرم استارتاپ ! به شما هم توصیه میکنم حداقل توی ایران استارتاپ شرکت نکنید. خداحافظ.